Formula One Grand Prix 2

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• 00 Reagovat !

foto

02.11.00  22:46

« F7

To Dizzy: nemohl bys mi taky poslat nejaky ten setup bez F7, aby se to dalo jezdit ??
  • 00 Reagovat !

foto

02.11.00  22:40

« Pardon

Není to měsíc, ale čtrnáct dní, ale i tak bych předpokládal, že Fenix projede alespoň jedno kolo, než to dá na web
  • 00 Reagovat !

foto

02.11.00  20:35

« Jos

Hehe, udělal jsi zásadní chybu, že jsi vychvaloval jízdu bez F7 a poradil setup. Ztratil jsi výhodu v Melbourne. Já už jsem pod 25. Jsem moc rád, že to Fenix povolil, je to zábavnější a zaleží víc na úmění jezdce.
  • 00 Reagovat !

foto

02.11.00  20:22

« Oficiální prohlášení

Stáje Spectrum Racing a Alfa Romeo podepsali smlouvu pro přímou spolupráci v Melbourne.
  • 00 Reagovat !

foto

02.11.00  20:18

« Monza

Když bude většina chtít Laitinenovu Monzu, tak to změňte. Ale já se bez toho vrtulníku nedokážu orientovat :-). Je škoda, že si toho Fenix nevšiml dřív, protože to měl už dříve než před měsícem. Všichni víte, k čemu ty změny vedli. A když jsem si nechal projet závod na Laitinenově Monze, opravdu tam byla pořádná bouračka, a to několikrát. Na tom ale nezáleží.
  • 00 Reagovat !

foto

02.11.00  17:14

« All

Sakra ten tyden v Brne je ale dlouhyyyy. Uz se tesim domu az nainstaluji novy Trackpack a pojedu... napiste mi nejaky ten nejlepsi cas, at vim, jak se mam potom zlepsit (Melbourne).
  • « 00 Reagovat !

foto

02.11.00  09:06

« Dizzy

Ja nevim, jak vic podlozek (packers) ovlivnuje chovani auta v realu, ale tady diky tomu muzu dat auto niz, tak proc predek nepodlozit. Zvlast kdyz se mi s tim dobre jezdi. Dost mozna, ze v GP3 je nastaveni veskerych polozek realnejsi.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.11.00  08:16

« Re: Adelaide

Zdar vsetci, tak nam to uz skoncilo... Gratulujem GIGImu k vitazstvu, a vsetkym za super zazitok vobec. Uvidime co v dalsej sezone. To Jos: No moc si tomu veru nedal:-))) To Dizzy: To uz vypada na nejaky syndrom..zasa 5 tisicin:-O Melbourne: po hodine jazdenia s F7 zapnutou 1:25,6. Bez F7 je to strasne.....
  • 00 Reagovat !

foto

01.11.00  21:25

« Adelaide

Ahoj Cico,
    to nás Horneti tedy doběhli. myslel jsem si, že tvůj čas bude stačit na F1body. Já jsem zcela vyhořel, ale jsem si jist, že to bylo naposledy. Jízda bez F7 mi velmi svědčí.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.11.00  21:15

« Re: F7

Koukam, ze konecne ocenujes jizdu bez F7. Ze je to o necem jinem..... Ale jeste trenuj, ja jsem po dvou hodinach treninku pod 1:25.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.11.00  21:13

« Fenixi

Gratuluju vsem i tobe, ze jsi mne porazil. Taky mam trochu problemy s tratema. Nektery trate nemam provazany s texturama, takze je to sedivy, ale to snad vyresim. Ta Monze by sla zmenit v nejakem opravnem "packu". Byla by skoda jezdit tu starou, i kdyz se ji kazdej naucil. Jeste je cas na tu opravu. Jinak jsem rad ze jsi povolil vypnout F7. Jezdi se mi bez toho super. Jen skoda, ze se Dizzy naucil jezdit taky bez F7. Bude to tuhy boj:-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

01.11.00  21:00

« Re: F7

Dizzy, to chce trénink. taky mi to příšerně klouže, ale ten rozjezd ze zatáčky, to je báseň. Konečně skončila soutěž šneků.
  • 00 Reagovat !

foto

01.11.00  20:59

« GP2

Gratuluji vitezum.
  • 00 Reagovat !

foto

01.11.00  20:24

« F7

Začal jsem jezdit bez F7 a je to rozhodně výhodnější. Jenže hlavně pomalejch zatáčkách to hrozně klouže. Viděl jsem setup, kde měl přední křídlo na 12, to se mi zdá šílený. Teď jsem něco málo nad 26, ale je tam sposta rezerv.
  • 00 Reagovat !

foto

01.11.00  20:05

« Fenix

Jen se přejmenuje jeden soubor. To snad musí všichni pochopit. Můžeš udělat přejmenovávací bat soubor :-)
  • 00 Reagovat !

foto

01.11.00  19:54

« Bez nadpisu

závěsy
  • 00 Reagovat !

foto

01.11.00  19:52

« Re:

Zablokovanou nápravou myslím packers téměř na maximu, takže se závěsi téměř nehýbají. V reálu naprostej nesmysl, ale v GP2 nejlepší setup.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.11.00  19:20

« Re: ?

Rekl bych, ze tomu, ze jsou vsechny hodnoty na maximu. Mimochodem, Gigi, s takovym setupem jsem chtel zprvu jezdit taky, ale nakonec jsem snizoval, snizoval, az jsem se dostal na nuly...

Jinak prvnim trem gratulace, ostatnim taky... Tu +1.xxx jsem bohuzel odhadl celkem dobre :-)

• « 00 Reagovat !

foto

01.11.00  15:34

« Re: Co ma tohle znamenat?

Jestli mluvis o GP3, tak to bude tim, ze maji vsechny formule ovladane clovekem stejny vykon, at jezdis v Minardi nebo v Jordanu. A v Minardi jsi byl mozna rozjezdenejsi nebo jsi mel malilinko jiny setup, proto lepsi cas. Nebo uz jsi instaloval gp3edit 1.13?
  • « 00 Reagovat !

foto

01.11.00  15:32

« Re: ?

Cemu Dizzy rikas zablokovana predni naprava?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…