Formula One Grand Prix 2

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• « 00 Reagovat !

foto

06.11.00  11:10

« Re: mimochodem

Je mi lito Josi, ale Alfa uzavrela jiz dohodu se Spectrum Racing (doslova je to o par prispevku niz). To uz bysme rovnou mohli zverejnovat lapy vsichni...

Dizzy - jestli ty preview budou vypadat tak jako tvuj popis kola v Adelaide, tak to bude vazne zajimave :-)

Co se tyce obrazku okruhu, bylo by to skvele, zkuste se podivat na atlasf1, jestli jsou pod copyrightem (www.atlasf1.com).

• « 00 Reagovat !

foto

06.11.00  11:07

« Re: Fenix

To je prave ten CALL - aby se to "vratilo" :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

06.11.00  11:00

Fenixi, cetl jsem pravidla poradne a chci se zeptat: muzu pri vyjezdu ze sikany vzit prostredkem vozu nebo kolama na vnitrni strane obrubnik?
  • « 00 Reagovat !

foto

06.11.00  10:57

Fenixi, mas pravdu. I s tim obrazkem. Ve strankach je problem v tom, ze ja delam radeji framy - s tabulema to moc neumim. Obrazek udelam uplne jinej, tak, ze copyright bude OK.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.11.00  10:48

Preview dobry. Na co samotna oprava? Je to pridany k tretimu dilu. Stahni to cely a hotovo. S Ayrtonem jsem se domluvil tak, ze dostane k dispozici vlastni sloupek a shrne v nem vzdy tak tri, ctyri zavody. Je to lepsi jak pro nej, tak pro me :-)
  • 00 Reagovat !

foto

06.11.00  10:44

« Fenix

Nevidim, ze by byla k dispozici ke stazeni jen samotna Monza, i s tim opravnym Monza.bat souborem

Bude Ayrton psat komentare k B, pokud ne, tak bych mohl neco zkusit. Co jsi rikal preview ?
  • « 00 Reagovat !

foto

06.11.00  10:44

Josi, to je prave chyba, kterou dela dost lidi, kdyz pisou stranky. Ze totiz "predpokladaji", ze ma kazdej doma poradny delo. Spravnej postup ma bejt opacnej. Ja predpokladam, ze ma doma kazdej tak 14tku monitor a 800*600. Ten obrazek je dobrej napad, ale je tu problem v tom, ze je ukradenej ze stranky, na ktere je napan copyright. To nerisknu :-))

TP: Ted by to melo fachat.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.11.00  10:40

KVR: pojd udelat vymenu hotlapu z Melbourne......petrhlousek@volny.cz
  • « 00 Reagovat !

foto

06.11.00  10:40

Ono se totiz z Install1.bat NEVRACI do puvodniho Install.bat, proto jsem tam dal odkazy, ale u toho prvniho od Fiji tam nebyli :-O. Ale je to jedno, pustit postupne vsechny tri neni takove zdrzeni, ze ?
  • 00 Reagovat !

foto

06.11.00  10:36

« TP

V novejsi verzi odkazi na ty ostatni baty jsou, ale opraveny Install1.bat od Fiji - tam prave tyhle odkazi chybeli. Ja vcera poslal Fenixovy ten puvodni s odkazem, ale ted vubec nevim, ktere jsou k dispozici na stazeni
  • « 00 Reagovat !

foto

« Re: Melbourne

Fenixi, nevadi, jenom ten obrazek okruhu bys tam mohl dat. S tim rozlisenim jsem predpokladal, ze kazdy ma dnes aspon 15' monitor a tam 1024 x 768 snad bezi.
  • « 00 Reagovat !

foto

No prece v INSTALL.BAT jsou 3 radky, kde se postupne volaji INSTALL1.BAT, INSTALL2.BAT a INSTALL3.BAT - jenom si nejsem jist, zda by se nemely volat pomoci CALL, ale ja stejne poustel postupne 1,2,3 misto celyho INSTALL.BAT.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.11.00  10:29

Joo hochu to se ptej Dizzyho, ten delal Track Pack. Ale ted by to melo byt v pohode, Fija to opravil a po vyzkouseni mi to chodi OK.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.11.00  10:29

GIGI, krom toho, ze jsi mne jeste neautorizoval, tak ja pouzivam 800x600. Na 15" monitoru to je akorat. A navic mam brejle, takze malinky drobky po obrazovce honit nechci ;-))) Ale pro majitele 21" monitoru je jiste 800x600 zbytecny :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

06.11.00  10:25

Ciste mimochodem - nema byt v tom INSTALL.BAT vzdycky call na ty ostatni BATy? Mi to spusti jenom ten prvni.

Dizzy, oprava - myslel jsem posledni levou zatacku :-)

• « 00 Reagovat !

foto

06.11.00  09:53

Takze jsem udelal vsechny mozne opravy a korekce, takze si muzete stahnout posledni dil Track Packu, na kterem je nova Monza. Prave jsem to instaloval, funguje to bezvadne. Takze stahujte stahujte. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

06.11.00  09:05

No ne, ľe bycg to GIGImu nezáviděl, ale uľ jsem to četl nespočetněkrát. My s Celerem 333 a 64MB RAM se bohuľel nechytáme...

Aspoň, ľe mi jede GP3... :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

06.11.00  08:51

Hlavne nas zase nezacni oslnovat svou domaci sestavou, uz je to nuda. Neveril bys, ale i takovy lidi jsou. A pro ne ja delam stranky.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.11.00  08:51

« Re: Dizzy, nezapomeň...

To si to radsi vypalim tady, ja zas nemam tolik mista na disku. Ted by to sice slo, ale za chvili by se zase uspal. V penezich neni problem, stovka za vypal je proti cene smesna.

Me uz se to nechce jezdit, abych nedopadl jako v Adelaide, kde jsem ztratil asi 10 hodin naprosto zbytecne. Nechci davat vsechen cas do Melbourne. O vikendu si k tomu asi sednu, ale pres tyden budu jezdit Imolu. Musim najit zpusob, jak jsem zajel onehda druhy sektor, tam jsou dve desetiny navic, s tim je moje maximum o 4 desetiny lepsi.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.11.00  08:50

« Re: kvr

To je v pohode, ja jsem od te doby zajel nekolik cistejsich a rychlejsich (vcetne toho, co je 24.x20 a je mene nez desetinu od tebe :-) - to je ten neulozeny ;-( ). V tom 24.x93 jsem byl levymi koly na obrubniku v posledni prave zatacce pred prvnim mezicasem. Jinak doufam, ze se jeste hodne zlepsim, vcera jsem jezdil moc dlouho a uz to nevydrzely ruce... O vitezstvi snad bojujeme, pokud nas vsechny tvrde nerozdrti Kodzbey :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…