Formula One Grand Prix 2

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• « 00 Reagovat !

foto

29.09.01  20:56

« Re:

Jo, vidim... V osme zatacce, to je ten najezd na oval?
  • « 00 Reagovat !

foto

29.09.01  20:55

« Re: Freeciv

Jo, tohle tady asi nejde, v podstate toho lze nastavit dost, ale myslim, ze vsem stejne. Teda samozrejme az na AI-level, jednou jsem sledoval hru asi 5ti souperu, vsichni hard a nektere narody (mj. Cesi) byli dost tragedi.
  • 00 Reagovat !

foto

« Bez nadpisu

DOPRDELE, Enge to rozflakal !!! :-(((
  • « 00 Reagovat !

foto

On to tak velkej problem neni. Pri republice se bourej pri vyjeti jednotky mimo, kdyz hodne valcis, tak je lepsi monarchie, ale za miru je lepsi republika. Pridava ti to TRADE.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.09.01  20:53

No v podstate jo, kdybys odehral jedno kolo a pak se zase dalsi den pripojil...

Spis bych se to musel poradne naucit, zkusim dneska dat nejakou kratkou hru a vyzkouset tu Monarchii, jestli nebude problem tam.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.09.01  20:52

Tak Enge je uz zase jen pred Yoongem :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

29.09.01  20:51

Jde ten multiplayer hrat off-line ? Dam si ho, ale pocitej 1 kolo za den :-(. Muzes bejt zvyhodnenej, treba pockam par let se zalozenim hlavniho mesta.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.09.01  20:50

Jo, tech polozek je tam dost :-). V Civ2000 byl Cheat mode a tam jsi mohl dat vynalezy ci jednotky komu jsi chtel. Takze treba Barbarske tanky :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

29.09.01  20:49

Me taky moc, ale je to spis pro me meznik, ze kdyz jsem na tom dobre, tak ho mam jeste v pred 0. rokem ;-)

Jo, jestli to hrajes na nejtezsi obtiznost, tak asi jo :-) Rikal jsem si, ze bych s tebou dal multiplayer, ale asi spis ne :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

29.09.01  20:48

Nene, nebo to hod na web, ted na to nemam cas ;-)

Jeste k tomu boureni - da se to myslim nastavit na serveru, dej si show, vypise ti to obsah promennych, kteryma muzes nastavit dost veci, treba na zacatku rict, ze chces mit vsechny vynalezy a pak rovnou valcit s atomovkama :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

29.09.01  20:46

Mozna ctvrty, nevim...
  • 00 Reagovat !

foto

29.09.01  20:44

« Bez nadpisu

Jupi, Hakos ma Pole. O 2 tisicinky :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

29.09.01  20:38

Ta rychlost se ani neukaze na grafu, zasekne se to na 384 a pak je rovna cara :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

29.09.01  20:37

Nevzpominas si, kolikatej clovek se ti bouri ?

Ted jsem udelal trat, kde jezdim 420 :-)). S volantem se udrzim velmi tezce, digital je v pohode, chces to poslat ?
  • « 00 Reagovat !

foto

29.09.01  20:36

« Re: 13

Uz je 19. Pred Villeneuvem :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

29.09.01  20:35

Me moc strelny prach nezajima. Spis se soustredim na zeleznici. Ale zalezi na obtiznosti, pri tezsi se vynalejza pomalu. Ale podle me jsem v hrani Civilization jeden z nejlepsich.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.09.01  20:34

« Re: 13

Ralf ma pole. Doted se Williamsu moc nevedlo
  • « 00 Reagovat !

foto

29.09.01  20:34

Zakladni chyba!, ja bych se bez prostredniho tlacitka neobesel (v iXech zvlaste).
  • « 00 Reagovat !

foto

29.09.01  20:33

Aha, tak to by asi pomohlo, sakra, proto jsem tak pomaly pri vyvoji ;-)

Uz dlouho jsem nemel ani strelny prach pred nasim letopoctem...
  • 00 Reagovat !

foto

29.09.01  20:32

« 13

Sakra, kolem te trinacte vteriny to vypada...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…