NISSAN

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

28.01.02  11:05

« Re: Predstaveni

Sice nemám GT ale opačný pól motorizace 1,6,ale dle mých zkušeností tam svíčky dej pouze NGK,či DENSO.Zkoušel jsem tam Brisk Premium Racing a to auto vůbec netáhlo a zvýšila se i spotřeba.Předepsaný NGK se s tím nedalo vůbec srovnat.Olej dávám 10W-40 polosyntetiku po 15000km.Jinak jsem neměl žádný větší problém,natož nějaký,který by to auto znepojízdnil.Slušně zpracovaná příručka je od Hayens(či tak nějak).To GT je asi slušná pila co?;-)
  • 00 Reagovat !

foto

28.01.02  10:07

« Vetrak

Zdravim,
    prosim o radu ohledne vetraku topeni v Primere r.v. 92. Funguje jen na maximum. Mezistavy nefunguji. Nema s tim nekdo zkusenosti? Predem diky za odpoved.
  • 00 Reagovat !

foto

25.01.02  22:27

« Predstaveni

Jeste bych rad pridal, jsem cerstvym majitelem NISSANu, konkretne Primera eGT rv 93 110kW, najde se tady nejaky priznivec teto krasne sportovni limuzinky ? potreboval bych par rad, jako treba doporucene svicky, oleje, zajimaji me prakticke zkusenosti. Kopil jsem to auto uplne bez jakekoliv prirucky, mam k nemu jen technicak :-) Uvitam kontakt, treba i na jarnim tunning srazu v Brne. Jinak o aute vim sice hodne ale spise jen technicka data, zajima me praxe a zkusenosti. Takze primera GT ozvi se ....
  • 00 Reagovat !

foto

25.01.02  22:13

« Nejake odpovedi

Zdarec, kdyz auto tahne hodne silne na jednu stranu, mam zkusenost, ze to je pneumatikama, schvalne zkus vymenit predni pneu na chvili vzajemne mezi ssebou a uvidis, ale jinak nedoporucuju to tak nechat, pneu muze byt smerova (urcena pro prave, nebo leve kolo), ale kazdopadne tim muzes vyzkouset, jestli za to muze. K te klime, nektere druhy klimatizaci maji v chladici kapaline trochu oleje a ten, kdyz se klima moc dlouho nezapne, se usadi a po zapnuti se nemaze kompresor, coz mu skodi, proto se to ma jednou za cas (treba kazdych 14 dni) tak na 15 minut zapnout, aby se ten cely system zase dokonale promazal a olej se neusadil. Ale nektere klimy ten olej v chalidici kapaline nemaji a tim se nemusi zapinat, ale to vam nereknu kterou mate, to musite najit ve svych papirech. Nissanum zdar.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.01.02  17:06

« Re: Predni potkavacka

Ja mam v dalkovych 100W H1,v potkavacich H7 Osram Silverstar +50%.Sviti pekne.Klidne kup jakoukoliv H7 55W,prece jenom ty 100W nesviti o tolik vic,zato pekne topej.
  • 00 Reagovat !

foto

23.01.02  11:33

« Predni potkavacka

Caues,

tak mi buchla predni potkavacka u Almary. Nevite kde a za kolik bych mohl koupit novou ? Jak je to to vubec se zarovkama. Muzu koupil libovolnou H7 od libovolnyho vyrobce?
    Jaky jsou standardne v Almere ?
  • « 00 Reagovat !

foto

12.01.02  21:20

« Re: klima

To ati:Jo jo,me nerekli nic.V chytre modre knize pisou jednou za tri mesice na 10 minut.No uvidime.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.01.02  00:00

« Re: Geometrie

Ten plyn si pamatuji. V letech 1994-1996 jsem jezdil s Primerou 1.6SLX. Pri prudke akceleraci to vypadalo tak, ze se motor nejdrive zamyslel a az asi po vterine se zacalo dit. Presne jak popisujes. Tehda jsme to povazovali za vlastnost programu rizeni motoru. 1.8 r.v. 1999 to nedela.
  • 00 Reagovat !

foto

10.01.02  08:34

« Almera a spotreba

Nemate nekdo odzkousenou kombinaci spotreba - rychlost pro Almeru 1.5? Zajimalo by me zhruba rozmezi 90-140 km/hod. (pro jizdu po dalnici).
  • « 00 Reagovat !

foto

09.01.02  13:29

To: Xyzz
    Ja som bol upozorneny pri predavani auta, ze raz za mesiac mam pustit klimu na 15 minut. Presne dovody si uz nepamatam, ale robim to.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.01.02  16:22

« Re: Geometrie

To škubnutí dle mého názoru dělá karburátor,mě se to stává v zátáčce(dokonce myslím,že jen v levý),není to ale nic hroznýho.Co s tím bohužel nevím...:((
  • 00 Reagovat !

foto

08.01.02  14:40

« Geometrie

Čau Nissaňáci. Jsem rád, že jsem se dostal na tuto stránku. Je prima. Potřebuju radu. Mám PRIMERU 1,6SLX r.v.92. Pořád mi táhne mírně doleva. No možná víc, než mírně. A to už byla dvakrát v servisu.Dělali mě kompletní geometrii a pořád stejný. Pneu mám nové.A další věc. Po uvolnění plynu a opětovném sešlápnutí chvilku nic, pak škubne a jede.Díky moc za rady.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.01.02  16:28

« Re: omezovač na 200 km/h

To neni rozhodne pravda, je hodne aut (napr. Mercedes, BMW), ve kterych je omezovac rychlosti na 250 km/h.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.01.02  13:49

« Re: omezovač na 200 km/h

Omezovače působí v závislosti na otáčkách motoru, aby se motor nepřetočil, nikoliv na rychlosti vozu.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.01.02  11:47

Tak PF 2002.At vam to vsem jezdi.Mam takovej dotaz ohledne klimatizace.Musi se obcas zapnout nebo ji nevadi,kdyz je ted porad vypnuta?.V maualu se pise neco o tom,aby se klima jednou za cas zapnula kvuli promazani systemu.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.12.01  21:43

« Re: Citlivost na bocni vitr

mracek- no nevim nevím, já myslím, ľe ti je auto schopné ujet i na velice kvalitních zimních gumách.Kaľdopádně rozdíl (letní-zimní) je fatální.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.12.01  10:39

Pri kvalitnich pneu auto neujizdi! :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

27.12.01  02:24

Je jasný,ľe na zimních gumách auto troąičku ujíľdí(které taky ne,ľe?),ale pořád si myslím, ľe Almera drľí jako v porovnání s konkurencí jako přibitá.
    Jestli má ale Almera omezovač na 200 km/h to teda nevím, zatím jsem s ní ani tolik nejel.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.12.01  22:01

Najel jsem s Almerou - sedan za tři roky asi 180 tisíc km, z finančních důvodů kupuju ojeté pneu, které měním cca. třikrát za rok. Nové jsem zkoušel, ale cenově vs. kvalita mě neuspokojily tak jsem zůstal u ojetin (dobrych).
    Na každých gumach jezdi auto uplně jinak.
    Postupným snižováním profilu jsem skončil na 185/55/R14 a je to super. Nebezpečný ja však přechod na zimní pneu.
    PS. Taky vám vadí, že Almera 1.4 má omezovač na 200 km/h. - i když tuto rychlost vyvine jen z kopce.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.12.01  22:00

Najel jsem s Almerou - sedan za tři roky asi 180 tisíc km, z finančních důvodů kupuju ojeté pneu, které měním cca. třikrát za rok. Nové jsem zkoušel, ale cenově vs. kvalita mě neuspokojily tak jsem zůstal u ojetin (dobrych).
    Na každých gumach jezdi auto uplně jinak.
    Postupným snižováním profilu jsem skončil na 185/55/R14 a je to super. Nebezpečný ja však přechod na zimní pneu.
    PS. Taky vám vadí, že Almera 1.4 má omezovač na 200 km/h. - i když tuto rychlost vyvine ven z kopce.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…