Formula One Grand Prix 2

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• 00 Reagovat !

foto

03.11.00  21:58

« Jos

Ale já opravdu takhle Monako jezdil a vyhrával jsem (na druhou nejtěžší). Já jsem bez F7 začal teď, ty už jezdíš dlouho, takže ty bys měl vědět líp, jak na to. Kdybych začal jezdit až po Melbourne, tak bych to měl těžký, ale takhle... Ještě jednou ti děkuju :-).
  • 00 Reagovat !

foto

03.11.00  17:18

« Fenixi

Fenixi, prosim te, potreboval bych vedet, jestli existuje nejakej program, kterej ti z hotlapu vytahne maximalni dosazenou rychlost. Urcite by to bylo zajimavy......
  • 00 Reagovat !

foto

03.11.00  17:06

« Fenixi

Fenixi, brzy ti poslu navrh kompletne prekopane grafiky na tvych strankach. Zkusim to udelat velmi atraktivni. Zatim to mam na papire, takl uvidim, jak se poperu s HTML.
  • 00 Reagovat !

foto

03.11.00  16:39

« Bodovani

Velmi se mi zamlouva bodovaci system, to muze mit fastest man 2001 na konci taky 500 bodu. Bude to mnohem napinavejsi. Muj cil je nejmene 400 bodu.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.11.00  15:26

« Re: Melbourne

Dizzy, uprime receno nevim jestli mne krmis, abych se uz urcite nezlepsil, ale ja to zkusim. Zatim jsem jezdil s kridlama od 13-1 do 15-1. S 15-1 mam nejlepsi cas. Zkousel jsem i 15-3, ale ty rozjezdy ze zatacek byly nic moc, tak jsem ustoupil a radeji smykoval v zatackach.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.11.00  15:11

Neni, uvidis, jak to bude skvele sedet. Neni tomu tak dlouho, co jsem Monako jezdil na 20-20, pak jsem ustoupil na 18-13, ale niz jsem nesel. A pak jsem objevil zajimave setupy (a hlavne Advanced setupy)...
  • « 00 Reagovat !

foto

03.11.00  15:10

Dizzy: Takze jsi tak pul vteriny pod... No to je hezky - s vitezstvim se opet predcasne loucim. Tak hluboko se nemuzu nikdy dostat :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

03.11.00  15:07

Dizzy, vzadu 10? To se snad ani nerozjede..... To je jako bys jezdil s F7.....
  • « 00 Reagovat !

foto

03.11.00  15:05

« Re: fija

To jsou mi veci :-O, me se to zda pred i po uprave stejne. Kdyz mi to budes chtit vysvetlit, tak mi posli mejla. U prvniho dilu nekam zmizely ty odkazi na dalsi dva dily.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.11.00  15:02

Rozdil je asi takovy:

pred

• upravou

• to

• vypadalo

• takto

a

po

uprave

takto
  • 00 Reagovat !

foto

03.11.00  15:02

« Bez nadpisu

Uz asi pujdu, abych to projel jeste pred hokejem. Jestli prohrajeme, bude mit Fenix plno kecu :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

03.11.00  14:59

Zalezi na setupu, ale pochopitelne, ze bez F7 potrebujes zadni kridlo tak na 10, aby to neklouzalo. Hned to zkus a mozna se zlepsis :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

03.11.00  14:59

« Re: Re:

Josi majl mam..uz mam doma trvale modem takze budem k zastihnutiu...majte sa idem vikendovat:-)
  • « 00 Reagovat !

foto

03.11.00  14:57

Ja myslim, ze skoro do vsech zatacek :-))))
  • « 00 Reagovat !

foto

03.11.00  14:55

A me to v dosu pustit slo. A to primo v dosu.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.11.00  14:55

ja tam zadnou zmenu nevidim, v cem se to lisi ?
  • « 00 Reagovat !

foto

03.11.00  14:54

no prece LF za CR/LF. Aby to slo spustit v DOSu.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.11.00  14:51

Jo, a taky hned do prvni zatacky :-)
  • 00 Reagovat !

foto

03.11.00  14:50

« Melbourne

taky vam Fenix rozlil olej do zatacky pred cilovou rovinkou?
  • « 00 Reagovat !

foto

03.11.00  14:50

« Re: Jos

No jo, asi budu muset hodne zabrat. ja jsem jen tesne pod:-(
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…