Formula One Grand Prix 2

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• 00 Reagovat !

foto

31.10.00  11:45

« Fenix

Jsi docela optimista. Myslis, ze bude aspon 20 ucastniku ? Kolik uz je jich prihlasenejch ?

Takhle jsou pravidla o zkracovani presne dany. Ale uz vidim ty hadky na Monze a ve Spa o kazdy milimetr kola na asfalte.
  • « 00 Reagovat !

foto

31.10.00  11:45

« Re: JAGUAR

Tak co zkusit radeji to tele?
  • « 00 Reagovat !

foto

31.10.00  11:40

Dizzy, dostat z Jaguara cas je snad horsi, nez mamit z jalovice tele. Klidne to vzdej :-)) Ja to znam :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

31.10.00  11:19

Jakou ? Jen se pochlub. Ja mam ztratu pres 25 setin. Posli mi prosim tvuj cas, ja jen chci vedet moji ztratu na spicku. Prosim prosim. Ja ti poslu muj.
  • « 00 Reagovat !

foto

31.10.00  10:51

Hm, tak to jsme dva. Navic Marthy to mozna bude skakat. Kdybys vedel, jakou mezeru jsem u sebe jeste objevil, tak bys sletel ze zidle. :((
  • « 00 Reagovat !

foto

31.10.00  09:49

« Casy

No to bych koneckoncu mohl. Takze : Gigi - 1:32,000, Jaguar - 1:32,000, KvR - 1:32,000, Cico - 1:32,000, Tomino - 1:32,000 a T-Rex - 1:32,000. Vsichni zajeli idealni hotlapy :-))
  • 00 Reagovat !

foto

31.10.00  09:43

« Gigi

posli mi tvuj cas, ja ho nikomu neprozradim
  • 00 Reagovat !

foto

31.10.00  09:37

« JAGUAR

Ja bych ho taky tipnul, protoze se mi to vubec nepodarilo dobre zajet :-(
  • 00 Reagovat !

foto

31.10.00  09:37

« Jos

Zatim to jezdim s F7, ale moc jsem toho nenajel. Ta trat je hezka, obrubniky jsou fajn, Jen prvni zatacka poradne vyhazuje.
  • « 00 Reagovat !

foto

31.10.00  09:35

« Re: Fenix

Tak uz napis casy tech, co to poslali. Ja potrebuju vedet, kolik mam dneska zajet :-). Proc pises ke svemu tipovanemu umisteni smajliky ?
  • « 00 Reagovat !

foto

31.10.00  09:33

Ja bych tipoval viteze Marthyho. Ten obcas dokaze zajet neuveritelny casy.
  • « 00 Reagovat !

foto

31.10.00  09:14

jo jo vsichni jsme na tom spatne a vsichni vsechny dostanou :-)) (jsem to slusne zamlzil :-)) )
  • 00 Reagovat !

foto

31.10.00  09:09

« Fenix

Tak jsem na tom velice spatne :-((( Uz jsi to zkouknul ? Sem to pekne zmrvil. Asi me Marthy dostane, a ne jen on :-(
  • 00 Reagovat !

foto

31.10.00  09:06

« all

Tak jsem se koukal na polemana 99 a v Melbourne byl nejlepsi za 1:22.4xx, takze ma Jos jeste dost co delat
  • « 00 Reagovat !

foto

31.10.00  08:14

« Re: Posledni den

Zatim jsi 5. :-)) Ale radeji se neptej z kolika :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

31.10.00  08:09

« Re: Posledni den

Fenixi, jsem aspon v prvni desitce?
  • 00 Reagovat !

foto

31.10.00  07:22

« Posledni den

... jak sezony, tak zavodu. Podle pomalu dochazejicich hotlapu to vypada, ze vsichni trenujou az do posledniho kola, tak jsem teda zvedavej, kam zapadnu ja. Myslim, ze se mi to celkem povedlo, asi proto, ze nechci vzdat boj o sedmou pricku :-) No uvidime, snad muj cas bude stacit alespon na 8. misto :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

31.10.00  00:00

« Re: Jos

Dizzy, po dnešní hodince tréninku jsem pod 1:25. Jezdíš s F7, nebo bez?
  • « 00 Reagovat !

foto

30.10.00  23:07

« Re: Careysport

Cico asi se uz na Adelaide vykaslu - vubec mne to nebavi. Nebudu rikat jake mam mezicasy - to uz tu jednou bylo. Je to nanic, kdyz trochu zavadim o obrubnik a nadejnej cas je v haji. Jinak v Melbourne jsou fantasticky obrubniky - taaaaaaaaaaaaaaakhle nizkyyyyyy.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.10.00  23:03

« Re: Jos

ze zacatku jsem se koupal často. Dizzy, já netvrdim, že to je vítězný čas, protože jsem to jel asi desetkrát. Teď si k tomu zase sednu a neodejdu, pokud se nezlepšim aspoň o vteřinu:-)))
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…