Formula One Grand Prix 2
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1
-
« Re: Freeciv
To mohlo byt mozna terenem, taky obcas nechapu, jak jsou nektere vysledky boje mozne.
Na druhe strane velke plus (jak pro koho ;-) ) vidim v tom, ze tu zdaleka tak velkou roli nehraje nahoda. V civ1, kdyz si clovek mnohokrat loadnul, tak byl schopen porazit warriorem tank... -
Hm, hlavne mi neslo nijak kontaktovat soupere. Proste valka a mir uzavrit nesel. Pocitac je v boji mnohem chytrejsi, nez v Civ2000, ale kdyz mi Falangama s utokem 1 nicil Legiony s obranou 2, tak me to docela sralo. A nejhorsi bylo, kdyz prijeli barbari s musketyrama a ja mel jen Pikemeny :-(. Musel jsem je kupovat diplomatem. -
No to je jasne, ja mam nejcasteji demokracii, i pri valce, kdyz clovek vhodne ty jednotky rozdeluje (a ma treba Woman sufrage), tak dve jednotky mimo to mesto obvykle snese.
S tou monarchii pocitam hlavne jako se snizenim korupce, pro me je nejhorsi ta doba, nez tu republiku vubec objevim (jeden objev za 14 kol, to je dost krize).
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!