Formula One Grand Prix 2

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• « 00 Reagovat !

foto

03.11.00  08:00

« Prohlaseni

Moji chybou bylo do Track Packu zarazena rok stara Monza, protoze jsem si neuvedomil, ze se zmenila. Byla ale vytvorena nova Monza, ktera vychazi z te rok stare a podle me je o neco lepsi nez Laitinenova. Nove mista maji jinou barvu asfaltu (jako originalni Silverstone), coz mi pripada hezke. Dnes to opravim a vecer to poslu Fenixovi. Za vsechny problemy se omlouvam.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.11.00  07:14

« Re: Adelaide

Hele vykasleme se na dohadovani o Track Packu. Dizzy, ty si uvedom, ze nemam cas sedet celej den u GP2, mam svoji praci, sve zajmy. Jenom rikam, ze me vubec nenapadlo, ze kdyz jsme se bavili o tom, ze udelas Track Pack s tratema 2000, ze tam das starou Monzu. Ted uz to je jedno. Uvidime, jaka bude ucast a kdyz nas bude malo tak nebude problem to preinstalovat. Kdyz nas bude hodne, tak na to serem a pojedeme starou.

Ad F7: Myslim, ze z toho delate az moc velikou vyhodu. Pod 1:25 se da s prehledem zajet i s F7 a neni pravda, ze by se podle toho daly posuzovat kvality jezdce. Odbornikem na jizdu bez F7 je napriklad BUGR z Magea. A pokud se podivate na jeho vysledky z Polemana, tak vam dojde, ze se to musi HODNE dobre umet a hlavne mit hodne moc stesti. A to vam vsem preju :-))

Ad Adelaide : Hrozne me mrzi, ze jsem jeste nejezdil dal. Mohl jsem urcite mit treti misto, protoze jsem mel velike mezery v poslednim sektoru (i kdyz kdo ne, co panove).
  • « 00 Reagovat !

foto

02.11.00  23:24

Adelaide byla propadak, moc jsem ji nejezdil, neni cas. Minimalne to slo zajet jako Fenix...
  • « 00 Reagovat !

foto

02.11.00  23:22

Melbourne se ti určitě povede jako Adelaide:-)
  • « 00 Reagovat !

foto

02.11.00  23:13

No, jeste jsem tu trat nejel, takze nevim jak mi sedne...
  • « 00 Reagovat !

foto

02.11.00  23:13

to je slovo do pranice.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.11.00  23:11

Jo, jenomze ja se dostanu domu az v sobotu, a pokud budu hledat setup bez F7, tak nebudu mit cas na zajeti nejakeho casu... ale tak tedy dobra, v nejhorsim vam to nandam s F7, alespon to bude vetsi vyzva :o))))
  • « 00 Reagovat !

foto

02.11.00  23:10

TY VOLE, JÁ VŮBEC NEUMIM ČESKY:-)))))))))))
  • « 00 Reagovat !

foto

02.11.00  23:09

Hledej a zkousej, my (většina z nás)ho taky nedostala zadarmo.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.11.00  23:01

Prosim prosim prosim prosim, ja chci taky setup :o))))))))
  • « 00 Reagovat !

foto

02.11.00  22:59

Cico, mel by jsi presednout do monopostu, ktery bude bez F7 (to znamená konkurenceschopny). Jestli chces poslu ti setup, ale asi nebide tak dobry jako ten Dizzyho:-o
  • « 00 Reagovat !

foto

02.11.00  22:56

« Re: Jos

Taky si myslim, že po Melbourne to bude tužší. Jak hluboko jsi pod 25? Jen jestli ti dýchám na záda, nebo jestli už hledám stopu....
  • « 00 Reagovat !

foto

02.11.00  22:55

« Re: F7

Dizzy, kdyz uz jsem ti poradil navod na vitězstvi v sezóně, tak bys mne na konci sezony mohl jednou dovolit být před tebou, nebo ne?
  • « 00 Reagovat !

foto

02.11.00  22:53

« Jos

Stejně už to každej ví. A po Melbourne už každej bude vědět, jak na to.
  • 00 Reagovat !

foto

02.11.00  22:52

« F7

Ze ja blbec jsem nedrzel hubu. Uz mne dostal Dizzy, za chvilku dalsi, a zase skoncim 13.:-(
  • « 00 Reagovat !

foto

« Re: Pardon

Ale já po něm nechtěl žádný testování. Snad jedno kolo stačí. Já si tu změnu neuvědomil, omlouvám se, snad s tím ještě něco udělám. Teď jsem si stáhl novou Monzu, tak se na ní podívám.
  • « 00 Reagovat !

foto

Dizzy roznaset dal to nemusis!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

02.11.00  22:49

To teda nemohl, už mám dva kolegy a to stačí :-). Žebrej u Verstappena :-). Ale čím dáš výš první stupeň, tím to míň klouže. Můžeš jezdit třeba jen na jeden stupeň. Tyhle zvýšený výkony (820) kloužou o dost víc, než originální (780).
  • « 00 Reagovat !

foto

02.11.00  22:48

« Re: Pardon

No ja se musim zastat Fenixe - jednak musel chudak organizovat minuly rocnik, jednak sam jezdil a taky bych predpokladal, ze do rocniku 2001 nedas trat z roku 1999... To se nezlob, ale to je trosku divne, ne ? Jo a ja navrhoval Laitinena - ty jsi ho nechtel - a jeho Monza z TP2000 je spravna (nova) ...
  • 00 Reagovat !

foto

02.11.00  22:47

« T-Rex

Co, že jsi vynechal tolik závodů a zase se vrátil ?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…