Formula One Grand Prix 2
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1
-
« Re: Fenix
No rekl bych, ze o moc lip bych to nezajel. V tomhle kole jsem jel posledni usek pomaleji o nejakych 140 tis, takze idelane zajet bych to videl na 1:12,1 maximalne :-)
Jasne, ze na to upozornim, jenom se ptam jestli to tam je presne popsany nebo jestli to mam hodit na stranky :-) -
« Co ma tohle znamenat?
A muze MNE nekdo vysvetlit jaktoze kdyz sednu
do monopostu Jordan zdaleka nedosahuju takovych
casu jako v Minardi? A neveste mi na nos neco
jako - mas to blbe nastaveny apod. Mam to
nastaveny naprosto spravne. Presto jsem se
v GranPrix_III nedostal ve Francii s Jordanem
dal nez na 1:16.100. S Minardi jsem napotreti
zajel 1:15.500 a urcite tam byla jeste rezerva.
Tak tohle at mi teda nekdo vysvetli... -
« Re: Fenix
Diky, diky :-))))
Hele ja jsem to neprojizdel. Ja jsem si to nainstaloval vlastne az ted, myslim tim vsechno. A vsiml jsem si, ze je Monza stara. To me hodne hodne mrzi. Myslim, ze nejde ani tak o krasu jako o to, ze kdyz uz jedeme jako volove Indy, tedy novou trat, tak jsme mohli jet i novou Monzu. Ja vim, ze to je ted jedno, ale uznej, ze to je skoda. :-) -
« Fenix
Stara Monza je tam proto, ze je mnohem hezci. Nechapu, proc mi to pises az ted.
Ja nevim, jak se Fijovi instalace projevovala. Me fungovala v poradku, a ty sis taky nestezoval. Ja nevim, jaka tam byla chyba, ale asi to bylo neco zasadniho.
Jinak gratuluju k tomu, ze jsi muj utok nejen odrazil, ale dostal jsi se i pred Angela. -
« Re:
Hele Dizzy, muzes mi rict jeden rozumnej duvod, proc je v TrackPacku stara Monza? Laitinen ji mel aspon aktualni, i kdyz je pravda, ze mu tam chybel ten vrtulnik nad depem. Preci po me nemuzes chctit, abych vsechno kontroloval. Ja myslel, ze kdyz jsi rikal, ze neniproblem udelat TPack, tak ze to bude v pohode.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!