Formula One Grand Prix 2
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1
-
« Kryso, ty mas tak rad ty americky tymy, co rikas tomuhle ?
Podle rakouského tisku šéf koncernu Red Bull Dietrich Mateschitz má v plánu totální převzetí týmu Orange Arrows a to za plné podpory Bernieho Ecclestona. Dietrich Mateschitz hodlá změnit tým v americký s americkými piloty, sponzory a motorem, jakmile převezme majoritní podíl v týmu začátkem příštího měsíce. Jeho stávající podíl v týmu Sauber je na prodej za 33 miliónů dolarů.
-
« Re: Tutorialy
Na to Luxury jsem prisel hned, kdyz jsem si cetl, ze kdyz lidi oslavuji, tak mesto roste o 1. Tohle je jedna z mala veci, ktera mi tam vadi, tohle v Civ2 nebylo :-(. Ja zacinal na Easy, a treba musketyry nebo zeleznici meli mnohem driv. Ja ale rychleji rostl a za cas jsem je predbehl. -
« Tutorialy
Mmch, precet jsem par tutorialu na hlavni strance a nasel par zajimavych triku - treba expanze mest, kdyz se nastavi Luxury na 100%, mesta jsou stastna a rostou o jedna kazde kolo, kdybych to byval vedel driv...
Jinak v tech tutorialech je docela dost triku a myslim, ze podle nich i zacatecnik dokaze na easy-level vyhrat... -
« Re: Suzuka
Sakra, ja zacal s Arabama, vudce Usama bin Ladin :-) a uz nekdy v 18. stoleti jsem rozdrtil americany ;-) Poprve se mi stala jedna vec - kdyz jsem znicil hlavni mesto, tak vznikla obcanska valka a narod se rozpadl na dva, divne...
Mmch, Dizzy, zkus si prenastavit nektere hodnoty, treba landmass, zkousel jsem ho na 80 (%) - pak je 80% souse (zda se mi, ze podstatne vic) a nepratele absolutne netusi, co s tim, maji par cesticek kolem mesta, v podstate zadnou Irrigration, pak, kdyz clovek zacne stavet tanky, tak s nima bojuje proti musketyrum ;-)
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!
Mam dojem, ze uz jsem to nekde psal - od pristiho roku jim prestavam (aspon obcas) fandit, doufam, ze dopadnou jako BAR :-)