Formula One Grand Prix 2

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• « 00 Reagovat !

foto

07.11.00  12:38

« Re: Jos

Cico, nainstaluju si to doma vecer. Jenze v praci mam Macintosh (hroznej srot), takze nevim jestli to pujde. Jinak ale byt z domova porad pripojeny, to by byl ucet. mohli bychom se domluvit, jestli mas mobila, ze bych se ti treba ozval jenom zazvonenim a ty bys vedel, ze se mas pripojit na ICQ. Co ty na to?
  • « 00 Reagovat !

foto

07.11.00  12:35

Ja budu na bedne prece v kazdym zavode :-)))
    Ne vazne. Doufam ze v melbourne budu na bedne a dal se uvidi prave podle vysledku z Australie. Co ty? Jak si veris?
  • « 00 Reagovat !

foto

07.11.00  12:32

Samozrejme ze na kazdom PC mas to iste cislo takze to pekne nainstaluj aby sme mohli pokecat..ja mam modem trvalo uz aj doma takze vecer mozme kecat tiez...Ad Melbourne...by si sa divil aky dobry cas sa da zajazdit so zapnutou F7...na prvom useku som rychlejsi o 3 desatiny:-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

07.11.00  12:30

Nemyslel jsem nikoho. Radsi. Je tu nejaka blba nalada, sakra! Jsem zvedavej, kdy budu na bedne. Kde si veris ty, Josi?
  • « 00 Reagovat !

foto

07.11.00  12:15

Fenixi, neber to tak vazne. Doufam ze jsi nemyslel mne. ja se vyprovokovat nenecham. Fastest mana jezdim hlavne pro radost.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.11.00  12:09

Zacinam se bat tady neco rict. Hned je to o nejakem hadani. Nebavi me to :-( Nekdy si myslim, ze tohle tema nemelo vubec vzniknout a nebo, ze ho nektri lide nemeli vubec najit. Ale to je muj problem. No nic...
  • « 00 Reagovat !

foto

07.11.00  11:59

nekomanduju te - jenom te chci vyhecovat. Ale ne abys mne zase porazil. Neboj se - letos tu vzajemnou bilanci uplne prekroutim (doufam ze 17/0 pro mne)
  • « 00 Reagovat !

foto

07.11.00  11:58

Cico icq zatim nemam. Instalace se mi zda slozita - nemel jsem na to jeste cas. Kdyz mas icq, muzes se prihlasovat pokazde z jineho pocitace? Staci jenom vedet svoje cislo?
  • « 00 Reagovat !

foto

07.11.00  11:51

podla noveho systemu budem bodovat urcite....a moc ma nekomanduj...pozri na nasu vzajomnu bilanciu:-)))))
  • « 00 Reagovat !

foto

07.11.00  11:49

« Jos

Josi nemas icq?
  • « 00 Reagovat !

foto

07.11.00  11:49

« Re: Dizzy

Cau Cico. Koukej jezdit - potrebujeme bodovat.
    To Fenix: Fenixi, aby jsme se pomalu bali, ze nas Dizzy na srazu zbusi - treba je to dvoumetrovej vazoun. :-)))))))))
  • « 00 Reagovat !

foto

07.11.00  11:46

« Re: Dizzy

Ale no deticky co to tu stvarate ha? Ved to tu ma byt sama sranda:-))) Vas niekto plati za to ze sa lepsie umiestnite?:-)))
  • 00 Reagovat !

foto

07.11.00  11:44

« Dizzy

Na moznem srazu bys byl nad pivkem taky tak nervni??? doufam ze ne....
  • « 00 Reagovat !

foto

07.11.00  11:40

« Re: Re:

Sorac, OK? :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

07.11.00  11:39

Dizzy, ja to taky dost zeru, ale tyhle recicky neberu tak vazne. Blbe jsi se vyspal???
  • « 00 Reagovat !

foto

07.11.00  11:37

Proc bych se nenasral, kdyz rikas, ze bys me ani nechtel poznat. To se snad dotkne kazdyho. A kdyz nekomu sdeluju soukrome cas, tak zasadne nelzu.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.11.00  11:37

« Re: Fenix

Hele sorac, zdalo se mi, ze jsi zase urazenej. Pokud ne, tak promin :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

07.11.00  11:35

Proc se furt nasiras? Vzdyt jde o *, ne? Ty to moc zeres, to je ta chyba. Jinak lonsky Interlagos byl dost pomalej, na konci sezony jsem si ho schvalne zajel a hned pod 1:14 :-)) Doufam, ze Imola nebude o moc jina :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

07.11.00  11:34

« Fenix

COZE ???? CO TI ZASE VADI ? POCHYBOVALI JSTE O TOM, JESTLI JSEM VAM RIKAL PRAVDU !!
  • 00 Reagovat !

foto

07.11.00  11:33

« Bez nadpisu

Pockejte na me jeste hodinu a pul, pak koncim a muzem kecat na chatu.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…