Formula One Grand Prix 2

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• « 00 Reagovat !

foto

02.09.01  17:16

« Re: Ale ne

spis jako klasicky prase :-)
  • 00 Reagovat !

foto

02.09.01  12:17

« Ale ne

Nebylo by to hezky, jenom trochu jiny ne? Pro mne by to rozhodne hezky nebylo, stejne mu uz o nic nejde. Nepripada vam Montoya jako takovej ten klasickej podvodnik? Mne teda trochu jo...
  • 00 Reagovat !

foto

01.09.01  18:22

« Schumacher vs. Montoya

doufám, že vyhraje Schumacher. Na druhou stranu:
    bylo by hezký, kdyby vyhrál Montoya, aspoň taky někdy vehraje někdo jinej a po tý kvalifikaci je to možný...
  • « 00 Reagovat !

foto

01.09.01  12:11

« Re: Pro Trinity

OOOOO, no jasne, to vazne beru. Urcite zvitezi Schumacher, vsad se!!!! Ale nevim, jak to zorganizovat, tak se toho ujmi. Vazne dobrej napad!
  • « 00 Reagovat !

foto

30.08.01  11:51

« Re: Spa

Jo, s F7 je to v pohode, akorat ja jsem to zrovna podelal. Sice jsem se nevyboural, ale ztratil par desetin. Bez F7 (volant) je to horsi, ale uz jsem se to taky naucil.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.08.01  09:49

« Re: Pro Trinity

Sakra, neudelame anketu, jestli je vic sexy Coulthard nebo Schumacher? :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

30.08.01  09:47

Ten vyjezd uz mi takove problemy nedela, Dizzy, rikam si, ze se zaplou F7 to musi byt uplne v pohode, ne?

Naopak mam ted problemy v posledni zatacce druheho sektoru, vcera jsem tak znicil asi pet po sobe jdoucich (teoreticky) skvelych druhych splitu :-(((
  • « 00 Reagovat !

foto

30.08.01  06:35

« Re: Re:

Josi, tys o tom pochyboval? :-)) I kdyz "zije" chvilema neni to spravny slovo :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

30.08.01  06:35

No zadarmo ti to nedam, ale jaksi nemam invenci na nejakou plodnejsi diskuzi. Budu muset podniknout nejakou akci na motokarach, abych mohl taky prispet do diskuze :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

29.08.01  19:16

Me ten vyjezd z bus stopu ted taky pekne znicil cas :-((. Bylo by to nekam tesne za Gigiho, takhle je to nekam tesne pred Fiju :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

29.08.01  09:16

Uz jsem ubral :-)))
  • 00 Reagovat !

foto

28.08.01  20:11

« Pro Trinity

Ja si ale myslim, ze jsou tu porad jeste dalsi tri sezony a porad titul mistra sveta ma jen jedno jmeno!!! Ja osobne fandim Michaelovi, protoze pro mne je on uplne neuveritelne sexy. Dela se mnou vazne divy. Presto si myslim, ze by Ferrari Coultharda mohla vzit, je dobrej, ale uz je rozhodnuto, nejpravdepodobneji pujde misto Barrichela Kimi, to dost dobre nechapu, protoze Barrichelo je porad jednim z nejlepsich jezdcu, ale to nemuzu posoudit. Vazne je Schumi nejlepsi a ja ho proste miluju!
  • « 00 Reagovat !

foto

28.08.01  19:45

Tak to se te uz bojime :-)) Jeste uber 4 sekundy :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

28.08.01  12:18

zitra ne, az pristi tyden. I kdyz se Scorpionovi moc nechce, uz tam byl a rika, ze nic moc .... ale zajdu tam, obetuju se pro kolektiv :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

27.08.01  23:18

Fijo, ja koukal na stranky Boby centra a vypada to tam docela zajimave, trat vypada pomerne slozite, je tam sedm kar a hlavne relativne nizky najem trati... Mohli byste ji zitra otestovat, co ty na to?
  • 00 Reagovat !

foto

27.08.01  23:16

« Spa

Sakra, dneska jsem zajel super cas 48.995, ale mel jsem poskozeny monopost :-( - obe predni kola v ... :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

27.08.01  21:00

zdar kluci, mam pro vas dalsi zavod v Brne, tentokrat v Modricich. Termin zalezi na tom, kdy bude v Brne na skoleni Fenix :-))) Tj. nekdy v zari.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.08.01  20:34

ááá Fenix ještě žije :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

27.08.01  19:45

Mel bys pridat, posledni dobou tu moc neprispevkujes, prece mi to nedas zadarmo :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

27.08.01  16:44

To je fakt, Dizzy, ja prispevuju pomalu tretim rokem. To je desny, jak to leti :-))
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…