Formula One Grand Prix 2

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• « 00 Reagovat !

foto

30.10.00  10:45

« Re: Fenix

Snad to pochopi vsichni. :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

30.10.00  10:41

« Fenix

Tak takhle je to presny. Jak uz jsem pravil, v Monaku je vsude asfalt.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.10.00  10:39

« Re: Carset

Adelaide ti asi brzy poslu. Uz me nebavi. Nemuzu se dostat pod 1:12:-)))))). ne jsem kus pod 1:13. Bude to stacit tak na 7. nebo 8. misto.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.10.00  10:37

« Re: Sakra

Dve kola na asfaltu. Asfalt = to cerny ohraniceny dvema bilejma carama vcetne. Bude to v uprave pravidel s dodanym systeme bodovani. Snad jeste dnes :-))
  • 00 Reagovat !

foto

30.10.00  10:36

« Jos

Ja odjel dve kola a mel jsem nejakejch 29. Ale jeste je spousta casu. Ja tuhle sezonu taky mam svuj kokpit a nikdo mi to nedokaze.
  • 00 Reagovat !

foto

30.10.00  10:35

« Jos

Jasne, ze na kokpitu, texturach aut i trati, zvucich, helmach a sposta dalsich veci vubec nezalezi.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.10.00  10:34

« Re: Melbourne

Dizzy, s takovyma kridlama se to jezdit vskutku neda. To jsem byl i ja na lede. Nevite nekdo cas nejakeho zavodnika (kdekoliv na internetu), ktery by byl pod 1:27 (Melbourne)?
  • 00 Reagovat !

foto

30.10.00  10:34

« Sakra

Tak ted jsem to trochu nepochopil. Podle novejch pravidel se teda obrubnik nepocita do asfaltu, nebo jo. Ted jsem uplne mimo jak to strihani sikan myslis.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.10.00  10:33

Jasne posli :-))

No uvidime. Co Adelaide? Podle poslanych casu zatim vedu :-)))))
  • « 00 Reagovat !

foto

30.10.00  10:31

Fenixi, poslu ti vecer zkusebni hotlap.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.10.00  10:29

Jasne, ted uz jsi to upresnil, takze bez problemu.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.10.00  10:28

Ja som este nic nevidel a preto sa necham prekvapit..a do kokpitu moc nedivajte na to bude vlavo hore Gp2lap aj s porovnavackami:-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

30.10.00  10:27

Ale v pravidlech je jasne tahle vec osetrena, takze by nemel byt problem, ne?
  • « 00 Reagovat !

foto

30.10.00  10:26

Josi, nemel by byt problem, ale radeji to zkus. Kdyz menis texturu, tak to taky neni problem. :-))
  • 00 Reagovat !

foto

30.10.00  10:25

« Melbourne

Vlastne jsem si uvedomil, ze v Australii zustavame. Nastesti jsem tady pod OP100%. Vypnul jsem F7 a pripadal si jak na lede. A to jsem mel kridla 10-1 a jednicku nekde kolem 40. Co se tyce Monzy, tak GP2Lap vubec neomezuje prujezd nejdiskutovanejsi sikanou. Na tehle Monze jsou obrubniky jeste mensi, takze se skakat musi.
  • 00 Reagovat !

foto

30.10.00  10:16

« Bez nadpisu

Aspon FO-GP2 posunula na prvni misto v tematech.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.10.00  10:06

Fenixi, cau. ja nic nepomlouval, akorat ten kokpit se mi zda malo prehlednej. Ja na nej behem jizdy koukam casto. Tak se te ptam, kdyz tam budu mit jinej, jestli je problem?
  • « 00 Reagovat !

foto

30.10.00  09:02

« Re: Fenix

Mam v tom zmatek, je tu na me moc prispevku. A nervi tady. Ten carset je stahovanej z netu, coz sis mohl precist. Klidne si s nim delej co chces. Jak rikam, nemohl jsem tusit, co mas doma za "stroj" :-)
  • 00 Reagovat !

foto

30.10.00  08:58

« cico

Prestan uz to cist a neco napis :-). Uz ses tady skoro deset minut. Ja to vim :-)
  • 00 Reagovat !

foto

30.10.00  08:50

« Carset

On je totiz docela rozdil mezi 600 kB a 40 kB. A predevsim Jamy a kokpit nema naprosto zadnej vliv na hru. Proc jsi tam treba nedal i zvuky ? Ja bych nejakej poradnej zvuk motoru potreboval. Vetsina jich pripomina vysavac.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…