Formula One Grand Prix 2

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• 00 Reagovat !

foto

05.11.00  15:37

« Fenixi

Fenixi, kam se podely "Divky okruhu"? Koukal jsi na muj navrh stranek? Docela by me zajimalo co na to budes rikat
  • « 00 Reagovat !

foto

05.11.00  15:33

« Re: Po/iznejte se...

Jinak "kryso" jiste vis, ze me se v Australii nedari. Bylo to videt na vysledcich z Adelaide. Doufam, ze v melbourne se posunu aspon trosku dopredu a nebudu delat ostudu tymu. Z vedeni tymu mi bylo naznaceno, ze pokud budu pokracovat ve vysledcich ze Suzuky a Adelaide, budou se muset se mnou rozloucit. Musim tedy na sobe makat
  • « 00 Reagovat !

foto

05.11.00  15:29

akorat jsem myslel, ze na tom nejsme stejne, protoze ja jsem je n tesne pod..
  • « 00 Reagovat !

foto

05.11.00  15:13

Co myslis tim "akorat", Josi? Ja jsem nerikal, ze jsem hluboko pod 1:25
  • « 00 Reagovat !

foto

05.11.00  13:30

Kvr: jsme na tom stejne, akorat, ze ja jsem zatim tesne pod. Asi to nebude bez F7 tak vyhodny, jak to vypadalo:-((
  • « 00 Reagovat !

foto

05.11.00  12:35

No nic, tak nejdriv prozradim ja - jsem pod 1:25. A mam asi dost podobny setup jako Verstappen (soude podle rychlosti).
  • « 00 Reagovat !

foto

04.11.00  22:53

kvr: už jsem se několikrát s prozrazováním spálil. Nejdřív ať prozradí Dizzy.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.11.00  20:43

Ja mam zatim asi 1:25.9xx a dal jsem si slib, ze si od ted neulozim nic lepsiho nez 1:25.

Coz snad dam i bez F7 (myslim, ze jsem s F7 zatim rychlejsi :-) )

Josi, tos toho moc neprozradil...

• « 00 Reagovat !

foto

04.11.00  20:20

« Re: Přiznejte se...

Ale jedno ti prozradim - na všech rovinkách překračuju 310 km/h a na všech mimo jedné dokonce 320 km/h.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.11.00  20:19

« Re: Přiznejte se...

jsem někde mezi 1:20 a 1:30. :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

04.11.00  20:18

« Re: Jos

nemáš, vlastně máš zač, ale byl bych rád, kdybys ty setupy příliš nerozšiřoval. já už jsem tady řekl víc než dost. Mohl jsem v klidu vyhrát a zatim budu rád za...no uvidíme....
  • 00 Reagovat !

foto

04.11.00  19:08

« Přiznejte se...

...jakej máte kdo čas!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

04.11.00  18:58

« Re: Melbourne

To teda jo, Fenix si pěkně pohrál s citlivostí :-)
  • 00 Reagovat !

foto

04.11.00  17:16

« Melbourne

Tak jsem dneska zkusil prvnich par kol a tragedie... Jizdu bez F7 bych zakazal :-)
    Mimochodem - ty nove vozy jsou dost citlive na jakekoli narazy apod., co?
  • « 00 Reagovat !

foto

04.11.00  12:29

« Re: Monza

Už mě to nebaví, jezdím Interlagos :-).
  • « 00 Reagovat !

foto

04.11.00  11:34

« Re: Monza

Chlapi, chlapi. Ty bataky tam bohuzel jeste nejsou, mel jsem moc prace a nestacil to uploadnout. Je ale fakt, ze to funguje bezvadne. Hned v pondeli to tam bude. Co se tyce bodovani, bodujou se vsechny zavody, nic se neskrta. Bodovani tymu zustava stejne, tedy soucet jezdcu z jednoho tymu. :-)
  • 00 Reagovat !

foto

03.11.00  22:34

« Monza

Poslal jsem Fenixovi novou Monzu, tak to snad bude fungovat. Ale už vidím ty kecy na první obrubník, že je moc nízkej. Ale třeba u Laitinenovi trati, pokud někdo pojede celý závod, tak bude počítač zajíždět do depa s nějakými 6 až 7 benzíny.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.11.00  22:22

« Re: Re:

Dík moc, Dizzy.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.11.00  22:14

« Re:

Nevím, už jsem ho taky dlouho neviděl. Zkus f1.sk, ale jen tak střílím do vzduchu, nevím.
  • 00 Reagovat !

foto

03.11.00  22:09

« Bez nadpisu

Nazdárek pánové, nevíte náhodou kde je právě Brzetia, říkal, že na nějakejch slovácích, ale já nevim, co to je.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…