NISSAN

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

02.11.01  16:14

« Re: Zimni pneu

To ati: Letni mam schovane v garazi.Ve vetsine pneuservisech nabizeji uskladneni letnich pneu,zrovna v tom Pneusafranek chteli malou pausalni castku,ale nevim uz kolik.

Aby to nevypadalo,ze tady porad protezuju Pneusafranek prohlasuju,ze s nimi nemam nic spolecneho :-))).

• « 00 Reagovat !

foto

02.11.01  10:39

Letne gumy si nechal uskladnit v servisu ?
  • « 00 Reagovat !

foto

02.11.01  10:36

« Re: pozor na znak NISSAN

Oba znaky NISSAN staly prene 1580 CZK. Je to dost, ale kdyz mi znova ukradnou, tak si ich uz nekoupim.
    Nechapem k cemu im to je, jenom jsem videl mnoho aut s ukradnutyma znakama. A tyhle od NISSANu jsou krasne a velke, tak se im to asi libi. Mozna jsou to deti, ktere zbiraj vsehcny znaky z aut nebo nejaci homelessaci ktere nasledne je predaj za kilo nejakemu bazaru.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.11.01  19:56

Jak rikam moc jsem to neresil.V Pneusafranek stali myslim 1780Kc ja je koupil za 1840Kc,bratru vsechno i s pneu neco pres 20 tisic.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.11.01  19:01

No a jak jsi poridil disky ? Kupoval si novy ? Muzes rict kde a za kolik ?
  • « 00 Reagovat !

foto

01.11.01  18:00

« Re: pozor na znak NISSAN

Hnus,me takhle malem ukradli znak u Mikry,hodne to poskrabali okolo ale nepodarilo se jim to......Nevim naco to komu je,asi to nekdo nosi na retizku kolem krku.....Ty ceny originalniho prislusenstvi jsou strasny,1500Kc za oba?.

Ja jsem videl Almeru sedan a ten majitel to vyresil jednoduse.Kdyz mu byl znak zcizen tak si to proste nechal prestrikat a nema tam nic!.

• 00 Reagovat !

foto

01.11.01  17:40

« pozor na znak NISSAN

Mne po trech tydnech ukradli oba znaky NISSAN a pritom jeste poskrabli lak pod tim. Nove znaky jsou za 1500 CZK ...
  • « 00 Reagovat !

foto

01.11.01  17:01

« Re: Radio a CD v Almere

Pekne pekne....ja jezdim taky svizne,takze na tech 7.5 se taky obcas dostanu....Jsem ted v praci grrr :-(((
  • « 00 Reagovat !

foto

01.11.01  16:49

To jo. Celkovy prumer (od zacatku) mam kolem 7.5 coz je presne podle udaju od vyrobce. Na zacatku jsem mel jeden usek (320 km po dalnici), kde mi vysla prumerna spotreba 6.6, ale vtedy jsem jeste jezdil pomalu :-) Ted mam urcite vic, ale vsude jedu rychle ... moc nedbam na spotrebu.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.11.01  16:37

Ja jsem posilhaval i po Tinu,ale bylo by o 150Kkc drazsi,tak jsem zamacknul slzu :o((((.Snad nekdy priste!......Apropo,jakou mas spotrebu,na dlouhejch strekach to zere malo ne?.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.11.01  16:27

Ja jsem presne takhle uvazoval ... vykon motoru byl pro mne prednejsi nez barva ... proto mam cervenu 1.8-ku. Ja jezdim k rodicum na Slovensko a jedna cesta tam z Prahy je 600 km. Tu uz neni jedno jak rychle to jede. Cas je pro mne dulezitejsi nez spotreba ...
  • « 00 Reagovat !

foto

01.11.01  16:08

Ja si nekdy rikam,ze jsem mel vzit tu 1.8.Ta 1.5 neni spatna,akorat ji dochazi dech pri plnym obsazeni nebo v lete s klimou.Skoda,mel jsem ozelet metlu(mam BW3 tyrkysova) a koupit cervenou 1.8.No nic.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.11.01  16:01

Jasne. Jsem velmi spokojen po odjeti 5300 km za 2 mesice.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.11.01  15:53

Ja jsem se v tom vubec nestoural tak nevim,ale zkusim to jak rikas.Jinak spokojenost a Almerkou?
  • « 00 Reagovat !

foto

01.11.01  15:44

To Xyzz: to je mozna ono, mozna to mas zapnuto. Nevis nahodou jak si to dosahl ?
    Ja vim jenom jak se k nastaveni speed volume dostanu, ale nejak mi to nejde spravne nastavit.
    [skus vypnout radio, pozdrzet tlacitko (FM/AM) a zapnout radio a budes v tom modu].
  • « 00 Reagovat !

foto

01.11.01  15:22

To ati:Ja jsem zaregistroval,ze hlasitost radia se zvysuje ci znizuje v zavislosti na vnitrnim hluku.Tak to bude asi ono.

To snehulak:S tou spotrebou jsem sam prekvapen,ale je to asi dany tim,ze jezdime jenom ve dvou a jezdili jsme hodne mimo Prahu.

Benzin s ONO je v poho.V nedeli jsem si vystal 1/2hod. frontu,ale stalo to zato.22.9Kc.

Zimaky mam nasazeny,prastil jsem se pres kapsu,mam Dunlop winter sport m2.To jsou ty starsi,ty nejnovejsi jsou m3.

• « 00 Reagovat !

foto

01.11.01  14:15

to xyzz: To s tou spotrebou mas docela fajn. Za tolik jsem snad jeste asi nejel. Ja jsem mel tedkon necelejch 8 :-( - to proto ze jsem jezdil jen po meste a pak po dalnici tak 170. Vubec se mi posledni dobou nedari tu spotrebu drzet na nejaky nizky urovni :-(

Mimochodem jak slape benzin s ONA v Almere ? V pondeli pojedu asi kolem, tak bych moh neco nabrat.

Jo jeste, uz mas ty zimni kola ?
  • 00 Reagovat !

foto

01.11.01  11:45

« Radio a CD v Almere

Zdar panove,
    Mam Almeru 1.8 SPORT s CD, vi nekdo z Vas jak se pouziva SPEED VOLUME nebo hlasitost zavisly na rychlosti. V modre knizce od Nissanu je len spomenuto, ze to tam je a nic vic.
  • « 00 Reagovat !

foto

31.10.01  21:41

To nissan(peknej nick :o)Muzes se zeptat v rubrice tuning dotaz na ATX...Ja jsem slysel,ze se lepe cipujou motory s turbem nez bez,ale vim o tom prd,tak jedine ATX.

jsem Mel jsem taky peknou spotrebu 6.2 l z toho 75%mimo mesto a 25% Praha.:o)

• « 00 Reagovat !

foto

31.10.01  10:00

Kdyz jsme u te vymeny 1.8T za 1.8 v Primere - slysel jste nekdy nekdo o tuningu (mototru) pro P11? Podle mne je ta 1.8 v Primere dost seskrecena, kvuli emisim a spotrebe (vcera jsem je Most - Hradec Kralove za 6.3litru/100) a je tu urcite dost velky prostor pro bezpecne zvyseni vykonu.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…