Formula One Grand Prix 2

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• « 00 Reagovat !

foto

01.11.00  15:28

« Re: To ALL

No jo, ale jinak to nejde, ja na to budu mit taky malo casu, taky to nebudou zadny extra vysledky :-)
  • 00 Reagovat !

foto

01.11.00  15:06

« To ALL

Gratuluji Vitezum, cest porazenym. Uvidime se v Melbourne (teda jestli to stihnu nainstalovat). Trochu mne mrzi, ze na zavod je jen jeden tyden (pro mne to znamena 1 den jezdeni) :o(
    mejte se
  • « 00 Reagovat !

foto

01.11.00  14:20

« Re: Fenix

No rekl bych, ze o moc lip bych to nezajel. V tomhle kole jsem jel posledni usek pomaleji o nejakych 140 tis, takze idelane zajet bych to videl na 1:12,1 maximalne :-)

Jasne, ze na to upozornim, jenom se ptam jestli to tam je presne popsany nebo jestli to mam hodit na stranky :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

01.11.00  14:17

« Co ma tohle znamenat?

A muze MNE nekdo vysvetlit jaktoze kdyz sednu
    do monopostu Jordan zdaleka nedosahuju takovych
    casu jako v Minardi? A neveste mi na nos neco
    jako - mas to blbe nastaveny apod. Mam to
    nastaveny naprosto spravne. Presto jsem se
    v GranPrix_III nedostal ve Francii s Jordanem
    dal nez na 1:16.100. S Minardi jsem napotreti
    zajel 1:15.500 a urcite tam byla jeste rezerva.
    Tak tohle at mi teda nekdo vysvetli...
  • 00 Reagovat !

foto

01.11.00  14:01

« ?

Muze mi nekdo vysvetlit, proc je vzdy nejrychlejsi setup se zablokovanou predni napravou ? Beru to jako skutecnost, ale naprosto nechapu, proc to tak je.
  • 00 Reagovat !

foto

01.11.00  13:59

« Fenix

V readme je psany, aby se to prejmenovalo, snad to vsichni pochopi. Jeste pred Madarskem na to upozorni.

Jakej si mel soucet nejlepsich mezicasu ?
  • « 00 Reagovat !

foto

01.11.00  12:30

« Re: ADELAIDE

Mas idealni cas o neco lepsi. Ja ho mel 1:11.682. :)
  • « 00 Reagovat !

foto

01.11.00  12:28

Ted uz je to fakt jedno. Ja jenom myslel, ze to udelame opravdu aktualni. Ale nevadi. Hele, nepremyslel jsi, jak tam hodime ten Hungaros? Myslim tim, jak to dame lidem vedet, ze se ukaze 16 trati, ale jede se 17 :-)
  • 00 Reagovat !

foto

01.11.00  12:23

« Fenix

Me se zase vic libi lespi trat rok stara. Kdybys to napsal drive, tak jsem to mohl prohodit, ted uz je skoda. Mimochodem, vzpominas si, jak jsem hodnotil ty upravy na Monze :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

01.11.00  11:32

« Re: fija

pro instalaci ICQ navstiv www.icq.com, nebo si to nainstaluj z kdejakeho CDcka CHIPu, Computeru, PCWorldu a podobnych.
  • 00 Reagovat !

foto

01.11.00  11:27

« CICO

nemam modem. cekej :-)
  • 00 Reagovat !

foto

01.11.00  10:59

« ADELAIDE

Oficialni zverejneni mych nejlepsich mezicasu

Prvni: 24.329

Druhy: 19.209

Treti: 28.016

Celkovy idealni cas: 1:11.554
  • « 00 Reagovat !

foto

01.11.00  10:56

Diky, diky :-))))

Hele ja jsem to neprojizdel. Ja jsem si to nainstaloval vlastne az ted, myslim tim vsechno. A vsiml jsem si, ze je Monza stara. To me hodne hodne mrzi. Myslim, ze nejde ani tak o krasu jako o to, ze kdyz uz jedeme jako volove Indy, tedy novou trat, tak jsme mohli jet i novou Monzu. Ja vim, ze to je ted jedno, ale uznej, ze to je skoda. :-)
  • 00 Reagovat !

foto

01.11.00  10:50

« POLEMAN99

Najdes na www.volny.cz/gigin v sekci F1 sims -Soutez GP2 2000 a tam dole jsou vysledky z polemana 99
  • « 00 Reagovat !

foto

01.11.00  10:41

« Re: fija

A jak si ho mam nainstalovat ?

Proti Miku Salovi nic nemam :-)))))))
  • 00 Reagovat !

foto

01.11.00  10:39

« Fenix

Stara Monza je tam proto, ze je mnohem hezci. Nechapu, proc mi to pises az ted.
    Ja nevim, jak se Fijovi instalace projevovala. Me fungovala v poradku, a ty sis taky nestezoval. Ja nevim, jaka tam byla chyba, ale asi to bylo neco zasadniho.
    Jinak gratuluju k tomu, ze jsi muj utok nejen odrazil, ale dostal jsi se i pred Angela.
  • 00 Reagovat !

foto

01.11.00  10:37

« MotorBar to ALL

kdo neslaví s náma, slaví proti nám!!!
    už ste to všichni zapili? ne? tak se polepšete!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

01.11.00  10:09

« Re:

Hele Dizzy, muzes mi rict jeden rozumnej duvod, proc je v TrackPacku stara Monza? Laitinen ji mel aspon aktualni, i kdyz je pravda, ze mu tam chybel ten vrtulnik nad depem. Preci po me nemuzes chctit, abych vsechno kontroloval. Ja myslel, ze kdyz jsi rikal, ze neniproblem udelat TPack, tak ze to bude v pohode.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.11.00  09:47

« Re: konec

To je fakt, ale myslim Angelo, ze jsme zajeli nase maximum. Ne kazda trat nam sedela, ne vzdy to vyslo. Ale kazdopadne se pripojuju ke gratulaci. Nejen Gigimu a Motorbaru, ale vsem, kteri to vydrzeli az sem :-)
  • 00 Reagovat !

foto

01.11.00  09:36

« konec

No, tak je to konecne za nama. Spokojen moc nejsem. Ale co se da delat. Slava vitezum, cest porazenym. :((
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…