Formula One Grand Prix 2
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1
« Fenix
Ta opravna Monza je tam kvuli tomu, aby ostatni nemuseli stahovat 1MB, ale jen 200 kB, ale me osobne je to jedno. Ja bych mohl psat komentare po kazdem zavode, ale jen B kategorie. Co se tyce obrazku, jestli chcete obrazky trati ve stylu originalu, tak ty mam a snad na to zadnej copyright neni, tak ja poslu Fenixovi Melbourne. Jsou to dva BMP, ktere se nainstaluji a zobrazuji se pri nahravani trati. Jsou opravdu pekne -
« TrackPack
Ahoj. Myslim, že mam TrackPack nainstalovany dobre, ale pro jistotu zitra Fenixovi poslu HotLap. Melbourne samozrejme znam - i z reality (teda ne, ze bych tam byl). Mel jsem nejaky problemy s instal1.bat a instal2.bat. Instal3.bat chodil v pohode - zkonvertoval trate v pohode. Ty ostatni jsem konvertoval rucne, ale to neni problem, jenom jsem udelal to, co mel udelat BAT soubor a z nejakyho mne neznamyho duvodu to neudelal. Jsem docela zvedavej, jak tohle vsechno dopadne. Tesim se jiz na zavody.