Formula One Grand Prix 2
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1
-
« Formule
Co se tyce spotreby je to ruzny okruh od okruhu. Vetsonou je to na kolo neco kolem 2-2,5 litru, nekde i 3 litry !!!. A co se tyce setupu F1-2002 tak tam se preci daj nahrat setupy od vyrobce hry !!!! a ty jsou celkem dost dobry. Hlavne se musej upravit brzdy a benzin, jinak jsou OK -
« Re: re
ja to poustim na Duronu 700 s GeForce2 MX400 (oboje jsem mirne pretaktoval) a jede to celkem obstojne. Nastavil jsem v f1graphics.cfg jen 16bit hloubku barev a je to dost znat. Ted uz muzu jet i zavod v 1024x768 pri fps 22, detailech medium a v zrcatkach mam "no objects". PO pres 100% je vestinou jen od startu do prvni zatacky. Ve free practice je to v pohode uplne, spis je zajimavy, ze Monaco uz neni nejnarocnejsi trat. Treba Belgie je prospikovana vsemoznymi objekty (mam zapnuto "all objects") a zaroven je videt pomerne daleko.
Kazdopadne to chce si pohrat s nastavenim compu i gp4 a vysledek se dostavi. I kdyz u TNT2 si nejsem tak jist;-( -
« FERRARISHOW-FRAŠKA V BRNĚ
FERRARISHOW-FRAŠKA V BRNĚ
Jako mnozí jiní fandové motosportu jsem i já v sobotu 20.7 vyrazil do Brna abych za inzerovanou cenu 130 Kč viděl na vlastní oči několik současných vozů F1 Ferrari v simulovaném závodu jak bylo inzerováno. Dále měl program obsahovat ještě závody vozů Ferrari 360 a Ferrari GT a ukázkové jízdy hostoricjých vozů.
Po trati jezdily pěkná auta, ale slyšel jsem diváky jak si říkají, že by taky někdo mohl komentovat co se vlastně děje a co je to za auta. To ještě nevěděli co je čeká.
Po 2 hodinách se ozval z reproduktorů p.Kovařík z TV Prima a začal komentovat. Bohužel asi přiběhl přímo z auta rovnou k mikrofonu takže nevěděl NIC. Něco přeci – název akce a jména sponzorů. Pak přečetl startovní listinu – jenže jinou než těch vozů které právě byly na trati. V tomto duchu komentoval celý víkend a svůj výkon korunoval v neděli když komentoval střídavě dění na dráze v Brně, k tomu informoval co se děje na závodech motorek v Německu a ještě F1 ve Francii. Asi si dokážete představit jaký z toho byl guláš.
Ještě horší ale bylo že když zmlknul p.Kovařík tak ihned pustili nějakou písničku jako např. ploužák Rednex: Wish you´vere here... a dalších několik-jediné cédéčko celý víkend dokola na plný pecky. Bohužel zvuková aparatura v Brně je docela silná, takže okolo vás jezdily auta ale slyšet byla ta muzika. Bylo to jako koukat ne televizi, vypnout u ní zvuk a poslouchat při tom rádio.
V poledne byly 2 hodiny programu vyhrazeny pro procházky VIP hostů po pitlane a jejich jízdy po okruhu. Pro diváky mimo tribuny to znamenalo, že se nedělo nic, jen občas projelo nějaké auto ve kterém měl být spolujezdec někdo slavný. Na komentování přizvali Ivu Kubelkovou která se těch slavných ptala kdo se bojí jet s paní, která je starší než její auto – veterán, nebo že někdo ztratil helmu a tak nemůže jet a jiný si zase musel zout boty aby se do toho auta vešel. Prostě ohromná sranda, ke konci už Kubelková jen hýkala chi chi chi, cha cha cha. Bylo to takl príma, že to ještě o nějaký čas protáhli.
Ten čas ušetřili tím, že sloučili jízdu historických vozů a moderních vozů F1 – kterých simulovaný závod měl v neděli trvat 40 minut.
Bohužel moderní F1 vyjely jen dvě. Ta z roku asi 1986 ujela 3 kola a ta z roku 1998 asi 5 kol !! To bylo v neděli z F1 vše. Kdo přišel hlavně kvůli moderním F1 musel být zdrcen.
Nyní pořadatelům čas zase přebýval a tak chtěli odstartovat poslední závod o něco dříve. P. Kovařík sliboval že uvidíme více než 20 vozů Ferrari GT.
Že není něco v pořádku to začalo vypadat když hlásil: „kdo uvidí závodníky kategorie Ferrari GT, ať jim řekne, že se mají rychle dostavit na start“. Nakonec v tomto závodě odstartovalo 9 aut a 1 z boxů.
Formulím zdar-sejdeme se v Brně
Honza
-
« poslední GP Silverstone na videu?
Zdarek přátelé,
sháním poslední velkou cenu z Anglie na videu. Treba jste byli v práci nebo "mimo" jako já, a natočili si to na video; a ještě nevymazali. Jelikož mě navnadili, že to bylo dost dobré, sháním toto na tomto - na kazete. Nemáte?
Díky
Lešek
lesek@email.cz -
« Re: Re:
jojo žiju ;-) GP4 si sežeň, stojej za to. S tou hw náročností to není tak horký. Jestli se dobře pamatuju, tak máš stejnou sestavu jako já, tedy až na toho thundebirda. Já to pouštím v závodě v rozlišení 800x600 a střední detaily. Ve free practice mi to stíhá i 1024x768 při vyšších detailech. Myslím, že Radek to pouští i na celeru 400 nebo 500 s geforce 2 mx, ale má to dost ořezaný.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!