Formula One Grand Prix 2

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• « 00 Reagovat !

foto

09.10.01  13:42

« Re: Kryso, ty mas tak rad ty americky tymy, co rikas tomuhle

Ten subject jsi myslel ironicky, ze, Dizzy? ;-)

Mam dojem, ze uz jsem to nekde psal - od pristiho roku jim prestavam (aspon obcas) fandit, doufam, ze dopadnou jako BAR :-)
  • 00 Reagovat !

foto

09.10.01  12:39

« Freeciv

Tak podle toho, co jsem cetl na FAQ, tak AI nezna diplomacii a ma vzdy valku. Ale ty jsi psal neco o tom, ze za tvymi zady uzaviraji mir :-O
  • 00 Reagovat !

foto

09.10.01  12:18

« Kryso, ty mas tak rad ty americky tymy, co rikas tomuhle ?

Podle rakouského tisku šéf koncernu Red Bull Dietrich Mateschitz má v plánu totální převzetí týmu Orange Arrows a to za plné podpory Bernieho Ecclestona. Dietrich Mateschitz hodlá změnit tým v americký s americkými piloty, sponzory a motorem, jakmile převezme majoritní podíl v týmu začátkem příštího měsíce. Jeho stávající podíl v týmu Sauber je na prodej za 33 miliónů dolarů.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.10.01  11:28

« Re: Re:

Neverim, po Monze jsi psal, ze v Suzuce musis vyhrat :-). V Monze jsi taky psal, ze budes mit problemy dostat se pod 23 a byl jsi nakonec pod 22 :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

09.10.01  09:50

Ja vazne jeste od (snad) nedele tesne po Monze nejezdil. A nechce se mi do toho :-( Ani po GP3 nemam abstak, sakra... Ty motokary jsou lepsi ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

08.10.01  20:10

Ja chci vyhrat :-(. Kryso, nemlz, po Monze ti uz na to nikdo neskoci :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

08.10.01  19:11

Ja skoncil :-((. Ideal o 3 desetiny lepsi :-(((. 8 hodin mi trvalo dostat se na cas x.xxx a dalsich 8 hodin mi trvalo zlepseni o 53 tisicin :-(((((
  • « 00 Reagovat !

foto

08.10.01  18:55

« Re: Gp3

T-rexi, stahni si hotlapy itladesignu
  • « 00 Reagovat !

foto

08.10.01  16:05

nemame, je. :-))))
  • « 00 Reagovat !

foto

08.10.01  15:51

« Re:

Jo, zalozime v grupe Formule 1 forum Freeciv :-)

Mmch, F1GP3 uz je asi pul roku v archivu ;-)

Co Suzuka, uz mate odjezdeno vsichni vic nez ja? Neni nahodou posledni tyden?!?
  • « 00 Reagovat !

foto

08.10.01  15:50

« Re: Tutorialy

Mi to teda rozhodne nevadi, 30-tkova mesta s 80-tkovym vykonem jsou super! ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

07.10.01  15:07

« Re:

nojo, tak mi preskocilo pismenko :-). To je u me bezmy :-)))
  • 00 Reagovat !

foto

07.10.01  14:44

« Bez nadpisu

slovo vsihnout neznam,ani ve slovniku onomatopoickych slovnich spojeni nebo
    slovniku dialektu neni...:-)))))
  • « 00 Reagovat !

foto

07.10.01  14:17

« Re:

toho sis vsihl az ted ? :-)))))))))). Branda vede kanadske bodovani :-).
  • 00 Reagovat !

foto

07.10.01  13:24

« Bez nadpisu

hosi,hosi,a na GP2 si nikdo nevzpomene....to uz bychom
    to tu ale meli prejmenovat..:-)vzdyt i o gp3 se tu mluvi vzacne
  • « 00 Reagovat !

foto

06.10.01  13:52

Na to Luxury jsem prisel hned, kdyz jsem si cetl, ze kdyz lidi oslavuji, tak mesto roste o 1. Tohle je jedna z mala veci, ktera mi tam vadi, tohle v Civ2 nebylo :-(. Ja zacinal na Easy, a treba musketyry nebo zeleznici meli mnohem driv. Ja ale rychleji rostl a za cas jsem je predbehl.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.10.01  13:50

« Re: Suzuka

Kryso, to neni divne, to je naprosto bezne. Takhle nicim velmi vyspele civilizace. Maji treba hlavni mesto nekde uprostred, ale ja tam hodim atomovku a nejakou mobilni jednotkou to obsadim. Oni se pak rozpadnou na 2 a valci spolu.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.10.01  11:35

Dizzy diky, dneska tu zkusim stahnout... :-)))
  • 00 Reagovat !

foto

05.10.01  16:55

« Tutorialy

Mmch, precet jsem par tutorialu na hlavni strance a nasel par zajimavych triku - treba expanze mest, kdyz se nastavi Luxury na 100%, mesta jsou stastna a rostou o jedna kazde kolo, kdybych to byval vedel driv...

Jinak v tech tutorialech je docela dost triku a myslim, ze podle nich i zacatecnik dokaze na easy-level vyhrat...
  • « 00 Reagovat !

foto

05.10.01  16:53

« Re: Suzuka

Sakra, ja zacal s Arabama, vudce Usama bin Ladin :-) a uz nekdy v 18. stoleti jsem rozdrtil americany ;-) Poprve se mi stala jedna vec - kdyz jsem znicil hlavni mesto, tak vznikla obcanska valka a narod se rozpadl na dva, divne...

Mmch, Dizzy, zkus si prenastavit nektere hodnoty, treba landmass, zkousel jsem ho na 80 (%) - pak je 80% souse (zda se mi, ze podstatne vic) a nepratele absolutne netusi, co s tim, maji par cesticek kolem mesta, v podstate zadnou Irrigration, pak, kdyz clovek zacne stavet tanky, tak s nima bojuje proti musketyrum ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…