Formula One Grand Prix 2
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1
-
« Re:
Jo, to je recht, i kdyz na f1-live.com byla aspon zminka, ze v uvahu pripada jeste Tomas Enge, s nazory nasich medii se to neda srovnavat (a to jsem necetl MF Dnes!).
S Mazzacanem to vidim docela cerne, nevidim zadny duvod, proc by mel jet on. Dizzy, kdes na nho prisel?
Fija: Jo, taky me to prekvapilo, byl to myslim muj prvni nebo druhy dojety lap, tak jsem si rikal, ze takova chyba me musela stat hodne a pod 20 to urcite pujde a ono houby, "trosku" (vzdyt jsem jel chvilku po sterku!) me to sice zpomalilo, ale na case to kupodivu tak znat nebylo. -
« Bez nadpisu
tak vidite,zase se trochu projevila ta ceska povaha,o moznosti Engeho se
v podstate mluvilo jen v ceskych mediich. Enge bude rad ,kdyz bude testovat,
ale buhvi ,jak to bude s jeho karierou v pristim roce. Vidim to tak
pul na pul,ze bude jezdit i zavody,ale podminkou je,aby v Monze predvedl
skvely zavod. mam pocit,ze se na neho divaji jako na rychleho jezdce,ale
i na jezdce,ktery dela obcas chyby,a to proste clovek,ktery chce jezdit
v F1, nemuze... Ja bych byl rad ,aby se tam nakonec dostal,nicmene
jeho "akcie" s kazdym zavodem od druhe poloviny sezony f3000 klesaji.
Mozna se ukazuje , ze Tomas neumi jezdit naplno celou sezonu.
Ale jak rikam,doufam,ze me uvahy jsou pesimistictejsi nez realita... -
« Bez nadpisu
Věřím, že Enge pojede, myslím, že superlicenci má jistou. Otázkou je koho vyberou, ale Mazzacane je odepsanej, protože je lemra.
V lidovkách tomu dávaj docela šanci. Burtimu moc šancí nedávám, myslím, že bude rád když nastoupí na Indy. Myslím, že měl hodně štěstí. -
« Re: Re:
Superlicenci asi dostane, ale pul vteriny od HHF asi nezajede. HHF je skvely pilot a Enge ma zatim prilis male zkusenosti, bude rad, kdyz skonci do vteriny... Ostatne, podivej se na Jeana v Madarsku (pravda, slozitejsi trat), je to podstatne zkusenejsi jezdec, stacilo zmenit vuz a v treninku dostal od Jarna vterinu.
Monza v GP3 je super, vcera jsem po*sral nadherny druhy split (-0.266), myslim, ze to bude hodne tesne... S tuknutim do zdi na vyjezdu z Parabolicy mam 24.xxx :-) -
« Re: Re:
no a co Monza ? Pojede Enge ? Kurs vidim na 7:1 :-)))) Ale superlicenci by dostat mel, tak formalne by zadne prekazky nebyly. Jen jestli dokaze v testech byt max. o pul vteriny za HHF ...
A co Monza v GP3 ? Jde to ? Mi zatim docela jo, i kdyz je to svinska trat ... :-))))
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!
Sarazina nebo Badoera , o T.Engem tam je zprava jen v souvislosti s testovanim,
nicmene na teletextu psali,ze dnes vecer mel A.Prost oznamit jmeno zavodnika
v Monze a po vysledcich testovani rozhodnuti jeste zvazuji . sam Charouz rekl,ze
cekal info od prosta v tom smyslu,ze Enge bude jen testovat. No , svicka nadeje jeste
hori (spis doutna.-) ,ale mozna je to jen iluze.....