Formula One Grand Prix 2

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• 00 Reagovat !

foto

11.02.03  11:59

« www.olejservis.cz

Dovolujeme si Vás upozornit na největší e-obchod s oleji a mazivy Castrol, Fuchs, Shell, Mobil, Madit, Paramo Najdete jej na adrese www.olejservis.cz
  • 00 Reagovat !

foto

11.02.03  11:57

« Největší e-obchod s oleji a mazivy

Dovolujeme si upozornit na nabídku olejů a maziv na adrese

www.olejservis.cz

Špičkové ceny, krátké dodací lhůty

Castrol, Mobil, Shell, Fuchs, Madit, Paramo
  • 00 Reagovat !

foto

29.01.03  23:17

« aeroplan

Tak se mi to vcera stalo i v Melbourne ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

13.01.03  12:42

« Bez nadpisu

no tak gpxpatch uz funguje, jeste hofxlap
  • « 00 Reagovat !

foto

08.01.03  15:37

« Re: GP4

asi mas nejakej divnej pocitac, me se to jeste nestalo :-))
    i po decryptovani se obavam, ze GPxPatch na to nepujde, pry uz zadnej novej nebude :-?. Nicmene jsem si nevsiml, ze by oficialni patch nejaky bugy odstranil, porad je to tragedie.
  • 00 Reagovat !

foto

07.01.03  13:08

« GP4

Jo presne tak. Jeste neni decryptlej. Ale ted se mi povedlo vyletet i v Kanade. Uplne to samy. Jedu po rovince a najednou jsem 300m ve vzduchu a delam salta. Tomu rikam oficialni patch ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

06.01.03  15:13

« Re: SPA

problem je, ze ten patchlej exe je porad nedecryptovanej, takze na nej nejde vubec nic, ani GPxPatch
  • « 00 Reagovat !

foto

06.01.03  15:12

jo, tohle jde delat i v GP4 :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

29.12.02  23:44

jojo, neni nad gp4. Ja jsem je odinstaloval a uz se nerozciluju. Mmch: nedavno vysel snad uz oficialni patch, treba by ti helpnul.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.12.02  22:05

Oprava: nepodařilo se mi odbočit do bus- stopu
  • « 00 Reagovat !

foto

23.12.02  22:02

Jo, mě se v GP2 ve Spa podařilo neodbočit do boxů a rychlostí 320km/h jsem prolétnul boxy, mechaniky (díky tehdejším grafickým poměrům to přežili bez újmy) a následně se roztřískal o zeď, která oddělovala boxy od La Source. Docela * :o)
  • 00 Reagovat !

foto

13.12.02  11:00

« SPA

Jsem jel dneska Practice ve SPA a najednou kdyz jsem se blizil k Blanchimont, tak jsem se najednou ocitnul asi 300m ve vzduchu a zacal jsem volnou gravitaci jen tak padat k zemi !!!!!!! Docela * :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

13.11.02  11:40

« Re: OBSAH F1

Myslis jako f1 racing?
  • « 00 Reagovat !

foto

18.10.02  11:48

« Re: to Dizzy

jo, ono to uzkazuje min, ale tak to bylo uz v GP3.
    Ja s volantem bez F7 jezdit nemuzu, tak spis pocitam s tim, ze tvrdsi diferak pri akceleraci mi pomaha k vetsimu zrychleni. Ale na vode to musi byt fakt hrozne mekky.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.10.02  13:19

« to Dizzy

tak jsem si zase naistaloval gp4 a odzkousel jsem poradne ten diferak a je to tak jak jsi rikal. Po upravach zavodoniho setupu na F7off jsem zajel v Kanade 14.6x. Celkem pohodovy casy po celkem dobytci jizde:-))

Mmch: se mi zda, ze hofxlap vypisuje blbe prumerny PO. Kdyz jsem nastavil grafiku tak, ze neklesla pod 100, stejne jsem mel prumer v pohode pod 100%. Takze to vypada, ze nejen zkracovani je na p...
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.02  20:27

« Re: re

no na Athlonu XP 1700+ je to lepsi :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.02  20:26

cau Josi, nepojedes na zavod kart-fm ? To editovani je nejaky divny, Track Editor je teprve v plenkach. Navic to vypada, ze je jedna vec, co na trati je (to je v dat souboru jako driv), ale pak jeste druha vec, co vidis. Takze kdyz treba opravis, klopeni, tak po nem jedes, ale nevidis ho.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.09.02  19:40

Dizzy, a umíš editovat okruhy i v GP4?
  • « 00 Reagovat !

foto

08.09.02  17:17

Jezdeni practise jde i na celeronu500, dulezite je vypnuti zrcatek, to ubere nejakych 40% PO.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.09.02  17:08

Hotlapy se muzou zacit prakticky okamzite, jestli chcete. Ale radsi bych jezdil treba 50% race, jenze to ted bohuzel nejde, protoze by neslo kontrolovat zkracovani.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…