Formula One Grand Prix 2

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• 00 Reagovat !

foto

08.12.98  15:19

« pro Miga

Cau Migu,

Jo, ten Carset je na ty prvni adrese. Je jich tam i vic /treba i 93/. Kdyby ti to nejak neslo stahnout, tak ti to muzu poslat na email ma to neco pres 400 kilo.

Tak piste lidi, nestydte se !!!!
    Tom
  • 00 Reagovat !

foto

08.12.98  15:02

« GP2

Cau Migu,

jestli chces, napis mi tvuj e-mail, muzu ti poslat soubor s ulozenym nastavenim sejvnutej z GP2. Dobre vyladeny [aspon mzslim] to mam v San Marinu, Kanade, Belgii, Italii,....

Zajimal by me tvuj setup v Kanade. Kazdej clovek jezdi jinak a tak ma jiny nastaveni setupu. Ja napriklad mam vzdzcky predni spoilery "vetsi" nez zadni,videl sem ze nekdo mel vetsi predni - kazdej ma svuj styl jizdy.

Muj e-mail:krsik-to@oa-jhradec.cz

(nebo krsik.tom@post.cz)

TOM
  • 00 Reagovat !

foto

08.12.98  14:24

« Re: F1 Career

Ahoj _Tome,
    mas pravdu, mohla by to bejt vec, ktera by jeste vice zvetsila hratelnost GP3. Takhle by nemohl nekdo po 16 zavodech rict, ze to uz dohral...
    Je na nektery z tech adres, co si napsal, ten 1998 Carset??? Jinak ty SET-UPy by me zajimaly, muzu ti poslat nejaky svoje (v ZIPu ).
  • 00 Reagovat !

foto

08.12.98  14:12

« F1 Career

Co říkáte na F1 Career? Asi před měsícem sem si to stáh z internetu. ____ To kdyby bylo integrovaný přímo v GP3, to by bylo dost dobrý. Jestli nevíte vo co go, tak: Je to samostatnej program, do kterýho doplňujete svoje výsledky. Na začátku podepíšete smlouvu s nějakým slabým týmem (minardi,...) a pak podle výsledků vám týmy od 2. poloviny šampionátu nabízejí kontrakt na další rok. Z nich si vyberete a zase jezdíte další sezónu u toho týmu, a tak dále. Mohlo by to bejt víc propracovaný, je taky blbý, že když si to dobře nastavíš, tak vyhraješ i s Minardi. To je fakt blbý, to je velkej nedostatek GP2. _____ Nejlepší by bylo kdyby bylo něco takovýho integrovaný v GP3 jako další typ hry. Hlavně ta výkonnost by měla bejt odlišná i pro hráče.
  • 00 Reagovat !

foto

08.12.98  13:55

« pro Miga

Tak za 1. zkus - volftp.tin.it/GP2/ - nebo - www.theuspits.com/gp2.html - na změny v JAMech používám GP2 Edit 1.8 nebo GP2 Editor 2.12 - mám jich víc ale tyhle jsou asi nejlepší - na těch adresách si jich můžeš stáhnout hodně. - - - - Za 2. Ten můj čas v kanadě - musím se podívat jestli sem si to nesplet a není to v kvalifikaci - ještě se podívám a napíšu, taky ti můžu napsat moje nastavení. - - - - Za 3. V San Marinu mám 1:22:288 v Monaku 1:20:732 v Belgii 1:53:410 v Itálii 1:23:835 (na internetu jsem viděl že to někdo zajel za 1:20:něco ). Jezdil jsem to v practise. - - - - Za 4. poruchy - nejčastějc mám bud TRANSMISSION PROBLEM nebo ENGINE PROBLEM (nebo engine failure). - - - - Za 5. když jsem jezdil v 1994 tak jsem jezdil bud za Hilla (0) nebo Alesiho (27) nebo Bergera (28). Ted mám Carset 1998 a jezdím za Hilla nebo Hakkinena a někdy za Herberta.
  • 00 Reagovat !

foto

08.12.98  11:21

« RE: Canada

v kanade mám cas v závodu 1:23:732 ale mozna by sel zlepsit. Ted nemam cas, napisu pozdejc.
  • 00 Reagovat !

foto

05.12.98  02:24

« CANADA

Tohle je muj nejoblibenejsi okruh v GP2.
    ( Q: 1:22.061 R: 1:24.405 ), jinak za jaky star.c. jezdite? A jaky mate zkusenosti s poruchama?
  • 00 Reagovat !

foto

05.12.98  02:21

« GP3 novinky

Lepsi by treba mohla bejt strategie, planovani. Nechci zadnej GP manager, ale treba teamova strategie by mohla fungovat trochu realnejs. A samozrejme taky Pace-Car by neskodil...
  • « 00 Reagovat !

foto

04.12.98  11:20

« Re: F1GP 3 ????????????????????????????

Počasí je jasné, co ještě by bylo třeba nastavovat?
  • 00 Reagovat !

foto

03.12.98  14:36

« Neco lepsiho

Nazdar vsichni,
    GP2 sem hraju asi rok a pul, ale nedavno sem mel moznost hrat F1 Racing (potreba 3D karta a trochu lepsi pocitac). Bylo tak realny az se to nedalo hrat - ale to byly GP2 zezacatku taky.
    Kazdopadne doporucuji a preji hodne ujetych kilometru bez nehody.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.12.98  11:18

« Re: F1GP 3 ????????????????????????????

Cau Migu. GP 3 bude. Ale podobně jako GP 2 to Microprose odkládá. Někde sem čet že by měly vyjít někdy na jaře 1999. Už se na to docela těšim, ale 3d kartu nemám takže si to asi moc neužiju. (že bych si jí kvůli tomu koupil - asi jo)
  • « 00 Reagovat !

foto

03.12.98  11:08

« Re: CarSet

Cau Migu.
    Sem ted ve skole tak z hlavy nevim tu adresu, ale priste ti to napisu. Na ty adrese je všechno - carsety, nový tratě, editory, utility,....... Ten carset se nemusí dělat ručně přes editor, ale stačí spustit ten soubor (exe) pod Win95 a všechno se ti udělá samo. Stačí jen zadat cestu kde mas GP2. Datadisk nemám, tratě sem stáhnul z internetu.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.12.98  10:48

« pro MIG-21

Ja pouzivam na editaci textur monopostu GP2edit v1.81, jaky mas ty? Me to funguje normalne.
  • 00 Reagovat !

foto

02.12.98  14:40

« F1GP 3 ????????????????????????????

Nevite nahodou neco o tom, jestli Microprose nechysta treti dil GP. Ja sem nikde nic nenasel. A nova verze by fakt bodla. (hlavne at je pocasi a vice nastavitelnych parametru). Na NETu sem zatim nic nevysmejdil, tak jestli nekdo nahodou nevi.
    Ja nejradsi jezdim za Ferrari star. c. 27 (puvodne J.Alesi). Sem ted ve skole, tak nepisu zatim vice informaci.
    P.S. Jak to mate s poruchama??? Me nejvic sere TRANSMISSION PROBLEM.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.12.98  14:35

« CarSet

_Tome, muzes mi prosim napsat kde se da stahnout ten Pieters Carset 1998?
    Neznas nahodou datadisk od U.S.Action - GP2? (nektery prg. mi tam nejdou).
  • « 00 Reagovat !

foto

02.12.98  14:32

« Re:Trochu víc

S tim Pacifikem mas pravdu, mam nekolik programu na editaci vykonu teamu a jezdcu, ale fungujou jen s computerem. Pouzivate taky nekdo editor na texturu monopostu nebo prilby jezdce? (*.JAM soubory myslim) Me to nejak nefunguje.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.12.98  13:57

« Re: F1GP2

Jo, GP2 hraju skoro pořád jak mám volnej čas. No, teď teda ne, většinou vždycky v průběhu sezóny. Je to fakt skvělý. Nejlepší simulátor F1 jakej jsem kdy hrál. Svoje časy ted nemám při ruce, ale nekdy je sem klidne napisu. Máte všichni aktualizaci pro sezónu 1998? Já mám Pieters Carset a je to bomba. No, taky sem si stáhnul nový vokruhy (Adelaide, A1-Ring,.....) a je to pěknej humáč (většina). Skoro je lepší nechat tam ty původní.Můj nejoblíbenější okruh je.....no, tak to nevim tak jistě. Mám jich víc oblíbenejch. Určitě Belgie(Spa), San Marino(Imola), Německo(Hockenheim) a Itálie(Monza)-ale ta je dost jednoduchá. No, vlastně všechny jsou skvělý. Moc nemám rád akorát Portugalsko. No, napište taky svoje názory a časy.
  • 00 Reagovat !

foto

30.11.98  22:22

« Trochu víc

Hrál jsem tuto hru několikrát, ale myslím si, že tam chybí rozdíl výkonu jednotlivých aut. Stačí nastavit parametry a vítězíte i s Pacifikem.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.11.98  16:31

« Re: F1GP2

Seděl jsem na tom několik večerů, bylo to sice hrozně fajn, jenže - bylo to jen zapůjčený. Tak se teď modlím, abych byl uznán za hodného a dostal je k vánocům. Vyhrabu svoje časy a pošlu.
    RoBertino
  • 00 Reagovat !

foto

27.11.98  16:43

« F1GP2

Tahle hra neni jen o hrani, ale i o realite. Jestli to nekdo gamesite, tak dejte vedet. Jaky
    mate nejoblibenejsi okruhy, nejlepsi casy, specialni set-upy, atp.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…