NISSAN

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

27.09.01  18:16

« Re: almera 1.8

ale to bol odhad. necumel som na otackomer... proste som sa rozbiehal. takze neviem ci to bolo 150 alebo 170... a ono to je pravda, ze od cca. 5000 otaciek to uz ma taky paradny formulovy zvuk, ktory sa len a len zlepsuje :-) . Ide len o to ci ste niekto odskusali ten obmedzovac...
  • « 00 Reagovat !

foto

27.09.01  16:22

Na dvojku s 110? Ty jsi blazen, to jsem je jen s Mazdou 2,5 V6 a to jen proto, ze jsem driv nestacil preradit! :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

27.09.01  13:40

to xyzz: ty jsi jel na 2ku 110 ? Ty jo, to jsem teda nezkusil. Jel jsem max. 100, a uz to melo tech 6300, tak uz jsem to dal netrapil. Vyzkousel jsi alespon omezovac ?
  • « 00 Reagovat !

foto

27.09.01  13:16

Hm,se mi to nejak nezda.S 1.8 musis jet na ctyrku 150 s prstem v nose.Nevim jak 1.8,ale 1.5 ma hodne tezky zprevodovani,takze muzes jet treba na dvojku 110 pri 6500 ot/min,ale nema to smysl tolik tocit,protoze max.vykon 66Kw ma uz pri 5600 ot/min,myslim.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.09.01  13:12

No ja nevim, ale me 1.5 jela na 4ku pres 160 (tacho), a to tam bylo asi 5500 otacek, takze to nejakou rezervu jeste melo. Na 3ku jsem to schopnej rozject na necelejch 140, ale k omezovaci jsem se jeste nikdy nedostal (ono uz to pak docela rve, kdyz to ma tech 6300-6500 otacek).
  • 00 Reagovat !

foto

27.09.01  13:03

« almera 1.8

Zafungoval vam uz niekedy obmedzovac otaciek? Som minule dole v madarsku predbiehal nejake nakladaky, na 4 cca. 140-150 a som sa tak zlakol
    ked mi zacalo trhat autom ze som fakt nechapal co sa deje. Dievcata v aute sa tesili, ze aky som frajer, ze pri predbiehani dupem na brzdu :-)) Teraz aspon viem, ze to nemozem prehulit len tak, ze sa almerka o seba postara. Mam cca. 9000 km za 3 mesiace a stale mam to radsej a radsej.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.09.01  19:55

« Re: Uf...

Tak fajn, priste to vyskousim taky. Prece ale jenom jsem pri zajizdeni motoru nemel k tyhle pumpe takovou duveru, ale ted uz mam 16500, tak to uz risknu :-).
  • « 00 Reagovat !

foto

24.09.01  16:51

Tankoval jsem taky již mnohokrát benzín u ONO jak v Plzni, tak i přímo v Nýřanech a zcela bez problémů.Almera jela stejně jak na benzín od Shellu.Před pár dny otevřelo ONO v Plzni další pumpu na výpadovce do K.Varů
  • 00 Reagovat !

foto

21.09.01  15:52

« Almera Tino

Máte někdo Almeru Tino? Co byste o ní řekli? Dík.
  • 00 Reagovat !

foto

21.09.01  15:48

« Ojetiny

Na tehle adrese najdete ojete vozy Nissan.....[odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto

20.09.01  15:57

« Křídlo

Zdářec.Tak aby řeč nestála, zeptám se z jiného soudku.Nevíte někdo o nějakém rozumném vrakáči v Praze nebo okolí kde by se dala najít nějaká ta Maximka.Lépe řečeno chtěl jsem se poohlédnout po zadním křídle a orig. je za skoro 20tis, neorig cca za 7tis.(bez barvy)a na vrakáči určitě ještě méně.Ono jich s křídlem a nakonec i bez křídla také moc nejezdí, tak jsem zvědavej jak pořídím.Zrovna nejsem moc finančně zajištěn, tak každá rada bodne.Díky.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.09.01  21:30

Snehulaku,s tim benzinem z ONOjsem nemel nikdy zadnej problem,spotrebu nevim,protoze jsem to michal s benzinem od jiny pumpy.Samozrejme bych rad jezdil na benzin od Aralu,ale kdyz je ten rozdil 4Kc na litru,tak to laka ne?.
  • 00 Reagovat !

foto

14.09.01  06:56

« Uf...

800 prispevku,tady to teda zije!.Mate nekdo Tino?.Prece nespadneme do archivu ne?.
  • 00 Reagovat !

foto

11.09.01  08:25

« Primera next generation.

V poslednim Autotipu byla nova Primera uz ve finalni podobe,ne jako koncept Fusion.Ma byt postavena na podvozku z prodlouzenym rozvorem 2,68 m(konecne! mohlo byt i vic).Zakladni motor je 1.6 74 Kw,potom 1.8 84 Kw a novy 2.0 110Kw,prepracovany 2.2 Tdi 92Kw! a pozdeji 1.9 Tdi 74 Kw.Jinak klasika Multlink vpredu a vzadu,mezi technicke lahudky mj.patri adaptivni tempomat,ktery na zaklade odrazu laserovyho paprsku od vpredu jedouciho vozidla udrzuje nalezity odstup.V prodeji bude od brezna 2002,ale asi ne u nas.Me osobne se moc libil kombik.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.09.01  10:33

« Re: hellebrand

Kde ste vsetci super vodici typu lancer a pod. ked jazdim??? Nikto na ceste realne nejazdi tak, ako tu machruje! Ja uz nie som taky ostry jazdec ako za mojich mladych cias, ale malokedy je niekto v zakrutach rychlejsi ako ja. A napriek tomu (alebo prave preto) by som pomocne systemy bral. Ked sa chces vyblaznit, daju sa vypnut. Ale neblaznite sa na normalnej ceste, nevinni ludia nemusia trpiet koli vasej blbosti.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.09.01  09:45

nic proti brzdeni rizenym smykem, ale v realnem provozu mam radeji ABS...
  • « 00 Reagovat !

foto

09.09.01  13:43

Mozna jsem se nejak moc utrhl, tak to sorry, ale o ABS a EBD bych nikdy nerekl, ze bych je nechtel! To jsou systemy brzd, ktery ti muzou zachranit zivot a ani ten nejlepsi ridic ti nepripravene nezabrzdi lip a hlavne po celou dobu bude mit auto stabilitu!
  • « 00 Reagovat !

foto

09.09.01  10:20

2lancer-ty jsi asi cerstvym drzitelem ridicaku, kdyz nevis, co ktery system dela! A jeste jsem nejel v aute, ktere by se se mnou hadalo! Bez si to vyzkouset, co ktery system umi, at nam tu nepises takove blbosti!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.09.01  19:37

Pokud jsem právě čerstvý držitel řidičského průkazu tak ABS,EBD a jiné podpůrné elektronické berličky ANO,pokud mám zkušenosti a něco odjeto tak já osobně se bez těchto berliček obejdu.Neber to tak,že jsem proti technickému pokroku.ale už jsi jel autem které jsi chtěl posadit nějakým způsobem do zatáčky a ono se s Tebou pralo!!!jen díky těmto technickým vymoženostem?Zkus P 307 a jemu podobně vybavené vozy,není to žádný med.Když chceš aby Tě to poslouchalo musíš všechno stejně povypínat,pokud to jde,pokud ne tak asi přijde doba kdy usedneme do auta jako pouzí pasažéři a na umělce za volantem aut si budeme muset jít podívat na závodní okruhy.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.09.01  15:24

« Re: Zajíždění NISSAN Almera 1.5

No nazdarek!.Ja si myslim,jezdit uplne normalne,nechat ji dejchat ve vyssich otackach(neklesat pod 2000).Fakt je,ze bych prvnich 2000Km nezkousel maximalku.Ja mam necelych 5000Km a radim nahoru tak v 3500-4000 otackach a jezdi to celkem svizne.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…