Formula One Grand Prix 2

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• « 00 Reagovat !

foto

01.11.00  09:04

« Re: fija

tak si ICQ nainstaluj! Mail je strasne zdlouhavy....
  • 00 Reagovat !

foto

01.11.00  09:00

« GIGI

Blahopreju ti k titulu, posledni zavod se ti povedl. Aspon ze to s tebou a Marthym byly poradne bitvy. Mel jsem jet vsechny trate, treba by to dopadlo jinak, ale treba taky ne. Tak si uzij titulu. :-) Boha jeho, sedm setin....
  • 00 Reagovat !

foto

01.11.00  08:57

« fija

Nemam ICQ, napis mi na xDizzy@seznam.cz
  • « 00 Reagovat !

foto

01.11.00  08:56

« Re:

take it easy :-))) Na tvych nazorech na MS ? hele moje ICQ UIN je 10480106 - tam ti to muzu napsat, sem to nepatri.

to GIGI - kdypak mne autorizujes ? Nejak se ti nechce, co :-)))
  • 00 Reagovat !

foto

01.11.00  08:50

« Bez nadpisu

ale jsem rad, ze jsi to napsal. Podivam se na to.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.11.00  08:49

« Re: Prohlášení...

Co se ti nelibi na mojich nazorech na MS ? Ja mel realne na 12.3. Ja tenhle zavod taky totalne prosral a jsem pekne nastvanej.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.11.00  08:48

Hlavne jsem prvni dil posilal uz nekdy pred 6 tydnama a Fenix si nestezoval
  • « 00 Reagovat !

foto

01.11.00  08:48

Ani bych to sem nepsal, ale kdyz jsi mne v poslednim zavode drze predehnal v CART bodovani :-))) A to jsem svuj cas zajel minulou stredu, a od te doby nebyl cas anebo klid na dalsi zlepsovani, pritom prvni mezicas jsem stahnul o 150 tisicin, takze jsem realne mel na 1.12.500 :-((( A navic pri tvych nazorech na MS :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

01.11.00  08:46

Ja to zkontroloval a me to fungovalo pod Dosem i W2000. Diky moc za opravu.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.11.00  08:45

no nic, ja jsem se k tomu dostal az dnes, abych to stahnul. Toz jsem Fenixovi poslal spravne obsahy BATaku a on to muze updatovat v prvnich dvou ZIPech sam. Neboj, on to zvladne :-))) Jen chci rict, ze kdyz sis s tim dal tu praci, mohl's to taky zkontrolovat, ze to funguje :-))) A tvou praci ocenuju, nemysli si !
  • « 00 Reagovat !

foto

01.11.00  08:40

opravdu nevim, sakra, ze to nejde spustit ? sakra, sakra, sakra a to mi rikas az ted ? sakra
  • « 00 Reagovat !

foto

01.11.00  08:37

« Verstappen

Stranku Polemana 99 nenajdes. Byl na Barakovych strankach, ale ty jsou prekopany a trochu pozmeneny. Vzhledem k tomu, ze stranky GP2 tam mam na starosti ja, tak se k tomu snad casem dokopu, a mozna tam Polemana vyvesim. Ale ty casy tam nemuzes brat nejak vazne, je to jiny Trackpack, cili jine casy.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.11.00  08:37

Dizziku, chci se zeptat - je ti jasny rozdil mezi CR/LF a samotnym LF ? Jestli ne, nevahej a zeptej se :-))) Ja ti jeden drobny ale podstatny rozdil prozradim - kdyz v BAT souboru pouzijes pouze LF, tak ho pod DOSem (vcetne Woken 95/98/ME) nespustis. Zitimco pri pouziti CR/LF jo...
  • 00 Reagovat !

foto

01.11.00  08:35

« Adelaide

Tak takhle spatny umisteni jsem necekal. Sakra. Ale cica jsem zase vyskolil, hehehe :-))))
  • « 00 Reagovat !

foto

01.11.00  08:33

To ani prohlasovat nemusis, toho si vsichni vsimli. Ani jsi vubec nereagoval na moje e-maily.
  • 00 Reagovat !

foto

01.11.00  08:32

« Melbourne

Tahle trat je zbrusu nova a rozhodne se na ni jeste zadny zavod nejel. Ale je to upravena Moschettova, takze to bude dost podobne. Ale nejsem si jist, jestli nejaky hotlap pujde tady prehrat. Podle me ne, ale nicmene tu adresu mi Fenixi muzes poslat taky :-)
  • 00 Reagovat !

foto

01.11.00  00:00

« Bez nadpisu

Tak, a je po sezóně.
  • 00 Reagovat !

foto

31.10.00  22:45

« Prohlášení...

Prihlašuju, že sem se na Adelaide úplně vysral, takže mám čas 1.15.4xx. Prostě sem byl zažranej do GP3 a GP2 jsem pořád odkládal. Včera jsem zjistil, že na CART body by to stejně nebylo, takže je to jedno. Dizzy nezlob se a promiň, v Melbourne už se budu snažit, GP3 jsem dneska půjčil kámošovi, ať mě to neláká. Do týdne to budu mít i pro tebe, a to ZADARMO!!! Takže uvidíme se v Melbourne!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

31.10.00  22:37

« Re: all

GIGI, taky jsem našel jeden čas z Melbourne 1:21.500, jenže ta trať měla v popisu délku 5,070 km, ale to, co se jede v sezóně 2001 má délku 5,315 km. Takže zcela předělaná trať.
  • « 00 Reagovat !

foto

31.10.00  22:02

« Re: all

Gigi, muzes mi napsat stranku polemana99. ja jsem nasel jinou, ze ktere vychazim. A tam byl nejlepsi cas 1:29,193 (Melbourne). Nevim, jestli to je uplne stejna trat, neda se to stahnout. Ale na te same meli nejlepsi cas z Adelaide 1:10.857 (s vykonem 780), takze spatny urcite nebudou. A navic treba Ralf Ernst to jezdi za 1:27.073. ten samej má Adelaide za 1:11.955. posli mi tu adresu a uvidime, jestli je to ta samá trať
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…