Formula One Grand Prix 2
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1
« Re: Kryso, ty mas tak rad ty americky tymy, co rikas tomuhle
vy ste dobrý, a komu mám jako fandit?? na to jsem moc konzervativní. Když vypadla Bohemka z 1. ligy, tak jsem taky nefandil nikomu jinýmu, prostě mě 1. liga 2 roky nezajímala :-(
Možná, že by si Jos našel místo v konkurenční sérii, a jezdit za fotbalové kluby :-)))) -
« Re: Kryso, ty mas tak rad ty americky tymy, co rikas tomuhle
Ja se neobavam, ze by meli vetsi uspech, myslim, ze dopadnou hur nez BAR. V Cartech jsou na spicce jini, nez americti piloti a jedinej american, co jezdi F3000 je Derek Hill. Takovych jezdcu se opravdu nebojim :-))). Josi - tak fandi nekomu jinemu :-) -
« Re: Kryso, ty mas tak rad ty americky tymy, co rikas tomuhle
Sakra, taky me to pocatecni nadseni F1 zacina nejak opoustet. Cim vic americanu, tim horsi :-( Nejhorsi na tom je, ze na spicku nemaji, ale jestli skoupi vsechno, tak je to stejne jedno ;-)
Co se tyce Jose, tak ten si mozna nove misto najde, neztracej nadeji, Josi, :-) -
no Josi,treba tam budou i jini,napriklad ted v nedeli jsem videl CARTY,
a na mestskem okruhu(tusim,ze to bylo v Houstonu) vyhral Gill de Ferran.
Ja mu moc nefandim,ale jel fakt skvele,a timto se dostal zase na prvni misto
v prubeznem poradi. Odsunul Kennyho Bracka ze Svedska,tomu ja fandim,nicmene
Kennymu jdou spise ovaly :-(. Gill ale neni American nybrz Brazilec,
a uz jednou (v minule sezone) Carty vyhral...Rubino,tres se...!!!:-) -
« Re: Kryso, ty mas tak rad ty americky tymy, co rikas tomuhle
Dobra zprava, ze ...:-(((( Zrejme od pristiho roku se prestavam zajimat o F1, protoze nebudu mit komu fandit :-((( To vis, ze to budou sracky, americti piloti F1 - to si nedovedu predstavit - to bude v Monaku rozmlacenych aut :-))