Formula One Grand Prix 2

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• « 00 Reagovat !

foto

24.08.01  19:25

« Re: Shumacher vs. Coulthard

jo, ale proc nam to rikas tady ? :-) Tohle je tema GP2 :-)
  • 00 Reagovat !

foto

24.08.01  12:46

« Shumacher vs. Coulthard

Myslim si,ze Coulthard bude jezdit dele nez Shumi.A proto si taky myslim,ze novy mistr uz ma jmeno.Osobne fandim Davidovi,nejen proto,ze je neuveritelne sexy,ale proto,ze jezdi fantasticky.Vite,co by stalo kdyby Coulthard jezdil za Ferrari ?
    Jo a neodepisujte predbezne Hakinena,myslim,ze na to porad ma !!!
  • « 00 Reagovat !

foto

23.08.01  19:28

« Re:

13100, to je hezky cislo, mel bych dostat premii, abych Fenixe dohnal driv :-))
  • 00 Reagovat !

foto

23.08.01  19:27

« Bez nadpisu

Jo !
  • « 00 Reagovat !

foto

23.08.01  19:25

« Re: Top 20

No ja se tedy VUBEC nedivim, vzdyt tohle tema vladne. Musim pridat, abych porazil Fenixe :-)). Mimochodem, je tomu prave rok, co se prispivam, Fenix je tu mnohem dyl ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

23.08.01  13:19

Rikam si, ze to byly mozne souteze o par nul na konci :-), no, to je jedno. Kupodivu ani jeden z nas neni uplne nahore, to me docela prekvapilo.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.08.01  13:18

« Re: Monza

Taky jsem si to na zacatku (rozumej po hodine, kdy jsem poprve dojel do cile ;-) ) rikal...
  • « 00 Reagovat !

foto

23.08.01  12:53

Jezisi Kriste, ja jsem z nas nejlepsi, to je otresny!!! Jeste by me zajimalo, kolik by to tak mohlo bejt napsanejch znaku :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

22.08.01  22:14

no jo, to jsem si nikdy nevsiml ze jsem tak ukecanej. Asi nam hodne pomohly ty hadky v lonske sezone GP2 :-))))))))))))))
  • « 00 Reagovat !

foto

22.08.01  22:13

jde to na plny plyn, ale me to je jedno, ja se asi pod 1:47 stejne nedostanu :-(((
  • « 00 Reagovat !

foto

22.08.01  22:12

vyjezd jo, ale ten vjezd je horsi :-)
  • 00 Reagovat !

foto

22.08.01  20:04

« Top 20

Mmch, vsimli jste si, ze jsme odsud skoro vsichni v Top 20 prispevkaru? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

22.08.01  20:04

Ook, vyzkousim, dik :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

22.08.01  19:32

Kdyz das kridla 20/15, tak to do hodin nejde :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

22.08.01  14:05

Jo, na plny plyn, ale do hodin :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

22.08.01  12:55

pokracuje, Bus stopu se neboj, vyjezd je na plnej plyn
  • 00 Reagovat !

foto

22.08.01  12:54

« Bez nadpisu

cau..
  • « 00 Reagovat !

foto

22.08.01  12:51

Čau, nevíte někdo, jestli vůbec pokračuje naše soutěž? Já jen abych se marně nesnažil zápasit s bus-stopem :-))))
  • 00 Reagovat !

foto

22.08.01  12:48

« Monza

Dostali jste se nekdo pod 1:17:00 ? S vykonem 865 koni. Mmch - u GP3, zda se, vypli moznost nastavit si pevny vykon nezavisle na voze. Kdyz jsem jel s Minardi, tak jsem nemel sanci snad na vic nez predposledni radu na startu. To je dost na ... :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

22.08.01  12:45

« Re: Madarsko

Hmm, s Hakinnenem je treba asi definitivne prestat pocitat. Nezda se, ze by to bylo vozem, proste jezdi mizerne. Taky jsem ho tipoval na vitezstvi, na fastest lap taky, ale to zajel jen proto, ze se rozhodl pro extra zastavku...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…