NISSAN

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

21.11.01  13:48

« Re: ...Nazdarek

No uz se tady nic dlouho nedelo. S tim teplem me taky napadlo, ze to je prave tim ze je almera vetsi, takze nez se to vohreje vevntir, tak to chvili trva. No snad uz jsem na nejakej system prisel (taky jakmile se trosku ohreje motor, zapinam vnitrni recirkulaci a kdyz je ohratej uplne, tak to nahodim na beznej rezim), takze uz jsem si zvyknul. Jinak rychlost vetraku mi nejak nevadi, versinou mam stejne na 1ku, kdyz potrebuju vyfoukat auto, tak tam dam 3ku (vyjimecne i 4ku :-)).

K zimakam, no minulej patek jsem byl prezouvat. Nakonec jsem koupil Firestone FW930, ktery mi vhledem k pomeru vykon/cena prisly vynikajici a hlavne jsou relativne levny (jen asi o 300 drazsi nez nejlevnejsi Barumy, coz je v rozmeru 185/65R15 vic nez dobry). Nakonec jsem novy disky nekupoval, jelikoz se mi s temahle podarilo v noci vlitnout do vyfrezovanyho schodu (nebyla tam znacka ... pitomci), tudiz jsou pekne bouchnuty, takze jsem je nechal prehodit nejlepsi na predek a horsi na zadek (a dokonce jsme prehazovali i nejhorsi disk na rezervu - takova slupa to byla :-((), tudiz si je necham na zimu a na leto koupim novy a mozna litaky (udajne se i na Almeru nechaj sehnat za neco pres 3000 za kus).

Jinak hlucnost je trochu vetsi, ale zas to nejak strasny neni - vsimnul jsem si toho jenom tak, ze pri 120 na rovine motor neslysim, kdezto s letnakama trochu jo :-).

Jinak se zamlzovanim vetsi problem nemam, je to ale mozna tim, ze jezdim vetsinou sam, nebo jezdime ve 2, takze to ani nestacim zadejchat. Vlastne si ted vzpominam, ze kdyz jsme jeli v lete do Dolomit (3 lidi a pomerne narvany auto vecma), tak cely Nemecko a Rakousko prselo (mozna spis lilo) a to se to lehce zamlzovalo - prislo mi to ale nejak normalni, takhle by se podle me zamlzovalo kazdy auto

No jinak Fiju lituju :-), bude to pro nej kulturni sok az presedne ze strohyho tanku ala VW do normalniho a designove povedenyho auta :-).
  • 00 Reagovat !

foto

21.11.01  12:58

« ...Nazdarek

Snehulaku(and all others).Narazil jsem na tvuj prispevek ve Fiesta clubu.Me se taky zda,ze to chvili trva,nez zacne bejt v Almerce teplo.V Mikre to bylo rychlejsi,ale je to asi dany tim,ze Almera je uvnitr taky krapet vetsi.Taky ta rychlost vetraku je blbe vyresena.Na 1 to moc nefouka,na 2 to huci dost.Ja pouzivam taky vnitrni cirkulaci k docileni rychlejsiho prohrati.

Mas uz ty zimaky?.V dnesni MF Dnes byly testy zimnich pneu,z ruznych nemeckych novin.Nejlepsi je Goodyear UG 3,pak Conti Snow T 790 myslim.Ta Dunlop M3 je taky vynikajici.Ja mam sice M2,zatim nebyly zadne extremni podminky,ale zda se mi byt dobra,jsou i tiche.

Nemas problemy se zamlzovanim oken pri desti?.Me se zamlzujou zadni bocni(trochu a nekdy),nepomaha ani zmena ofukovani.Jakmile zapnu klimu,tak se to bleskove odmlzi,ale nebudu ji porad zapinat ne?

V nejakym auditku psal Fija,ze dostane jako sluzebak Almeru misto Berlinga.Pry chtel Fab combi Tdi.Byl tam takovek dovetek ze je Almera kram oproti Octavii.Faktem je,ze jeho chipnute Tdi jede podstatne lepe,ale jinak nevim,v cem by mela byt Almera horsi.Ja uz to neresim,nebudu se poustet do slovni prestrelky,proste at si kazdej mysli co chce.

• « 00 Reagovat !

foto

13.11.01  11:55

« Re: Primera 2.0i r.v.1992

Tak to ti Sunny žere celkem dost,na stejnou spotřebu se dotanu s obtížemi,snad jen ve městě.O jedný 1.6 bych věděl-o té mojí.Jinak je celkem fajn,benzín je relativně levný,Primerka jezdí bezproblémově,co víc si lze přát:)Jen míň policajtů po Plzni,je jich tu poslední dobou nějak moc.Jestli budeš chtít vyzkoušet si jak jede ta 1.6,tak není problém se domluvit.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.11.01  11:39

« Re: pozor na znak NISSAN

Diky moc, to staci.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.11.01  16:20

MOTOR TRADE Komárno, keď chceš, zistím viac. Prajs á 50,- Sk
  • « 00 Reagovat !

foto

09.11.01  10:09

To RnaliM, tak toto je dobry napad ... Nabuduce kupim tiez. Kde si ich dostal ?
  • « 00 Reagovat !

foto

08.11.01  09:55

Sunny je dobrý autíčko, jenomže já mam 1,4 a ta vůbec nejede a strašně žere. Jak jsi říkal 8l až 8,5l tak tolik mi žere, a to je až dost. Ted mám vyhlídnutou primerku 1992, ABS, servo, el. výbava, elektrony, tak do ní asi půjdu. Ale je to 2,0, chtělo by to 1,6 kvůli pojištění,ale kde ji sehnat. Nevíš o nějaký :o) Jak je jinak ?
  • « 00 Reagovat !

foto

08.11.01  09:30

ati, vykašli sa na znaky za 1700! mňa to stálo už asi 1000Sk a na tretí krát mi díler ponúkol strieborné znaky zaliate v priesvitnom plaste (niečo ako guma) za cca 50Sk/kus a odvtedy je pokoj. Z 2-3 metrov už nepoznáš rozdiel.
    som tiež nissan positive, mám súkromnú 1,4 almeru a služobnú 1,8 primeru....
    btw, ideálna vozba by bola v Primere s 2,0 V6 z maximy (niečo ako lexus 200), nie?
    k diskom - nissan má 4x 114,5 (alebo 110?) a octavka, ak sa nemýlim, 5x... takžie non-compatible
  • « 00 Reagovat !

foto

07.11.01  16:53

Uz ti nevyhovuje Sunny?:)Podle 1,6 tipuju,ze ten dvoulitr si vezme kolem tech 8l-8,5l,vic by nemusel.:)
  • 00 Reagovat !

foto

07.11.01  15:02

« Primera 2.0i r.v.1992

Čau lidi,máte někdo zkušenosti s Primerou 2.0 z roku tak 1991,1992? Jakou tak má spotřebu?Předem díky moc.Martin.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.11.01  16:14

« Re: Zimni pneu

To ati: Letni mam schovane v garazi.Ve vetsine pneuservisech nabizeji uskladneni letnich pneu,zrovna v tom Pneusafranek chteli malou pausalni castku,ale nevim uz kolik.

Aby to nevypadalo,ze tady porad protezuju Pneusafranek prohlasuju,ze s nimi nemam nic spolecneho :-))).

• « 00 Reagovat !

foto

02.11.01  10:39

Letne gumy si nechal uskladnit v servisu ?
  • « 00 Reagovat !

foto

02.11.01  10:36

Oba znaky NISSAN staly prene 1580 CZK. Je to dost, ale kdyz mi znova ukradnou, tak si ich uz nekoupim.
    Nechapem k cemu im to je, jenom jsem videl mnoho aut s ukradnutyma znakama. A tyhle od NISSANu jsou krasne a velke, tak se im to asi libi. Mozna jsou to deti, ktere zbiraj vsehcny znaky z aut nebo nejaci homelessaci ktere nasledne je predaj za kilo nejakemu bazaru.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.11.01  19:56

Jak rikam moc jsem to neresil.V Pneusafranek stali myslim 1780Kc ja je koupil za 1840Kc,bratru vsechno i s pneu neco pres 20 tisic.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.11.01  19:01

No a jak jsi poridil disky ? Kupoval si novy ? Muzes rict kde a za kolik ?
  • « 00 Reagovat !

foto

01.11.01  18:00

Hnus,me takhle malem ukradli znak u Mikry,hodne to poskrabali okolo ale nepodarilo se jim to......Nevim naco to komu je,asi to nekdo nosi na retizku kolem krku.....Ty ceny originalniho prislusenstvi jsou strasny,1500Kc za oba?.

Ja jsem videl Almeru sedan a ten majitel to vyresil jednoduse.Kdyz mu byl znak zcizen tak si to proste nechal prestrikat a nema tam nic!.

• 00 Reagovat !

foto

01.11.01  17:40

« pozor na znak NISSAN

Mne po trech tydnech ukradli oba znaky NISSAN a pritom jeste poskrabli lak pod tim. Nove znaky jsou za 1500 CZK ...
  • « 00 Reagovat !

foto

01.11.01  17:01

« Re: Radio a CD v Almere

Pekne pekne....ja jezdim taky svizne,takze na tech 7.5 se taky obcas dostanu....Jsem ted v praci grrr :-(((
  • « 00 Reagovat !

foto

01.11.01  16:49

To jo. Celkovy prumer (od zacatku) mam kolem 7.5 coz je presne podle udaju od vyrobce. Na zacatku jsem mel jeden usek (320 km po dalnici), kde mi vysla prumerna spotreba 6.6, ale vtedy jsem jeste jezdil pomalu :-) Ted mam urcite vic, ale vsude jedu rychle ... moc nedbam na spotrebu.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.11.01  16:37

Ja jsem posilhaval i po Tinu,ale bylo by o 150Kkc drazsi,tak jsem zamacknul slzu :o((((.Snad nekdy priste!......Apropo,jakou mas spotrebu,na dlouhejch strekach to zere malo ne?.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…