Formula One Grand Prix 2

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• 00 Reagovat !

foto

07.11.00  10:50

« Melbourne

vcera jsem se zkousel zlepsit na Dizzyho cas. Predelal jsem setup na trochu stabilnejsi, abych mohl projizdet rychleji zatacky, ale zlepseni zadny. Nevim co s tim budu delat. Dal jsem si za cil Dizzyho porazit.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.11.00  10:48

« Re: Fenixi

Aha, tak to Dizzy asi projizdi prvni sikanu rychleji nez ja a proto ma tak dobrej cas.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.11.00  10:44

« Re: Fenixi

Cus. Ja to rozumim, ale proc to smerujes na me? Ja to netvrdim :-) Muj je jenom uvod, to s F7 tvrdi Dizzy. Je to i jeho obrazek.
  • 00 Reagovat !

foto

07.11.00  10:24

« Fenixi

Fenixi, ca. Tvoje mapa trati je dobra. jenom bych mel vytku ke komentari. Tvrdit ze pri jizde bez F7 je nebezpecna jenomprvni a posledni sikana je divny. Naopak ta prvni je jedna z nejbezpecnejsich a druha je priserna - tam to klouze moc moc. A vubec bez F7 jsou nebezpecne vsechny.
  • 00 Reagovat !

foto

07.11.00  09:35

« Preview

Omlouvam se za pouziti hacku a carek, priste uz to budu psat bez nich. A taky za pouziti slova obouch :-) Obrazek je peknej, ne ?
  • 00 Reagovat !

foto

07.11.00  09:28

« MK44

Uz mam tvoji fotku, je lepsi, nez ta moje. On to teda nebyl zas takovej problem.....mozna to bude xichtem....
  • « 00 Reagovat !

foto

07.11.00  07:09

« Re: T-Rex

Hmm na chvost vidim sebe :-(( Vubec nemam cas neco zajet, takze asi budu zametat stopy na konci pole.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.11.00  23:57

« Re: T-Rex

No, mne ten cas Kodzbeyho vubec nevzrusil. Vidim Caspera tak na chvost pole :o)))
  • 00 Reagovat !

foto

06.11.00  20:48

« GP3

Dovoluji si vám oznámit adresu nového serveru pro GP3 - adresa je jednoduchá www.grandprix3.com. Jazyk je zde nejen anglický, ale i německý, pro Verstappena holandský a pochopitelně i finský. Sice GP3 nemám, ale stáhl jsem si obrázek Benettonu, moc pěkný :-))))
  • 00 Reagovat !

foto

06.11.00  20:31

« T-Rex

Tak jak chceš, mám 23.435, ale můj kolega MK44 se tolik vylekal tím časem 19.xxx, že pilně trénoval a má 18.984.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.11.00  19:12

« Re: To All

Meli byste vsichni vice trenovat, ty casy musite jezdit s automatickou brzdou a s F7, ne? Jestli se nezlepsite, tak vidim na prvni (pri trose stesti) misto sebe a za mnou Kodbzeyho (jestli to pisu spatne, tak se omlouvam), v horsim pripade naopak.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.11.00  17:55

No nic, na Brno pada MLHA, tak abych tu neco zbytecne neplacl, tak se radeji na chvili odmlcim...
  • « 00 Reagovat !

foto

06.11.00  17:51

Jsem velmi zvedav na vysledek: F7 versus NO F7
  • « 00 Reagovat !

foto

06.11.00  17:49

Trochu zavidim vsem, kteri se prijdou na Net vyhecovat, a pak usednou do sve formule a zlepsuji svuj cas. Mne to cekani na vikend strasne s*r*.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.11.00  17:44

Tak to je konec, vic uz z toho nevydojim... jestli budu posledni, tak to pricitam spatnemu pocasi... :o) A vsem, kteri znecistuji trat ovocem :o))
  • « 00 Reagovat !

foto

06.11.00  17:39

T-Rex ty mas snad 1:23? S takovym casem bys byl posledni :-))))
  • « 00 Reagovat !

foto

06.11.00  17:36

« Re: Re:TrackPack

me se to taky stalo. V rocniku 2000 jsem jel jinou verzi Hockenheimu.
  • 00 Reagovat !

foto

06.11.00  17:30

« To All

Tak panove, konecne jsem se dostal od ctvrtku na Net, a musel jsem se prokousavat asi pul hodiny vasimi novymi prispevky.
    Nasel jsem taky dotaz Dizzyho, proc jsem dlouho nejezdil a pak se vratil. Odpoved: Pres prazdniny jsem cestoval, takze proto.
    Jinak jeste jsem nikoho nevidel psat cas 1:23,xxx.
    To jako zase MLZITE ??? :o))
  • « 00 Reagovat !

foto

06.11.00  17:21

No rozhodně se ozveme, ale čas bude jistě jinačí. No co, stane se. Aspoň byla trochu sranda :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

06.11.00  17:10

tak nas informujte, jestli jste jeste za 1:19...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…