Formula One Grand Prix 2
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1
-
« Re: mimochodem
Josi, to je prave chyba, kterou dela dost lidi, kdyz pisou stranky. Ze totiz "predpokladaji", ze ma kazdej doma poradny delo. Spravnej postup ma bejt opacnej. Ja predpokladam, ze ma doma kazdej tak 14tku monitor a 800*600. Ten obrazek je dobrej napad, ale je tu problem v tom, ze je ukradenej ze stranky, na ktere je napan copyright. To nerisknu :-))
TP: Ted by to melo fachat. -
« Re: Dizzy, nezapomeň...
To si to radsi vypalim tady, ja zas nemam tolik mista na disku. Ted by to sice slo, ale za chvili by se zase uspal. V penezich neni problem, stovka za vypal je proti cene smesna.
Me uz se to nechce jezdit, abych nedopadl jako v Adelaide, kde jsem ztratil asi 10 hodin naprosto zbytecne. Nechci davat vsechen cas do Melbourne. O vikendu si k tomu asi sednu, ale pres tyden budu jezdit Imolu. Musim najit zpusob, jak jsem zajel onehda druhy sektor, tam jsou dve desetiny navic, s tim je moje maximum o 4 desetiny lepsi. -
« Re: kvr
To je v pohode, ja jsem od te doby zajel nekolik cistejsich a rychlejsich (vcetne toho, co je 24.x20 a je mene nez desetinu od tebe :-) - to je ten neulozeny ;-( ). V tom 24.x93 jsem byl levymi koly na obrubniku v posledni prave zatacce pred prvnim mezicasem. Jinak doufam, ze se jeste hodne zlepsim, vcera jsem jezdil moc dlouho a uz to nevydrzely ruce... O vitezstvi snad bojujeme, pokud nas vsechny tvrde nerozdrti Kodzbey :-)
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!
Dizzy - jestli ty preview budou vypadat tak jako tvuj popis kola v Adelaide, tak to bude vazne zajimave :-)Co se tyce obrazku okruhu, bylo by to skvele, zkuste se podivat na atlasf1, jestli jsou pod copyrightem (www.atlasf1.com).