Formula One Grand Prix 2
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1
« Carset - jeste jednou
Jinak se chci omluvit Dizzymu za to, ze carset obsahuje nevyhovujici kokpit, nevyhovujici vsechno. Bohuzel jsem nemohl tusit, ze ma Dizzy linku 14,4kB a doma pocitac s 100MB diskem. Jinak totiz nevim, proc by mu melo vadit, ze ma carset pul mega. Fakt promin, jeste jednou. Zmente si co chcete, ale jak je napsano v pravidlech - jakakoliv nesrovnalost povede k DQ! -
« Carset
Dizzy, vubec jsem nepredpokladal, ze by se tobe neco libilo, na to uz jsem si zvykl. Jinak ti mozna uslo, ze je to kokpit, kterej je velice velice podobnej tomu z GP3. Ale jinak si tam dej treba kolobezku. :-))
Melbourne : Jeste nejezdim, ale trat znam, tak se na ni celkem tesim. Uvidime. :-) -
« Re: PROHLÁŠENÍ
Jedna ze stran na moto.cz
Filip 29.10.2000, 17:57
A da se tam jet s Williamsem?
SCHUMINÁTOR 29.10.2000, 17:48
Tak tohle nenapsala pravá Etanie!!!!!!!!!!!!!!!
Tohle téma vymyslel určitě orpc protože je to * vypatlanej.
Snad se mi někdo zastanete, jestli ne tak tady fakt už končím, nemá to tu poslední dobou cenu díky oprcovi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SCHUMINÁTOR 29.10.2000, 17:42
souhlas s KK.
MB jsi fakt nováček a podělánek. Jinak reklama na Tic Tac je velmi pěkně natočená a je docela dobrá. Na siemens s Dennisem a Neweyem sou taky hustý.
A MB prosím tě už sem nic nepiš!!!!!!!!
anonym 29.10.2000, 17:34
To oprc::::
Jsi asi zabržděnej jedinec, kterej je solidně zakomplexovanec - soudě dle toho jaký píšeš nesmysly a myslíš si že je tady někdo na to zvědavej. Tady je moto web a né web buzerantů, tak by jsi už nemusel psát tvý chytrý příspěvky na mohl by si se přesunout na www.buzeranci.cz ty hovado!!!!!!!!!!!
oprc 29.10.2000, 17:23
Některí mě tady posílaj do *. Jestli chceš, můžeš jet se mnou !