NISSAN
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: Almera98 a stěrače
No,já sice nemám Almeru ale Maximku a mě se ozývá takovýto hnusný zvuk(nejvíce v mrazu) když ostříknu sklo,setřu a pak jako jízdou oschne a znova pustím stěrače.Je to jak zřejmě sklo není mastné a gumičky střeračů se dřou o sklo.Za pár potěrů to přestane.Nejříve jsem se strašně lekl co se děje a znělo to jako když bych do kola chytnul kus plechu a ten se tam točil a mlátil o blatník.Tak jestli to nemůže být něco takového.Mě se to šířilo po celém autě a vůbec bych neřekl že to jde od skla.P.S.Hodně také zaleží jakou kapalinu do ostřikovačů používám.S některou to nedělá vůbec a některá asi zanechává nějaký film...hlavně že vím oč jde,ale leknu se vždycky...:o))Zkus to ozkoušet a uvidíš.. -
« Prodám 5 dv. Almera Spring 1.4
Almeru jsem koupil novou v roce 1999, nyní má najeto 62tis. km, je ve výborném stavu, je po velké servisní prohlídce (po 60tis. km: svíčky, filtry, olej a navíc nová chladící kapalina, nová náplň klimatizace, kontrola geometrie - vše v bezvadném stavu), servisní knížka. Je to 5 dveřový hb. v červené barvě, výbava: klimatizace, dálkový centrál, radio Sony, 4xrepro a další jako všechny almery ve výbavě Spring. Navíc zámek řazení, tažné zařízení. Velmi zachovalý interier (nekuřák) i exteriér. S autem se loučím nerad, ale budu kupovat větší - Primeru kombi. Cena 210.000,- Kč, při rychlém jednání možná sleva. K autu zdarma přidám sadu zimních kol (pneu na discích) a střešní zahrádku.
Kontakty: E-mail: jelinek.luk@seznam.cz , Tel.: 608876968.
PS: Historii vozidla sčásti naleznete i tady na MC když se kouknete na příspěvky pod Loginem: Almara.
Máte-li zájem volejte nebo mailujte na výše uvedené kontakty. Lukáš -
« Re: Radio
No jo, jenže já mám nejbližší servis nissan asi 70 km a to se mi kvuli redukci nechtělo. Už jsem to ale našel na internetu. Kdyby to někto taky sháněl, tak je to na www.installdr.com. Ty originál konektory jsem ustřihnul a dal jsem tam ISO a rádio vesele hraje :-) -
« Re: zamknutie po chvili
No, já při prvním rozjezdu po nastartování slyším odněkud zepředu, jako by se otřel kov o kov - cca půl vteřiny, a je pokoj. Všechno jede jak má, takže se tím už nezabývám.
U kolegy je to totéž, takže mi to přijde jako nějaký prvotní test nějakého zařízení, asi ... -
« Re: zamknutie po chvili
Jediné co si uvědomuji, že někdy slyším zezadu, je šplouchání benzínu v nádrži. Vyluzuje to takové tupé "plastové" zvuky. Další, co by mohlo být zezadu slyšet, bude palivové čerpadlo, to bude asi někde u nádrže. Já ho tam ale neslyším. Leda že bys měl nějakou novější verzi, u které se za jízdy zamkne kufr... Fakt nevím, ale nedělal bych z toho problém. Jezdí to? Jezdí!
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!
Je v zabehu, spravil som zatial okolo 500km.
Prve dojmy: nad 90km/h prilis hlucny.
Spotreba: 7,3l/100km.
Inac fajn. A co vy? Nejako ste sem prestali prispievat :-(