Formula One Grand Prix 2
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1
-
« Re: Freeciv
Jednotky se ovladaji numerickou klavesnici, zbytek ovladani je v menu Orders. Ale nejake zakladni manualy by mely byt i v menu Help, doporucuju precist minimalne Controls a Playing.
Dizzy: Spust si mimochodem civclienta s parametry -tileset trident (nebo mozna dve pomlcky misto jedne), je to podstatne lepsi! -
« Re: Kryso, ty mas tak rad ty americky tymy, co rikas tomuhle
dik,ale ty výkony na konci této sezóny, nedivil bych se moc, kdyby ho vykopli. Ale už jsem přišel na to, komu bych fandil, byl by to Fernando Alonso. Myslim, že objev této sezóny neni Montoza nebo Raikkonen, ale Alonso. To co dokáže s Minardi, to jsou divy. Škoda, že Minardi nebude mít příští rok něco lepšího než je Asiatech, je to bídnej motor. -
« Re: Re:
Chacha, tak vterinu pridej. Hotlap jsem zajel asi po pul hodine, jen tak rekreacni jizda, cas 33.725. Mozna lepsi, ale uz jsem zapomnel, jestli je podle pravidel ten lepsi ci horsi, tak jsem radsi poslal ten horsi :-)) Puvodne jsem se na to chtel kvuli "nefunkcnimu" inetu vys* uplne, ale nakonec jsem to poslal...
Jestli vas to bavi, tak si to hotlapovani uzijte, kdybyste nekdo chteli znovu jezdit GP2, tak se ozvete ;-) -
« Re: DIGITAL vs. ANALOG
Nejvice jsem se tesil na souboj MARTINEK vs. HUDLER, tedy 118 kg, 198 cm vs. 75 kg, 179 cm :-))). Tipoval jsem to na 5+do konce na Martinkove strane a 2+1 na Hudlerove strane. Bohuzel, ani sekundu se neobjevili na ledu oba dva zaroven :-). Nakonec Martinek dal gola a nebyl venku ani jednou, naopak Hudler ma jen jednu asisteci a 4 trestne minuty :-)))). Jdu SPAT :-)
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!