Formula One Grand Prix 2
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1
-
« Prohlaseni
Moji chybou bylo do Track Packu zarazena rok stara Monza, protoze jsem si neuvedomil, ze se zmenila. Byla ale vytvorena nova Monza, ktera vychazi z te rok stare a podle me je o neco lepsi nez Laitinenova. Nove mista maji jinou barvu asfaltu (jako originalni Silverstone), coz mi pripada hezke. Dnes to opravim a vecer to poslu Fenixovi. Za vsechny problemy se omlouvam. -
« Re: Adelaide
Hele vykasleme se na dohadovani o Track Packu. Dizzy, ty si uvedom, ze nemam cas sedet celej den u GP2, mam svoji praci, sve zajmy. Jenom rikam, ze me vubec nenapadlo, ze kdyz jsme se bavili o tom, ze udelas Track Pack s tratema 2000, ze tam das starou Monzu. Ted uz to je jedno. Uvidime, jaka bude ucast a kdyz nas bude malo tak nebude problem to preinstalovat. Kdyz nas bude hodne, tak na to serem a pojedeme starou.
Ad F7: Myslim, ze z toho delate az moc velikou vyhodu. Pod 1:25 se da s prehledem zajet i s F7 a neni pravda, ze by se podle toho daly posuzovat kvality jezdce. Odbornikem na jizdu bez F7 je napriklad BUGR z Magea. A pokud se podivate na jeho vysledky z Polemana, tak vam dojde, ze se to musi HODNE dobre umet a hlavne mit hodne moc stesti. A to vam vsem preju :-))
Ad Adelaide : Hrozne me mrzi, ze jsem jeste nejezdil dal. Mohl jsem urcite mit treti misto, protoze jsem mel velike mezery v poslednim sektoru (i kdyz kdo ne, co panove). -
« Re: Pardon
No ja se musim zastat Fenixe - jednak musel chudak organizovat minuly rocnik, jednak sam jezdil a taky bych predpokladal, ze do rocniku 2001 nedas trat z roku 1999... To se nezlob, ale to je trosku divne, ne ? Jo a ja navrhoval Laitinena - ty jsi ho nechtel - a jeho Monza z TP2000 je spravna (nova) ...
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!