Formula One Grand Prix 2

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• « 00 Reagovat !

foto

29.09.01  20:32

« Re: Freeciv

Aha, prostredni :-). Ale kde ho na ty mysi najdu ? :-)))))))
  • « 00 Reagovat !

foto

29.09.01  20:31

Monarchie mam vyhodu v tom, ze jednotky uklidnujou obyvatele. Nevim, jakou hrajes obtiznost, ale me se bouril uz 3. clovek. Jinak je o neco mensi korupce nez v despocii. Ale korupce jsem si ve freeciv jeste nevsiml.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.09.01  20:31

« Re:

Schumacher na to nekasle, ceka... Zase budou asi vyuzivat vetrneho stinu.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.09.01  20:30

Ad trhanost - to bude asi tema windos ;-)

Co je na policku, zjistis prostrednim tlacitkem.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.09.01  20:29

« Re:

sakra, ted uz je jen pred Yoongem :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

29.09.01  20:29

No jasne... Monarchii jsem zatim asi nemel ;-) Mozna bych mel, protoze ta doba pred vynalezem republiky je prilis dlouha. Ma to nejaky rozumny vliv na trade/vedu ?

Ad rozsireni - to ja se co nejvic rozsiruju hned od zacatku, pak vzkvetam, vynaleznu tanky a howitzeru a jdu dobyvat :-))
  • 00 Reagovat !

foto

29.09.01  20:28

« Bez nadpisu

Barik ma Pole, Schumak az Hakosem. Asi na to kasle jako v Monze.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.09.01  20:27

Worklist je vyborna vec, ta mi driv chybela. Ale treba nemuzu kliknout na prazdne policko, abych vedel, co vsechno na nem je. Taky se mi jednotky neposouvaj plynule, ale "teleportem" :-). Ale spis mi vadi, ze to mam takovy trhany.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.09.01  20:24

?? Republika je prave od toho, ze ti to prida vic trejdu, takze mas vic penez. Akorat se vic bourej, protoze jednotky neuklidnujou jako v monarchii. Ja mam monarchii az do doby, dokdy nedobydu poradny uzemi, pak se uzavru, dam republiku nebo demokracii a skvetam. V Civ2000 jsem hral tu druhou nejtezsi obtiznost, v Civ1 tu nejtezsi
  • « 00 Reagovat !

foto

29.09.01  20:24

Jeste k ovladani - to mi prijde nekolikrat lepsi nez v civ1/2, to odklepavani castych dialogu me vazne nebavilo, tady, kdyz dobyvam nepratelske uzemi, tak dobytym mestum nahazu standartni work-listy a uz se jima v podstate nezabyvam, akorat kontroluju v messagich.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.09.01  20:22

Jo, ja se od zacatku snazim co nejdriv vyvinout republicu a pote v rozumne dobe demokracii, jinak se veda neda udrzet na rozumne urovni. Akorat ten postup k republice mi nechutne dlouho trva (obcas mivam i objev za 14 kol :-( ).
  • 00 Reagovat !

foto

29.09.01  20:21

« Bez nadpisu

Enge 11., zatim nic moc :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

29.09.01  20:20

ukladani je v pohode, ale jak mam spustit server kdyz na to jen klikam ? Zkusim to pres prikazovej radek...
  • « 00 Reagovat !

foto

29.09.01  20:19

Ja vim, ono to tam je, ale mam tam porad 50 penez a 0 lidi. Mam dojem, ze Civ2 = Civ2000, jednotky jsou stejny. Fundamentalismus byl stejne uplne k nicemu, ja ho nepouzil nikdy, akorat kdyz ho ma pocitac, tak na me porad posilal slaboucky fanatiky. Nastesti tam nejsou tak silny, jako v realu :-7
  • « 00 Reagovat !

foto

29.09.01  20:16

« Re:

No chcu videt, jak na tom bude v kvalifikaci, nejaky Arrows by zas porazit mohl, ale BARy se asi vzpamatuji.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.09.01  20:16

Nuz dobra, kaslu na ICQ ;-)

Fundamentalismus by tam myslim byt mel, aspon to pisou nekde v helpu, mam pocit...

Civ2000 jsem nikdy nevidel ;-), akorat to muzu srovnavat s Civ2, co se tyce vynalezu, jednotek atd., by to melo byt kompatibilni.

Ad pocet obyvatel/penez - to by melo byt vlevo uprostred, mozna je to nejaka chyba windos-verze, u me na Linuxu je to bez problemu, tak nevim.

Ad ukladani - heh, to jsi jako projel bez ukladani?!? :-))) Ukladani/loadovani se dela tak, ze v serveru napises save jmeno_filu (on si tam mozna prida priponu .gz, aspon na Unixech) a loadnuti se provede tak, ze spustis server s parametrem -f jmeno_toho_filu a pak se klientem znovu pripojis.
  • 00 Reagovat !

foto

29.09.01  20:15

« Bez nadpisu

Hm, Enge ve volnym 18., to je slusny. BARum to vubec nejde. Hele Alonso Pole Position :-)
  • 00 Reagovat !

foto

29.09.01  20:09

« Freeciv

Tak jsem to zkousel, nejdriv mi dost dlouho trvalo, nez jsem to spustil, nakonec se to povedlo. Prijemne me prekvapil velmi siroky vyber civilizaci, predevsim Czech :-). Navic u nasi civilizace je na vyber asi nejvice vudcu :-). Dal se ta hra jevi stejna, jako Civilization2000. Jedinej rozdil jsem videl v tom, ze tam chybi fundamentalismus, jinak jsou vynalezy a jednotky navlas stejne. Ovladani je dost nezvykle, ale spis mi vadi, ze mi to treba neukazuje kolik mam penez a obyvatel, zustava tam stav ze zacatku hry. A pak jsem jeste neprisel na to, jak se nahrava ulozena hra. V readme.txt je psano neco jako -f nazev, ale to mi nejde.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.09.01  14:39

« Re: Re:

Zatim, mej se...
  • « 00 Reagovat !

foto

29.09.01  14:38

« Re: Re:

5,3MB, to mam na cely odpoledne :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…