Formula One Grand Prix 2
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1
-
« Re: Prohlášení...
Ani bych to sem nepsal, ale kdyz jsi mne v poslednim zavode drze predehnal v CART bodovani :-))) A to jsem svuj cas zajel minulou stredu, a od te doby nebyl cas anebo klid na dalsi zlepsovani, pritom prvni mezicas jsem stahnul o 150 tisicin, takze jsem realne mel na 1.12.500 :-((( A navic pri tvych nazorech na MS :-))) -
no nic, ja jsem se k tomu dostal az dnes, abych to stahnul. Toz jsem Fenixovi poslal spravne obsahy BATaku a on to muze updatovat v prvnich dvou ZIPech sam. Neboj, on to zvladne :-))) Jen chci rict, ze kdyz sis s tim dal tu praci, mohl's to taky zkontrolovat, ze to funguje :-))) A tvou praci ocenuju, nemysli si ! -
« Verstappen
Stranku Polemana 99 nenajdes. Byl na Barakovych strankach, ale ty jsou prekopany a trochu pozmeneny. Vzhledem k tomu, ze stranky GP2 tam mam na starosti ja, tak se k tomu snad casem dokopu, a mozna tam Polemana vyvesim. Ale ty casy tam nemuzes brat nejak vazne, je to jiny Trackpack, cili jine casy. -
Dizziku, chci se zeptat - je ti jasny rozdil mezi CR/LF a samotnym LF ? Jestli ne, nevahej a zeptej se :-))) Ja ti jeden drobny ale podstatny rozdil prozradim - kdyz v BAT souboru pouzijes pouze LF, tak ho pod DOSem (vcetne Woken 95/98/ME) nespustis. Zitimco pri pouziti CR/LF jo... -
« Prohlášení...
Prihlašuju, že sem se na Adelaide úplně vysral, takže mám čas 1.15.4xx. Prostě sem byl zažranej do GP3 a GP2 jsem pořád odkládal. Včera jsem zjistil, že na CART body by to stejně nebylo, takže je to jedno. Dizzy nezlob se a promiň, v Melbourne už se budu snažit, GP3 jsem dneska půjčil kámošovi, ať mě to neláká. Do týdne to budu mít i pro tebe, a to ZADARMO!!! Takže uvidíme se v Melbourne!!! -
« Re: all
Gigi, muzes mi napsat stranku polemana99. ja jsem nasel jinou, ze ktere vychazim. A tam byl nejlepsi cas 1:29,193 (Melbourne). Nevim, jestli to je uplne stejna trat, neda se to stahnout. Ale na te same meli nejlepsi cas z Adelaide 1:10.857 (s vykonem 780), takze spatny urcite nebudou. A navic treba Ralf Ernst to jezdi za 1:27.073. ten samej má Adelaide za 1:11.955. posli mi tu adresu a uvidime, jestli je to ta samá trať
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!