NISSAN
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: Zimni pneu
To ati: Letni mam schovane v garazi.Ve vetsine pneuservisech nabizeji uskladneni letnich pneu,zrovna v tom Pneusafranek chteli malou pausalni castku,ale nevim uz kolik.Aby to nevypadalo,ze tady porad protezuju Pneusafranek prohlasuju,ze s nimi nemam nic spolecneho :-))). -
« Re: pozor na znak NISSAN
Oba znaky NISSAN staly prene 1580 CZK. Je to dost, ale kdyz mi znova ukradnou, tak si ich uz nekoupim.
Nechapem k cemu im to je, jenom jsem videl mnoho aut s ukradnutyma znakama. A tyhle od NISSANu jsou krasne a velke, tak se im to asi libi. Mozna jsou to deti, ktere zbiraj vsehcny znaky z aut nebo nejaci homelessaci ktere nasledne je predaj za kilo nejakemu bazaru. -
« Re: pozor na znak NISSAN
Hnus,me takhle malem ukradli znak u Mikry,hodne to poskrabali okolo ale nepodarilo se jim to......Nevim naco to komu je,asi to nekdo nosi na retizku kolem krku.....Ty ceny originalniho prislusenstvi jsou strasny,1500Kc za oba?.Ja jsem videl Almeru sedan a ten majitel to vyresil jednoduse.Kdyz mu byl znak zcizen tak si to proste nechal prestrikat a nema tam nic!. -
« Re: Radio a CD v Almere
To jo. Celkovy prumer (od zacatku) mam kolem 7.5 coz je presne podle udaju od vyrobce. Na zacatku jsem mel jeden usek (320 km po dalnici), kde mi vysla prumerna spotreba 6.6, ale vtedy jsem jeste jezdil pomalu :-) Ted mam urcite vic, ale vsude jedu rychle ... moc nedbam na spotrebu. -
Ja jsem presne takhle uvazoval ... vykon motoru byl pro mne prednejsi nez barva ... proto mam cervenu 1.8-ku. Ja jezdim k rodicum na Slovensko a jedna cesta tam z Prahy je 600 km. Tu uz neni jedno jak rychle to jede. Cas je pro mne dulezitejsi nez spotreba ... -
To Xyzz: to je mozna ono, mozna to mas zapnuto. Nevis nahodou jak si to dosahl ?
Ja vim jenom jak se k nastaveni speed volume dostanu, ale nejak mi to nejde spravne nastavit.
[skus vypnout radio, pozdrzet tlacitko (FM/AM) a zapnout radio a budes v tom modu]. -
To ati:Ja jsem zaregistroval,ze hlasitost radia se zvysuje ci znizuje v zavislosti na vnitrnim hluku.Tak to bude asi ono.To snehulak:S tou spotrebou jsem sam prekvapen,ale je to asi dany tim,ze jezdime jenom ve dvou a jezdili jsme hodne mimo Prahu.Benzin s ONO je v poho.V nedeli jsem si vystal 1/2hod. frontu,ale stalo to zato.22.9Kc.Zimaky mam nasazeny,prastil jsem se pres kapsu,mam Dunlop winter sport m2.To jsou ty starsi,ty nejnovejsi jsou m3. -
to xyzz: To s tou spotrebou mas docela fajn. Za tolik jsem snad jeste asi nejel. Ja jsem mel tedkon necelejch 8 :-( - to proto ze jsem jezdil jen po meste a pak po dalnici tak 170. Vubec se mi posledni dobou nedari tu spotrebu drzet na nejaky nizky urovni :-(
Mimochodem jak slape benzin s ONA v Almere ? V pondeli pojedu asi kolem, tak bych moh neco nabrat.
Jo jeste, uz mas ty zimni kola ? -
Kdyz jsme u te vymeny 1.8T za 1.8 v Primere - slysel jste nekdy nekdo o tuningu (mototru) pro P11? Podle mne je ta 1.8 v Primere dost seskrecena, kvuli emisim a spotrebe (vcera jsem je Most - Hradec Kralove za 6.3litru/100) a je tu urcite dost velky prostor pro bezpecne zvyseni vykonu.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!