Formula One Grand Prix 2

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• « 00 Reagovat !

foto

29.09.01  14:01

« Re: Re:

Tam neni casomira! To je dalsi blba vec, to by ti to nekdo musel stopovat, je to maly! Ted to ma novy majitel, tak s tim snad neco udela!
  • « 00 Reagovat !

foto

29.09.01  14:01

To je v pohode, staci se kouknout na oblohu :-). Autobusem tam jsem za 20 minut.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.09.01  14:00

Kdyz smula, tak poradna... Ja v tom Radotine na ty motokare taky, mekky kola, lital jsme po trati, jak blbec: :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

29.09.01  13:59

No, Krysa je tam jako doma :-). Jaky casy se jezdej v Mecholupech ?
  • « 00 Reagovat !

foto

29.09.01  13:58

Dalsi proble Mecholup je, ze musi byt sucho, jinak je to na nic! A ted v tom podzimnim pocasi...
  • « 00 Reagovat !

foto

29.09.01  13:57

Zavod na 20 minut. Ja byl rad, ze jsem se dostal do B skupiny. Do zavodu jsem nechtel jednu jedinou karu a tu jsem si vylosoval :-((((. Ale na jiny bych dojel tak maximalne o 2 mista lepe.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.09.01  13:57

To ja taky, jenze jsou tam jen 3 kary a to je malo!:-( Ja nemyslel zavod, jen tak se do Radotina vyblbnout! Ja to mam do Radotina pres okolo 40km a do Mecholup asi 10!
  • « 00 Reagovat !

foto

29.09.01  13:55

Zavod v Radotine asi jen tak nebude, ale nekdy tam zajdu zase zatrenovat. Ale spis bych zkusil ty Mecholupy, je to levnejsi a ja, Jos i Gigi to tam mame mnohem bliz nez do radotina.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.09.01  13:55

Jel, v tech Mecholupech je asfalt :-), jeste lepsi je, kdyz je mokrej, to jedes na ledu naporad! :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

29.09.01  13:53

Tak to byl docela dobrej, zato ty jsi mel asi smulu! Jak dlouho jezdite ten zavod?
  • « 00 Reagovat !

foto

29.09.01  13:53

Jel jsi nekdy na asfaltu ? Kdyz se ti zablokujou kola, tak to jede doslova jak na lede.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.09.01  13:51

Kdy dame ten Radotin? Co vy na to?
  • « 00 Reagovat !

foto

29.09.01  13:51

Ne, 21 :-). Jos dojel tusim 8. nebo 9. Jel az B zavod se mnou a dal mi tam asi 5 kol, protoze jsem porad boural :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

29.09.01  13:47

Co verstappen?
  • « 00 Reagovat !

foto

29.09.01  13:46

Kolik vas tam bylo, 14? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

29.09.01  13:44

Proti tankum jsou lepsi katapulty, ty maj utok 6. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

29.09.01  13:43

Vyhral Krysa, druhej Fija, treti Kobdzey, ctvrtej tusim Scorpion. Ja 14. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

28.09.01  21:46

Tak jak dopadl zavod?
  • « 00 Reagovat !

foto

28.09.01  19:55

Musketyri proti tankum je sebevrazda, to je 3 proti 5 :-). Nejlepsi je, kdyz dobyvam zaostale civilizace a bombarduju jim falanky :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

27.09.01  10:50

Heh, zavzpominam na sva mlada leta, kdyz jsem pri prvnim hrani Civ1 sel spat kolem seste hodiny ranni ;-))) Taky jsem mel podobny problem, utocil jsem musketyry proti mozna tankum ci tak neco :-)))

Josi, to bude nejaka plosinovka typu sejmi vsechno co se hybe, spousta efektu apod., ne? ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…