Formula One Grand Prix 2

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• « 00 Reagovat !

foto

04.10.01  19:20

« doplneni

hehe, zapomnel jsem na slovo POMALEJSI :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

04.10.01  19:11

« Re: Gp3

Ja odjel prvnich 15 zavodu s F7, ono to JEN kolem desetiny :-). Bohuzel to muze znamenat i nekolik mist :-(((
  • « 00 Reagovat !

foto

04.10.01  10:37

« Bez nadpisu

jinak uz tu dlouho nebyl Verstappen...
  • « 00 Reagovat !

foto

04.10.01  10:36

« Re: Suzuka

Dizzy-uz mam pres 2 MB volny...
  • « 00 Reagovat !

foto

03.10.01  21:57

« Re: Gp3

zdar T-rexi. Neco ti muzu poslat i ja. Vitej zpatky ve skole, zapojis se zase do motokar ?
  • 00 Reagovat !

foto

03.10.01  21:25

« Gp3

Prosimte Dizzy, cos mi to poslal za zkusebni setupy?? To se bez F7 vubec nedalo jezdit. Poslete mi prosim nekdo setup, aby se dalo jezdit bez F7, ucim se totiz GP3 :o)))
  • « 00 Reagovat !

foto

03.10.01  20:01

cau. Jeee, mas hezky cislo :-). Ale chtelo by to tam mit jeste dvojku:-)
  • « 00 Reagovat !

foto

03.10.01  19:59

Ja musim letet, ja se zitra ozvu a smazu tu schranku, zatim teda dik a cau...
  • « 00 Reagovat !

foto

03.10.01  19:52

To neznam...
  • « 00 Reagovat !

foto

03.10.01  19:50

Neznam. Podoba se to treba Colonization, Master of Orion
  • « 00 Reagovat !

foto

03.10.01  19:47

Taky jsem hral Hospital, znas to?
  • « 00 Reagovat !

foto

03.10.01  19:44

Tohle neni strategie v realnem case, jako Duna a ji podobne. Hraje se na kola, vynalejzas, je to takova civilni strategie. Bojuje se sice hodne, ale tam jde spis o to mit technologickou a pocetni prevahu, strategii v boji toho uz moc nevymyslis :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

03.10.01  19:43

Strategii jsme hral hodne, napr. Duna, RED ALERT 1 i 2 a spoustu dalsich!
  • « 00 Reagovat !

foto

03.10.01  19:42

tak to budu muset smazat, ja to smazu rano!
  • « 00 Reagovat !

foto

03.10.01  19:40

Nedavno jsem hral RED ALERT 2, coz je taky strategie ne? Ta mne bavi!
  • « 00 Reagovat !

foto

03.10.01  19:38

Ale hlavne jde o to, jestli mas strategie rad. Jestli ne, tak pro tebe nema Civ cenu..
  • « 00 Reagovat !

foto

03.10.01  19:28

Ne vic, nez 2 Mega. Zejtra to zabalim a poslu. Kdyztak to poslu na dve casti. Je to hodne stara hra, jeste pod Dosem.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.10.01  19:17

Dizzy to by slo, jak je to velky? Ja mam plnou schranku, tak ji smazu, ale nevim kdy, je to na dlouho... tom.mrak@email.cz
  • 00 Reagovat !

foto

03.10.01  12:47

« Suzuka

Tak jsem vcera pokracoval v honu na Kanadany, pote, co jsem je vyhnal z meho (naseho) ostrova, tak jim dobyjim ostruvky okolo :-). Nekdy v 22 hodin jsem si rekl, ze si zajedu kousek suzuky, abych nevysel ze cviku a prvnim dojetym kolem jsem se zlepsil !!. Prvni sektor temer idealne, druhem ztrata skoro 2 desetiny :-(, ale Casio sikanu jsem zajel FANTASTICKY, GENIALNE a ja nevim, co jeste :-). Uz je nekdo pod 33 ? Ja ne :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

03.10.01  12:41

« Re: Freeciv

A pak zaloz mesto :-). Ale pro novacka to bude asi moc tezke, jestli chces, tak ti muzu poslat e-mailem Civilization1, tam si muzes dat nejlehci obtiznost a trochu to natrenovat, je tam i vic helpu. Proniknes do tajmestvi hry, ale zase si navyknes na nejaky veci, ktery ve Freeciv uz nejsou.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…