NISSAN

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto

10.03.03  09:48

« Hlasim sa do klubu

V piatok som si bol prevziat Nissan Almera 1.5 Visia, 5dver. hatchback. Model 2003.
    Je v zabehu, spravil som zatial okolo 500km.
    Prve dojmy: nad 90km/h prilis hlucny.
    Spotreba: 7,3l/100km.
    Inac fajn. A co vy? Nejako ste sem prestali prispievat :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

03.03.03  20:04

« Re: Videli jste tohle - nastupce Almery

Ja taky doufam ze takhle vypadat nebude
  • « 00 Reagovat !

foto Lubos-1

Lubos.1 03.03.03  09:27

Pochybujem, ze bude nova Almera takto vyzerat. To je urcite fotomotaz. Predna cast z Primery a plus Toyota Corolla zboku. Moc sa mi nepaci.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.03.03  12:27

To neni nastupce Almery
    Nastupce Almery je tady: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

28.02.03  13:31

Dufam, ze taka futuristicka bude. Aspon sa preberu aj niektore ine automobilky a prestanu sa bat uvadzat novy design. IMHO je celkom pekna a vyzera velmi prakticka.
  • « 00 Reagovat !

foto Lubos-1

Lubos.1 28.02.03  13:17

Zaujimave, aspon to bude vacsie ako terajsi model. Ale predpojkladam, ze nova Almera nebude az taka futuristicka.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.02.03  13:10

no ja teda neviem, ze by toto bolo zrovna to prave...
  • 00 Reagovat !

foto briza

briza 28.02.03  12:18

« Videli jste tohle - nastupce Almery

• « 00 Reagovat !

foto

21.02.03  14:19

« Re: Almera98 a stěrače

vdaka za skvely link.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.02.03  13:54

No,já sice nemám Almeru ale Maximku a mě se ozývá takovýto hnusný zvuk(nejvíce v mrazu) když ostříknu sklo,setřu a pak jako jízdou oschne a znova pustím stěrače.Je to jak zřejmě sklo není mastné a gumičky střeračů se dřou o sklo.Za pár potěrů to přestane.Nejříve jsem se strašně lekl co se děje a znělo to jako když bych do kola chytnul kus plechu a ten se tam točil a mlátil o blatník.Tak jestli to nemůže být něco takového.Mě se to šířilo po celém autě a vůbec bych neřekl že to jde od skla.P.S.Hodně také zaleží jakou kapalinu do ostřikovačů používám.S některou to nedělá vůbec a některá asi zanechává nějaký film...hlavně že vím oč jde,ale leknu se vždycky...:o))Zkus to ozkoušet a uvidíš..
  • « 00 Reagovat !

foto

21.02.03  08:19

Tak tohle se mi ještě nikdy nestalo. Ale zkus se podívat do fóra na:

[odkaz]

Je tam možné najít spoustu zajímavých rad a názorů... :-) -jj

• 00 Reagovat !

foto

18.02.03  13:51

« Almera98 a stěrače

Dnes ráno (teplota -11) po cca 5 minutách jízdy pustím stěrače a ozve se dost nepříjemný zvuk. Jako když se dře kov o kov. Nevím jestli je to nějaká spojka nebo co, ale po několika kyvech už to nedělá. Máte s tím nekdo zkušenost?
  • 00 Reagovat !

foto

13.02.03  18:31

« Prodám 5 dv. Almera Spring 1.4

Almeru jsem koupil novou v roce 1999, nyní má najeto 62tis. km, je ve výborném stavu, je po velké servisní prohlídce (po 60tis. km: svíčky, filtry, olej a navíc nová chladící kapalina, nová náplň klimatizace, kontrola geometrie - vše v bezvadném stavu), servisní knížka. Je to 5 dveřový hb. v červené barvě, výbava: klimatizace, dálkový centrál, radio Sony, 4xrepro a další jako všechny almery ve výbavě Spring. Navíc zámek řazení, tažné zařízení. Velmi zachovalý interier (nekuřák) i exteriér. S autem se loučím nerad, ale budu kupovat větší - Primeru kombi. Cena 210.000,- Kč, při rychlém jednání možná sleva. K autu zdarma přidám sadu zimních kol (pneu na discích) a střešní zahrádku.
    Kontakty: E-mail: jelinek.luk@seznam.cz , Tel.: 608876968.
    PS: Historii vozidla sčásti naleznete i tady na MC když se kouknete na příspěvky pod Loginem: Almara.
    Máte-li zájem volejte nebo mailujte na výše uvedené kontakty. Lukáš
  • « 00 Reagovat !

foto

13.02.03  06:26

« Re: Radio

No jo, jenže já mám nejbližší servis nissan asi 70 km a to se mi kvuli redukci nechtělo. Už jsem to ale našel na internetu. Kdyby to někto taky sháněl, tak je to na www.installdr.com. Ty originál konektory jsem ustřihnul a dal jsem tam ISO a rádio vesele hraje :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

12.02.03  18:20

« Re: Radio

Já si myslím, že to bude asi stejné jak u Almery, je potřeba koupit u Nissanu mezikus stojí cca. 240,- Kč který se dá mezi rádio a originál konektory.
  • 00 Reagovat !

foto

12.02.03  12:39

« Radio

Vážení kolegové, nemá někdo z vás náhodou tušení, jaké je zapojení konektorů k autorádiu u Primery r.v.98 (myslím, že je to u všech nissanů stejné)? Není to totiž standart ISO. Nebo nějaký odkaz kde bych to našel. Díky.
  • 00 Reagovat !

foto

11.02.03  04:35

« nova almera

Ahoj, mate uz nekdo novou almeru???? od 10.2.2003 je jiz v prodeji. Jestli ano, ozvete se a napiste zkusenosti!!!Petr
  • « 00 Reagovat !

foto

10.02.03  08:24

« Re: zamknutie po chvili

No, já při prvním rozjezdu po nastartování slyším odněkud zepředu, jako by se otřel kov o kov - cca půl vteřiny, a je pokoj. Všechno jede jak má, takže se tím už nezabývám.
    U kolegy je to totéž, takže mi to přijde jako nějaký prvotní test nějakého zařízení, asi ...
  • « 00 Reagovat !

foto

07.02.03  21:55

Jediné co si uvědomuji, že někdy slyším zezadu, je šplouchání benzínu v nádrži. Vyluzuje to takové tupé "plastové" zvuky. Další, co by mohlo být zezadu slyšet, bude palivové čerpadlo, to bude asi někde u nádrže. Já ho tam ale neslyším. Leda že bys měl nějakou novější verzi, u které se za jízdy zamkne kufr... Fakt nevím, ale nedělal bych z toho problém. Jezdí to? Jezdí!
  • « 00 Reagovat !

foto

07.02.03  20:32

take cvaknutie ako keby sa zamkli zadne dvere alebo cosi take.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…