Formula One Grand Prix 2
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1
-
« Monza
Když bude většina chtít Laitinenovu Monzu, tak to změňte. Ale já se bez toho vrtulníku nedokážu orientovat :-). Je škoda, že si toho Fenix nevšiml dřív, protože to měl už dříve než před měsícem. Všichni víte, k čemu ty změny vedli. A když jsem si nechal projet závod na Laitinenově Monze, opravdu tam byla pořádná bouračka, a to několikrát. Na tom ale nezáleží. -
« Re: Adelaide
Zdar vsetci, tak nam to uz skoncilo... Gratulujem GIGImu k vitazstvu, a vsetkym za super zazitok vobec. Uvidime co v dalsej sezone. To Jos: No moc si tomu veru nedal:-))) To Dizzy: To uz vypada na nejaky syndrom..zasa 5 tisicin:-O Melbourne: po hodine jazdenia s F7 zapnutou 1:25,6. Bez F7 je to strasne..... -
« Fenixi
Gratuluju vsem i tobe, ze jsi mne porazil. Taky mam trochu problemy s tratema. Nektery trate nemam provazany s texturama, takze je to sedivy, ale to snad vyresim. Ta Monze by sla zmenit v nejakem opravnem "packu". Byla by skoda jezdit tu starou, i kdyz se ji kazdej naucil. Jeste je cas na tu opravu. Jinak jsem rad ze jsi povolil vypnout F7. Jezdi se mi bez toho super. Jen skoda, ze se Dizzy naucil jezdit taky bez F7. Bude to tuhy boj:-))) -
« Re: ?
Rekl bych, ze tomu, ze jsou vsechny hodnoty na maximu. Mimochodem, Gigi, s takovym setupem jsem chtel zprvu jezdit taky, ale nakonec jsem snizoval, snizoval, az jsem se dostal na nuly...
Jinak prvnim trem gratulace, ostatnim taky... Tu +1.xxx jsem bohuzel odhadl celkem dobre :-) -
« Re: Co ma tohle znamenat?
Jestli mluvis o GP3, tak to bude tim, ze maji vsechny formule ovladane clovekem stejny vykon, at jezdis v Minardi nebo v Jordanu. A v Minardi jsi byl mozna rozjezdenejsi nebo jsi mel malilinko jiny setup, proto lepsi cas. Nebo uz jsi instaloval gp3edit 1.13?
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!