NISSAN

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto

13.04.03  12:23

« osvetlenie interiéru

Zdravím,
    nefunguje mi osvetlenenie interiéru na Almere N16, resp. to svetlo niekedy svieti a niekedy nesvieti. Máte s tým nejaké skúsenosti. Vopred ďakujem za príspevky
  • « 00 Reagovat !

foto

10.04.03  15:50

« Re: Po bouracce

Strikali jenom zadek, ale to auto nebylo umyty a mejt ho este nesmim, prej az po case. Tak pak se podelim o vizualni vjemy ;-).

Ale musim uznat ze dneska ty pojistovny sou ferovy, daji mi dokonce nakou hotovost za to, ze to bylo novy auto. Necham se prekvapit kolik mi daj.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.04.03  20:17

To Mena: Stříkali to celý? Mně po bouračce měnili (a stříkali) přední nárazník a kapotu. Musím říct, že to vidět je, v různých úhlech zepředu vidím, že blatníky mají trochu jiný odstín než ta kapota a nárazník. Když jsem na to upozornil, tak se v servisu tvářili jak totálně blbí a dělali, že to prostě ani náhodou nevidí. Bylo to vloni, teď už je to stejně samá "tečka" od šutrů... Tak ať ti to vydrží déle:-)
  • « 00 Reagovat !

foto

09.04.03  13:38

Tak ti preju hodne stesti v skoro novem voze :-)
  • 00 Reagovat !

foto

08.04.03  16:28

« Po bouracce

Tak sem si v patek konecne vyzved opravenou Almeru po srazce s autobusem. Oprava trvala dva mesice. Zkoumali sme to jako blazni, ale poznat to vubec neni. Vypis z mereni geometrie je taky dobrej, vubec to nebylo hnuty. Kdyz v tom jedu nepoznam taky nic. Asi sem mel stesti v nestesti. Ted uz jenom aby to nezrezlo.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.04.03  10:00

« Re: Maxima - central

Vse O.K. je to tzv. funkce superzamykani, maji to i almery ve vyssich vybavach.
  • 00 Reagovat !

foto

04.04.03  13:27

« Primera 2.0 SLX P10 - volnoběh

Zdravím všechny příznivce Nissanu a Primer zvlašť.Vlastním už více než rok Primeru 2.0 SLX r.v.93.Když pominu,že už jsem musel vyměnit benzínové čerpadlo (servis Nissan - 10 tis.Kč) a zrepasovat poloosu (neznačkový servis - cca 7 tis.),tak jsem velice spokojen.Bohužel mě poslední dobou trápí problém s volnoběhem.Ten se neustále i při zahřátém motoru drží nad hranicí 1000 ot./min. a občas při vyřazení zůstává až několik sekund na 1500 ot./min. Většinou se vrátí na 800 ot./min až při zastavení.Co s tím?
  • « 00 Reagovat !

foto

31.03.03  10:39

« Re: Dobře,špatně??

intel: s Primerou P10 1.6 rocnik '93 som najazdil 40 tisic kilometrov. Moja mala len 90 koni. Motor v nizkych otackach dost slaby, vo vyssich sa koniky prebudia a da sa ist celkom svizne. Kvoli dlhemu sprevodovaniu musis ratat s castym preradovanim, aby motor mal otacky a krutiaci moment. 0-100 papierovo tusim 11,5s - to som ale nijak nemeral, max. rychlost 180km/h - na dialnici overena. Cestovna rychlost 150km/h v pohode. Auto ma inak velmi vydareny podvozok, napriek vysokoprofilovym pneu (ja som mal 165R13) velmi dobre drzi na ceste. Prijemnym prekvapenim je spotreba, ja som maval priblizne 6.5-7l/100km, pricom som rozhodne k brzdam premavky nepatril. Vysoko si cenim spolahlivost - aj ked to auto malo uz 9 rokov, nikdy ma nenechalo v stychu a okrem vymeny chladica - so zlym som ho uz kupil - nepotrebovalo ziadne dalsie opravy.
  • 00 Reagovat !

foto

31.03.03  09:37

« Maxima - central

Mam Maximu a nasledujuci ?problem?. Ked zamknem auto dialkovym, neda sa otvorit zvnutra ziadnym sposobom - rucne odomykanie dveri je neaktivne, vnutorny spinac centralu taktiez. A opacne, ked auto zamknem zvnutra, neda sa otvorit dialkovym. Ma to tak byt alebo je niekde problem?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.03.03  13:04

« Re:

to Servac:
    Měl jsem podobný problém že mi přestalo auto troubit při otevření dveří a rozsvícených světlech, nebylo to nic jiného než takové čidlo na pružince co detekuje otevření dveří. Kámoš ho měl starší a vyměnil mi to za 3kila aj s prací...
  • « 00 Reagovat !

foto

29.03.03  00:00

« Re: Dobře,špatně??

Do roku 1996 se vyráběla Primera model P10. Co já vím tak motory 1,6 měly výkon 90 koní (66 kW) při 6000 ot., 133 Nm při 4000 ot., 2xOHC, zrychlení 0-100 za 11,9 s, max. rychlost 180 Km/h, kombinovaná spotřeba 7l naturalu, celková hmotnost 1630 kg.
  • 00 Reagovat !

foto

28.03.03  12:37

« Dobře,špatně??

Zdravím,mám dotaz ohledně technických parametrů na Primeru 1.6(75Kw) modelový ročník 1994-1996 nebo Primeru 1.6 (73Kw.Potřeboval bych vědět parametry 0-100km/h, max. rychlost, charakter motoru,apod..Předem díky za každou odpověď.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.03.03  16:41

« Re: zatial dobre skusenosti so servisom AutoImpex

aj s vymenou to vyslo na 4100 sk.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.03.03  10:49

« Re: zatial dobre skusenosti so servisom AutoImpex

Zdravím, tiež mi dnes kolega spomínal ako išla blonďatá pipulka na Golfe cez križovatku z ľavého odbočovacieho pruhu v pohode rovno a za križovatkou pokračovala v protismere.Normálne by ju mali zavrieť za všeobecné ohrozenie spolu s tým hovadom, čo jej to auto dal do ruky.Mimochodom koľko stálo to spätné zrkadlo?
  • 00 Reagovat !

foto

26.03.03  13:32

« zatial dobre skusenosti so servisom AutoImpex

aj ja som uz musel s ani nie tromesacnou almerou do servisu. normalne si idem po svojej strany cesty a zrazu nejaky * na favorite vybehne do mojho pruhu. minuli sme sa asi v 60 km/h tak tri centimetre od seba, nastastie mi odfaklil len zrkadlo na vodicovej strane. fakt nechapem ako je mozne, ze netrafil karoseriu.
    v autoimpexe mi to zrkadlo vymenili celkom v pohode na pockanie, stravil som tam asi hodinu a celkom si pokecal z osadenstvom. celkom sa mi tam pacila taka rodinna atmosfera nie ako ked som chodil s oplom do autotrendu a tam som si pripadal ako na nadrazi.
    ale uvedomujem si, ze vymena spatneho zrkadla je fakt len mala blbost a skutocna skuska by prisla az po niecom podstatne vacsom. drzim nam palce, nech sa nam to radsej vyhne.
  • 00 Reagovat !

foto

25.03.03  16:22

« TO: fleggy

Myslel som, ze sa to stava len v Bratislave. Aj ja som poisteny, lebo mam auto na leasing, ale aj tak: sklo+lista skla+radio=15tis. Sk.
    Policajti tych zmrdov poznaju, ale co z toho, ked ich pritom nechytili a keby aj, tak ich o par mesiacov zasa pustia. Este k tomu sa mi to stalo pred ubytovnou ministerstva vnutra, kde by som predsa len cakal aku-taku bezpecnost.
    Uz je to tyzden ale stale som na toho idiota co mi to spravil rovnako nastvaty, rozkopat mu gule by bola pre neho najlepsia odmena.
    P.S. Sucitim s Tebou ako spravny majitel Nissana.
  • 00 Reagovat !

foto

24.03.03  22:42

« * zlodejsky, fetacky

Musim si ulevit. V patek rano jsem nasel svoji Almaru s otevrenym motorem, rozmlacenym sklem u ridice, zlomenym sroubovakem za oknem spolujezdce a otevrenou nadrzi.

Ukradli mi sice jen propisku (na radio a rezervu se nedostali), ale uvnitr auta to bylo jak po vybuchu. Vsechno, co slo vytrhnout, bylo vyrvane a asi nevedeli, jak se sklapi sedacky, protoze vytrhli i zadni sedaky, aby se dostali do kufru. Proste sila. Ani jsem nedoufal, ze dojedu do servisu, jelikoz se hrabali i v pojistach, spinaci skrince a motoru.

Ale hlavne, ze neujeli. Kdyz jsem predminule pondeli nasel misto auto prazdne misto, tak to byl mnohem vetsi sok (odtahli me policajti kvuli nejake zlute care :), odvoz za 1500, pokuta 100)

Sice jsem pojisteny, ale i tak to pekne nasere. Preju vam, at vas podobna * nikdy nepotka (i tu blbou 12V zasuvku a odpadacek vzadu mi vytrhali)
  • 00 Reagovat !

foto

24.03.03  12:16

« Bez nadpisu

Neviete mi niekto poradiť ako odstrániť následovnú závadu.V Almere model N15 mi prestala svietiť kontrolka zapnutých svetiel spolu so zvukovou signalizáciou zapnutých svetiel pri vypnutí motora a otvorení dverí.Nerád by som s tím išiel hneď do servisu.
  • 00 Reagovat !

foto

24.03.03  09:22

« Nova Almera...

...a hned mi nejaka ku.va rozbila predne prave sklo. O ako nenavidim Bratislavu a policajtov. Blee.
    (Som si aspon ulavil :(
  • « 00 Reagovat !

foto

21.03.03  21:45

« Re: Aktualitka

jj: Pokaždý, když přijel do NISSANu, udělali jen hlasité Jééééjechuchuchůůůů! Zavolali i uklízečku, aby se šla podívat, ale stejně si na tom všechno musel dělat sám :o))) Jo a ten diferák je jinej pro normální třílitr a jinej pro TT. Kdybys znal majitele TT, bylo by dobrý mu dát nějakej kontakt.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…