Formula One Grand Prix 2

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• 00 Reagovat !

foto

06.11.00  17:07

« Nenavidite Rakusaky?

Petice za zastavení provozu rakouských tepelných elektráren
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

06.11.00  15:42

« Re: Sorry

To nic, stane se :-)
  • 00 Reagovat !

foto

06.11.00  15:27

« Sorry

Omlouvam se, ze jsem udelal preklep ve Fenixove jmene. Mel bych po sobe prispevky cist ... :-))
  • 00 Reagovat !

foto

06.11.00  15:26

« Re:TrackPack

Nazdar lidi, jsem bracha Kobdzeye a Fenoxovi jsem poslal HotLap Melbourne. Je to tak, jak jste rikali - mame spatne nainstalovany trate, takze to dnes preinstalujem. Cas se potom urcite zmeni.
  • 00 Reagovat !

foto

06.11.00  14:25

« Imola

Tak jsem zacal jezdit Imolu. Je to narocnejsi trat (na OP), takze jsem musel vypnout nejake detaily. Naplno to bylo na 117, ale jen po vypnuti objektu, plotu a oblaku v zrcatkach jsem se dostal na 97
  • « 00 Reagovat !

foto

06.11.00  13:10

« Re: MK44

Jasně!!! Už tam běžím!!!
  • 00 Reagovat !

foto

06.11.00  12:55

« MK44

Na chatu se nemuzu zaregistrovat, takze budu guest
  • 00 Reagovat !

foto

06.11.00  12:52

« Bez nadpisu

Ja k tomu dal bat, kterej by to udelal sam, ale je stejneho typu jako ty predchozi, takze by nekomu asi nefungoval :-)

Je videt, ze moc nepouzivate server www.grandprix2.com, je tam toho nekolikanasobne vic nez na alpha.com
  • « 00 Reagovat !

foto

06.11.00  12:44

« Re: Fenix

To ja vim, ale pro me je mnohem schudnejsi, kdyz si pilot stahne celej soubor a spusti install3.bat, nez zase vsude psat, tohle nakopiruj tam, tohle sem, tohle tady prejmenuj a podobne. Ty obrazky posli.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.11.00  12:38

« Re: TrackPack

Hele Josi. Zjistil jsem, ze banner musi mit jenom 20kB. Zkus si s tim pohrat, at ho muzu pustit do obehu. Jinak pokud by se nasel nekdo, kdo by umistil nas banner na sve stranky, tak nebudu proti, co Caspere?
  • 00 Reagovat !

foto

06.11.00  12:36

« Fenix

Ta opravna Monza je tam kvuli tomu, aby ostatni nemuseli stahovat 1MB, ale jen 200 kB, ale me osobne je to jedno. Ja bych mohl psat komentare po kazdem zavode, ale jen B kategorie. Co se tyce obrazku, jestli chcete obrazky trati ve stylu originalu, tak ty mam a snad na to zadnej copyright neni, tak ja poslu Fenixovi Melbourne. Jsou to dva BMP, ktere se nainstaluji a zobrazuji se pri nahravani trati. Jsou opravdu pekne
  • 00 Reagovat !

foto

06.11.00  12:30

« Bez nadpisu

Nefunguji nam tady mysi, ale ja je prechcal, hehehe at zije TABELATOR
  • « 00 Reagovat !

foto

06.11.00  12:20

no, doufam, ze me nevymenis:-))))
    aspon udelam ty buttonky - uz vim jaky. Ty na te me strance byly hrozne, to uznavam. Tu trat si sthnu jen krivku trati a neco s tim provedu. Taky si myslim, ze 1:19 je na tyhle trati blbost.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.11.00  11:54

Nic nebal, to neni technicky mozny, jak rikal Fija. Ty obrazky by byly fajn, zkus si s necim pohrat a at to hezky vypada. Nebo ta vymenim :-)))))
  • « 00 Reagovat !

foto

06.11.00  11:47

jestli Kobdzey opravdu zajede za 1:19, tak to bych mel radsi zabalit. Takovy cas je nemozny, to by nezajel ani Schumi nebo Mika
  • 00 Reagovat !

foto

06.11.00  11:40

« copyright

na atlasuf1 je taky copyright. Ja vyrobim neco original.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.11.00  11:21

tobe neznamy problem je mnou popisovany "LF versus CR/LF" problem. A zrejme jsi tu konverzi neprovedl "az tak uplne spravne". Cas 1.19 s uvedenym gripem a vykonem opravdu nelze dosahnout.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.11.00  11:18

« Re: mimochodem

kvr: tak jen prozrad, jestli jsi pod 1:24.5xx....
  • 00 Reagovat !

foto

06.11.00  11:14

« TrackPack

Ahoj. Myslim, že mam TrackPack nainstalovany dobre, ale pro jistotu zitra Fenixovi poslu HotLap. Melbourne samozrejme znam - i z reality (teda ne, ze bych tam byl). Mel jsem nejaky problemy s instal1.bat a instal2.bat. Instal3.bat chodil v pohode - zkonvertoval trate v pohode. Ty ostatni jsem konvertoval rucne, ale to neni problem, jenom jsem udelal to, co mel udelat BAT soubor a z nejakyho mne neznamyho duvodu to neudelal. Jsem docela zvedavej, jak tohle vsechno dopadne. Tesim se jiz na zavody.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.11.00  11:13

« Re: Fenix

Ted nevim, jak to myslis? Kola na vnitrni strane mit muzes, ale musis dodrzet pravdidlo, ze obe kola musi byt alespon na te bile care a nesmis tu sikanu strihnout. Ty snad vis, co to znamena. :-))
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…