NISSAN
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« ...Nazdarek
Snehulaku(and all others).Narazil jsem na tvuj prispevek ve Fiesta clubu.Me se taky zda,ze to chvili trva,nez zacne bejt v Almerce teplo.V Mikre to bylo rychlejsi,ale je to asi dany tim,ze Almera je uvnitr taky krapet vetsi.Taky ta rychlost vetraku je blbe vyresena.Na 1 to moc nefouka,na 2 to huci dost.Ja pouzivam taky vnitrni cirkulaci k docileni rychlejsiho prohrati.Mas uz ty zimaky?.V dnesni MF Dnes byly testy zimnich pneu,z ruznych nemeckych novin.Nejlepsi je Goodyear UG 3,pak Conti Snow T 790 myslim.Ta Dunlop M3 je taky vynikajici.Ja mam sice M2,zatim nebyly zadne extremni podminky,ale zda se mi byt dobra,jsou i tiche.Nemas problemy se zamlzovanim oken pri desti?.Me se zamlzujou zadni bocni(trochu a nekdy),nepomaha ani zmena ofukovani.Jakmile zapnu klimu,tak se to bleskove odmlzi,ale nebudu ji porad zapinat ne?V nejakym auditku psal Fija,ze dostane jako sluzebak Almeru misto Berlinga.Pry chtel Fab combi Tdi.Byl tam takovek dovetek ze je Almera kram oproti Octavii.Faktem je,ze jeho chipnute Tdi jede podstatne lepe,ale jinak nevim,v cem by mela byt Almera horsi.Ja uz to neresim,nebudu se poustet do slovni prestrelky,proste at si kazdej mysli co chce. -
« Re: Primera 2.0i r.v.1992
Tak to ti Sunny žere celkem dost,na stejnou spotřebu se dotanu s obtížemi,snad jen ve městě.O jedný 1.6 bych věděl-o té mojí.Jinak je celkem fajn,benzín je relativně levný,Primerka jezdí bezproblémově,co víc si lze přát:)Jen míň policajtů po Plzni,je jich tu poslední dobou nějak moc.Jestli budeš chtít vyzkoušet si jak jede ta 1.6,tak není problém se domluvit. -
« Re: Primera 2.0i r.v.1992
Sunny je dobrý autíčko, jenomže já mam 1,4 a ta vůbec nejede a strašně žere. Jak jsi říkal 8l až 8,5l tak tolik mi žere, a to je až dost. Ted mám vyhlídnutou primerku 1992, ABS, servo, el. výbava, elektrony, tak do ní asi půjdu. Ale je to 2,0, chtělo by to 1,6 kvůli pojištění,ale kde ji sehnat. Nevíš o nějaký :o) Jak je jinak ? -
« Re: pozor na znak NISSAN
ati, vykašli sa na znaky za 1700! mňa to stálo už asi 1000Sk a na tretí krát mi díler ponúkol strieborné znaky zaliate v priesvitnom plaste (niečo ako guma) za cca 50Sk/kus a odvtedy je pokoj. Z 2-3 metrov už nepoznáš rozdiel.
som tiež nissan positive, mám súkromnú 1,4 almeru a služobnú 1,8 primeru....
btw, ideálna vozba by bola v Primere s 2,0 V6 z maximy (niečo ako lexus 200), nie?
k diskom - nissan má 4x 114,5 (alebo 110?) a octavka, ak sa nemýlim, 5x... takžie non-compatible -
« Re: Zimni pneu
To ati: Letni mam schovane v garazi.Ve vetsine pneuservisech nabizeji uskladneni letnich pneu,zrovna v tom Pneusafranek chteli malou pausalni castku,ale nevim uz kolik.Aby to nevypadalo,ze tady porad protezuju Pneusafranek prohlasuju,ze s nimi nemam nic spolecneho :-))). -
Oba znaky NISSAN staly prene 1580 CZK. Je to dost, ale kdyz mi znova ukradnou, tak si ich uz nekoupim.
Nechapem k cemu im to je, jenom jsem videl mnoho aut s ukradnutyma znakama. A tyhle od NISSANu jsou krasne a velke, tak se im to asi libi. Mozna jsou to deti, ktere zbiraj vsehcny znaky z aut nebo nejaci homelessaci ktere nasledne je predaj za kilo nejakemu bazaru. -
Hnus,me takhle malem ukradli znak u Mikry,hodne to poskrabali okolo ale nepodarilo se jim to......Nevim naco to komu je,asi to nekdo nosi na retizku kolem krku.....Ty ceny originalniho prislusenstvi jsou strasny,1500Kc za oba?.Ja jsem videl Almeru sedan a ten majitel to vyresil jednoduse.Kdyz mu byl znak zcizen tak si to proste nechal prestrikat a nema tam nic!. -
« Re: Radio a CD v Almere
To jo. Celkovy prumer (od zacatku) mam kolem 7.5 coz je presne podle udaju od vyrobce. Na zacatku jsem mel jeden usek (320 km po dalnici), kde mi vysla prumerna spotreba 6.6, ale vtedy jsem jeste jezdil pomalu :-) Ted mam urcite vic, ale vsude jedu rychle ... moc nedbam na spotrebu.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!
K zimakam, no minulej patek jsem byl prezouvat. Nakonec jsem koupil Firestone FW930, ktery mi vhledem k pomeru vykon/cena prisly vynikajici a hlavne jsou relativne levny (jen asi o 300 drazsi nez nejlevnejsi Barumy, coz je v rozmeru 185/65R15 vic nez dobry). Nakonec jsem novy disky nekupoval, jelikoz se mi s temahle podarilo v noci vlitnout do vyfrezovanyho schodu (nebyla tam znacka ... pitomci), tudiz jsou pekne bouchnuty, takze jsem je nechal prehodit nejlepsi na predek a horsi na zadek (a dokonce jsme prehazovali i nejhorsi disk na rezervu - takova slupa to byla :-((), tudiz si je necham na zimu a na leto koupim novy a mozna litaky (udajne se i na Almeru nechaj sehnat za neco pres 3000 za kus).
Jinak hlucnost je trochu vetsi, ale zas to nejak strasny neni - vsimnul jsem si toho jenom tak, ze pri 120 na rovine motor neslysim, kdezto s letnakama trochu jo :-).
Jinak se zamlzovanim vetsi problem nemam, je to ale mozna tim, ze jezdim vetsinou sam, nebo jezdime ve 2, takze to ani nestacim zadejchat. Vlastne si ted vzpominam, ze kdyz jsme jeli v lete do Dolomit (3 lidi a pomerne narvany auto vecma), tak cely Nemecko a Rakousko prselo (mozna spis lilo) a to se to lehce zamlzovalo - prislo mi to ale nejak normalni, takhle by se podle me zamlzovalo kazdy auto
No jinak Fiju lituju :-), bude to pro nej kulturni sok az presedne ze strohyho tanku ala VW do normalniho a designove povedenyho auta :-).