Formula One Grand Prix 2

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• 00 Reagovat !

foto

05.09.01  21:51

« Bez nadpisu

na formula1.com se zminujou o nahrade za Burtiho jenom v souvislosti se jmeny
    Sarazina nebo Badoera , o T.Engem tam je zprava jen v souvislosti s testovanim,
    nicmene na teletextu psali,ze dnes vecer mel A.Prost oznamit jmeno zavodnika
    v Monze a po vysledcich testovani rozhodnuti jeste zvazuji . sam Charouz rekl,ze
    cekal info od prosta v tom smyslu,ze Enge bude jen testovat. No , svicka nadeje jeste
    hori (spis doutna.-) ,ale mozna je to jen iluze.....
  • « 00 Reagovat !

foto

05.09.01  10:46

« Re: Re:

O Mazzacanem tusim psali v MF, ale ja za nej dal smajlik, takze jsem to nemyslel az tak vazne :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

05.09.01  08:40

hm, ja tam sterk nebrazdim, tak nevim. Ale odhaduju to na nejmin 2 sekundy, ne ????
  • « 00 Reagovat !

foto

05.09.01  02:02

« Re:

Jo, to je recht, i kdyz na f1-live.com byla aspon zminka, ze v uvahu pripada jeste Tomas Enge, s nazory nasich medii se to neda srovnavat (a to jsem necetl MF Dnes!).

S Mazzacanem to vidim docela cerne, nevidim zadny duvod, proc by mel jet on. Dizzy, kdes na nho prisel?

Fija: Jo, taky me to prekvapilo, byl to myslim muj prvni nebo druhy dojety lap, tak jsem si rikal, ze takova chyba me musela stat hodne a pod 20 to urcite pujde a ono houby, "trosku" (vzdyt jsem jel chvilku po sterku!) me to sice zpomalilo, ale na case to kupodivu tak znat nebylo.
  • 00 Reagovat !

foto

04.09.01  21:25

« Bez nadpisu

tak vidite,zase se trochu projevila ta ceska povaha,o moznosti Engeho se
    v podstate mluvilo jen v ceskych mediich. Enge bude rad ,kdyz bude testovat,
    ale buhvi ,jak to bude s jeho karierou v pristim roce. Vidim to tak
    pul na pul,ze bude jezdit i zavody,ale podminkou je,aby v Monze predvedl
    skvely zavod. mam pocit,ze se na neho divaji jako na rychleho jezdce,ale
    i na jezdce,ktery dela obcas chyby,a to proste clovek,ktery chce jezdit
    v F1, nemuze... Ja bych byl rad ,aby se tam nakonec dostal,nicmene
    jeho "akcie" s kazdym zavodem od druhe poloviny sezony f3000 klesaji.
    Mozna se ukazuje , ze Tomas neumi jezdit naplno celou sezonu.
    Ale jak rikam,doufam,ze me uvahy jsou pesimistictejsi nez realita...
  • 00 Reagovat !

foto

04.09.01  19:44

« Bez nadpisu

Věřím, že Enge pojede, myslím, že superlicenci má jistou. Otázkou je koho vyberou, ale Mazzacane je odepsanej, protože je lemra.
    V lidovkách tomu dávaj docela šanci. Burtimu moc šancí nedávám, myslím, že bude rád když nastoupí na Indy. Myslím, že měl hodně štěstí.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.09.01  19:13

Pul sekundy nedostane, protoze nepojede. Neni vylouceny, ze pojede Burti, jinak by mohl jet treba Badoer, ci Sarazzin, nebo treba Mazzacane :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

04.09.01  16:03

jo, Parabolica je k*rva, ale tuknout tam do zdi (predpokladam, ze vnejsi ;-))) a dojet 24.xxx je dost slusne !!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

04.09.01  10:21

Superlicenci asi dostane, ale pul vteriny od HHF asi nezajede. HHF je skvely pilot a Enge ma zatim prilis male zkusenosti, bude rad, kdyz skonci do vteriny... Ostatne, podivej se na Jeana v Madarsku (pravda, slozitejsi trat), je to podstatne zkusenejsi jezdec, stacilo zmenit vuz a v treninku dostal od Jarna vterinu.

Monza v GP3 je super, vcera jsem po*sral nadherny druhy split (-0.266), myslim, ze to bude hodne tesne... S tuknutim do zdi na vyjezdu z Parabolicy mam 24.xxx :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

04.09.01  06:53

no a co Monza ? Pojede Enge ? Kurs vidim na 7:1 :-)))) Ale superlicenci by dostat mel, tak formalne by zadne prekazky nebyly. Jen jestli dokaze v testech byt max. o pul vteriny za HHF ...
    A co Monza v GP3 ? Jde to ? Mi zatim docela jo, i kdyz je to svinska trat ... :-))))
  • « 00 Reagovat !

foto

03.09.01  20:10

Hlavne ze to Burti prezil.
  • 00 Reagovat !

foto

03.09.01  10:09

« 3 body

Hehe, dostal jsem cele tri body, za posledni tri mista ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

03.09.01  09:05

« Re:

No jo, Schumacher byl zase uplne nekde jinde nez zbytek sveta. Akorat skoda Williamsu, hlavne Ralfa, uz ztraci na Coultharda 13 (?) bodu :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

03.09.01  09:04

« Re:

Hehe, ses musel zblaznit :-)

Zatim by to mozna bylo jeste relativne rychle, ale casem nevim nevim... Mmch, stejne bych to urcite vyhral ja :-)))
  • 00 Reagovat !

foto

02.09.01  22:04

« Bez nadpisu

sakra , ja nejsem v top 20,no tak to musim zacit zase hojne prispivat.
    Mimochodem , kvr,zkus neco takovyho udelat i na kart-fm
  • 00 Reagovat !

foto

02.09.01  21:55

« Bez nadpisu

navic muze byt rad , ze to nerozflakal,kdyz ztratil koncentraci . Ale jinak kriticky
    dodavam,ze to byla opet jeho typicka krasojizda,je videt , ze on je o tridu
    nekde jinde,nez ostatni.No,tesim se uz na dalsi sezonu,snad bude vyrovnanejsi...
  • 00 Reagovat !

foto

02.09.01  21:52

« Bez nadpisu

zaslouzil,zaslouzil...ale rikal ,ze pomuze Rubensovi v boji o druhou pricku,takze
    mel zastavil v poslednim kole,a pockat , az ho Rubens predjede.Ten by pak
    mel vice bodu...:-)))))))))
  • 00 Reagovat !

foto

02.09.01  21:50

« Bez nadpisu

dival jsem se na casy z Madarska v Gp3 , a zjistil jsem , ze s mym pokusem 1:14.8xx
    bych bodoval. Je to prijemne zjisteni:-)
  • 00 Reagovat !

foto

02.09.01  21:46

« jojo

Dneska si to plne zaslouzil, prala jsem mu to!
  • 00 Reagovat !

foto

02.09.01  21:42

« Bez nadpisu

no , ja se tady taky musim ukazat,abyste vedeli , ze jsem na toto forum,ktery me odkojilo,
    nezanevrel...:-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…