NISSAN
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: Po bouracce
Strikali jenom zadek, ale to auto nebylo umyty a mejt ho este nesmim, prej az po case. Tak pak se podelim o vizualni vjemy ;-).
Ale musim uznat ze dneska ty pojistovny sou ferovy, daji mi dokonce nakou hotovost za to, ze to bylo novy auto. Necham se prekvapit kolik mi daj. -
« Re: Po bouracce
To Mena: Stříkali to celý? Mně po bouračce měnili (a stříkali) přední nárazník a kapotu. Musím říct, že to vidět je, v různých úhlech zepředu vidím, že blatníky mají trochu jiný odstín než ta kapota a nárazník. Když jsem na to upozornil, tak se v servisu tvářili jak totálně blbí a dělali, že to prostě ani náhodou nevidí. Bylo to vloni, teď už je to stejně samá "tečka" od šutrů... Tak ať ti to vydrží déle:-) -
« Po bouracce
Tak sem si v patek konecne vyzved opravenou Almeru po srazce s autobusem. Oprava trvala dva mesice. Zkoumali sme to jako blazni, ale poznat to vubec neni. Vypis z mereni geometrie je taky dobrej, vubec to nebylo hnuty. Kdyz v tom jedu nepoznam taky nic. Asi sem mel stesti v nestesti. Ted uz jenom aby to nezrezlo. -
« Primera 2.0 SLX P10 - volnoběh
Zdravím všechny příznivce Nissanu a Primer zvlašť.Vlastním už více než rok Primeru 2.0 SLX r.v.93.Když pominu,že už jsem musel vyměnit benzínové čerpadlo (servis Nissan - 10 tis.Kč) a zrepasovat poloosu (neznačkový servis - cca 7 tis.),tak jsem velice spokojen.Bohužel mě poslední dobou trápí problém s volnoběhem.Ten se neustále i při zahřátém motoru drží nad hranicí 1000 ot./min. a občas při vyřazení zůstává až několik sekund na 1500 ot./min. Většinou se vrátí na 800 ot./min až při zastavení.Co s tím? -
« Re: Dobře,špatně??
intel: s Primerou P10 1.6 rocnik '93 som najazdil 40 tisic kilometrov. Moja mala len 90 koni. Motor v nizkych otackach dost slaby, vo vyssich sa koniky prebudia a da sa ist celkom svizne. Kvoli dlhemu sprevodovaniu musis ratat s castym preradovanim, aby motor mal otacky a krutiaci moment. 0-100 papierovo tusim 11,5s - to som ale nijak nemeral, max. rychlost 180km/h - na dialnici overena. Cestovna rychlost 150km/h v pohode. Auto ma inak velmi vydareny podvozok, napriek vysokoprofilovym pneu (ja som mal 165R13) velmi dobre drzi na ceste. Prijemnym prekvapenim je spotreba, ja som maval priblizne 6.5-7l/100km, pricom som rozhodne k brzdam premavky nepatril. Vysoko si cenim spolahlivost - aj ked to auto malo uz 9 rokov, nikdy ma nenechalo v stychu a okrem vymeny chladica - so zlym som ho uz kupil - nepotrebovalo ziadne dalsie opravy. -
« Maxima - central
Mam Maximu a nasledujuci ?problem?. Ked zamknem auto dialkovym, neda sa otvorit zvnutra ziadnym sposobom - rucne odomykanie dveri je neaktivne, vnutorny spinac centralu taktiez. A opacne, ked auto zamknem zvnutra, neda sa otvorit dialkovym. Ma to tak byt alebo je niekde problem? -
« Re: Dobře,špatně??
Do roku 1996 se vyráběla Primera model P10. Co já vím tak motory 1,6 měly výkon 90 koní (66 kW) při 6000 ot., 133 Nm při 4000 ot., 2xOHC, zrychlení 0-100 za 11,9 s, max. rychlost 180 Km/h, kombinovaná spotřeba 7l naturalu, celková hmotnost 1630 kg. -
« Re: zatial dobre skusenosti so servisom AutoImpex
Zdravím, tiež mi dnes kolega spomínal ako išla blonďatá pipulka na Golfe cez križovatku z ľavého odbočovacieho pruhu v pohode rovno a za križovatkou pokračovala v protismere.Normálne by ju mali zavrieť za všeobecné ohrozenie spolu s tým hovadom, čo jej to auto dal do ruky.Mimochodom koľko stálo to spätné zrkadlo? -
« zatial dobre skusenosti so servisom AutoImpex
aj ja som uz musel s ani nie tromesacnou almerou do servisu. normalne si idem po svojej strany cesty a zrazu nejaky * na favorite vybehne do mojho pruhu. minuli sme sa asi v 60 km/h tak tri centimetre od seba, nastastie mi odfaklil len zrkadlo na vodicovej strane. fakt nechapem ako je mozne, ze netrafil karoseriu.
v autoimpexe mi to zrkadlo vymenili celkom v pohode na pockanie, stravil som tam asi hodinu a celkom si pokecal z osadenstvom. celkom sa mi tam pacila taka rodinna atmosfera nie ako ked som chodil s oplom do autotrendu a tam som si pripadal ako na nadrazi.
ale uvedomujem si, ze vymena spatneho zrkadla je fakt len mala blbost a skutocna skuska by prisla az po niecom podstatne vacsom. drzim nam palce, nech sa nam to radsej vyhne. -
« TO: fleggy
Myslel som, ze sa to stava len v Bratislave. Aj ja som poisteny, lebo mam auto na leasing, ale aj tak: sklo+lista skla+radio=15tis. Sk.
Policajti tych zmrdov poznaju, ale co z toho, ked ich pritom nechytili a keby aj, tak ich o par mesiacov zasa pustia. Este k tomu sa mi to stalo pred ubytovnou ministerstva vnutra, kde by som predsa len cakal aku-taku bezpecnost.
Uz je to tyzden ale stale som na toho idiota co mi to spravil rovnako nastvaty, rozkopat mu gule by bola pre neho najlepsia odmena.
P.S. Sucitim s Tebou ako spravny majitel Nissana. -
« * zlodejsky, fetacky
Musim si ulevit. V patek rano jsem nasel svoji Almaru s otevrenym motorem, rozmlacenym sklem u ridice, zlomenym sroubovakem za oknem spolujezdce a otevrenou nadrzi.
Ukradli mi sice jen propisku (na radio a rezervu se nedostali), ale uvnitr auta to bylo jak po vybuchu. Vsechno, co slo vytrhnout, bylo vyrvane a asi nevedeli, jak se sklapi sedacky, protoze vytrhli i zadni sedaky, aby se dostali do kufru. Proste sila. Ani jsem nedoufal, ze dojedu do servisu, jelikoz se hrabali i v pojistach, spinaci skrince a motoru.
Ale hlavne, ze neujeli. Kdyz jsem predminule pondeli nasel misto auto prazdne misto, tak to byl mnohem vetsi sok (odtahli me policajti kvuli nejake zlute care :), odvoz za 1500, pokuta 100)
Sice jsem pojisteny, ale i tak to pekne nasere. Preju vam, at vas podobna * nikdy nepotka (i tu blbou 12V zasuvku a odpadacek vzadu mi vytrhali) -
« Re: Aktualitka
jj: Pokaždý, když přijel do NISSANu, udělali jen hlasité Jééééjechuchuchůůůů! Zavolali i uklízečku, aby se šla podívat, ale stejně si na tom všechno musel dělat sám :o))) Jo a ten diferák je jinej pro normální třílitr a jinej pro TT. Kdybys znal majitele TT, bylo by dobrý mu dát nějakej kontakt.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!
nefunguje mi osvetlenenie interiéru na Almere N16, resp. to svetlo niekedy svieti a niekedy nesvieti. Máte s tým nejaké skúsenosti. Vopred ďakujem za príspevky