NISSAN
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Prodám 5 dv. Almera Spring 1.4
Almeru jsem koupil novou v roce 1999, nyní má najeto 62tis. km, je ve výborném stavu, je po velké servisní prohlídce (po 60tis. km: svíčky, filtry, olej a navíc nová chladící kapalina, nová náplň klimatizace, kontrola geometrie - vše v bezvadném stavu), servisní knížka. Je to 5 dveřový hb. v červené barvě, výbava: klimatizace, dálkový centrál, radio Sony, 4xrepro a další jako všechny almery ve výbavě Spring. Navíc zámek řazení, tažné zařízení. Velmi zachovalý interier (nekuřák) i exteriér. S autem se loučím nerad, ale budu kupovat větší - Primeru kombi. Cena 210.000,- Kč, při rychlém jednání možná sleva. K autu zdarma přidám sadu zimních kol (pneu na discích) a střešní zahrádku.
Kontakty: E-mail: jelinek.luk@seznam.cz , Tel.: 608876968.
PS: Historii vozidla sčásti naleznete i tady na MC když se kouknete na příspěvky pod Loginem: Almara.
Máte-li zájem volejte nebo mailujte na výše uvedené kontakty. Lukáš -
« Re: Radio
No jo, jenže já mám nejbližší servis nissan asi 70 km a to se mi kvuli redukci nechtělo. Už jsem to ale našel na internetu. Kdyby to někto taky sháněl, tak je to na www.installdr.com. Ty originál konektory jsem ustřihnul a dal jsem tam ISO a rádio vesele hraje :-) -
« Re: zamknutie po chvili
No, já při prvním rozjezdu po nastartování slyším odněkud zepředu, jako by se otřel kov o kov - cca půl vteřiny, a je pokoj. Všechno jede jak má, takže se tím už nezabývám.
U kolegy je to totéž, takže mi to přijde jako nějaký prvotní test nějakého zařízení, asi ... -
« Re: zamknutie po chvili
Jediné co si uvědomuji, že někdy slyším zezadu, je šplouchání benzínu v nádrži. Vyluzuje to takové tupé "plastové" zvuky. Další, co by mohlo být zezadu slyšet, bude palivové čerpadlo, to bude asi někde u nádrže. Já ho tam ale neslyším. Leda že bys měl nějakou novější verzi, u které se za jízdy zamkne kufr... Fakt nevím, ale nedělal bych z toho problém. Jezdí to? Jezdí! -
« Re: Konec Almery?
to Mena: tak to máš docela štěstí. 5ti tunový autobus a nehnula se střecha. tak to museli N16ku od N15ky pořádně vyztužit. do mě naboural zezadu motorkář (já jsem stál, on jel (ještě)) a měl jsem hnutou kastli, sice jen o 5mm, ale bylo to poznat levých zadních dveřích. otvírat a zavírat šly bez problémů, ale bylo to vidět. Ale nedokážu si představit že by to mě napálil bus. To by z toho byla harmonika... Tys stál na brzách v okamžiku nárazu nebo ne? -
« Re: Špinavý motor v almeře
to motorkar: na bývalém autě jsem měl šucplech (schutzblech) a motor se vůbec nešpinil a moc se mi to líbilo. na Almeře mi to taky chybí, ale bohužel se to do nižších kategorií moc nemontuje. Takže nezbývalo než si zvyknout. Umytý a čistý motor je sice moc pěkná věc, ale když je dobře utěsněný a hlavně funguje, tak je jedno jestli je špinavý nebo čistý. viděl jsem kdysi dávno 9let starou mazdu 626 kde bylo čisté jen víčko od nádržky do ostřikovače a jezdila jak víno. třeba u kupu ojetého vozu by mi byl moc čistý motor podezřelý - může pěkně téct a někdo to před prodejem jen napucoval. A na WAPku nevím jestli bych s tím šel, starší motory se tuším moc nedoporučujou a u nových pořádně utěsnit všechny konektory s eletrikou, atp. jestli se nepletu tak se to čistí tlakem párou a ta sice čistí ale dostane se docela všude... -
« Špinavý motor v almeře
Ještě z úplně jiného soudku. Víte co mi na mé almeře docela vadí? Že nemá vůbec zespoda zakrytovaný motor. Když teď v zimě otevřu kapotu a vidím tam tu prosolenou hrůzu, tak se divím, že to vůbec jezdí. Myjete motor? Mám trochu strach provést to amatérsky, abych auto potom nastartoval, a jezdit kvůli tomu do servisu se mi nechce. Navíc je mi jasný, že po pár desítkách kilometrů bude motor takhle zasviněný znova...
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!