Formula One Grand Prix 2

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• « 00 Reagovat !

foto

14.10.01  15:23

« Re: VITEJ VOLNY CASE

Nemazu, konecne zacnu novou (treti) sezonu. Uz se tesim na zavode v Moste a Anderstorpu :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

14.10.01  13:37

« Re: Freeciv

Jednotky se ovladaji numerickou klavesnici, zbytek ovladani je v menu Orders. Ale nejake zakladni manualy by mely byt i v menu Help, doporucuju precist minimalne Controls a Playing.

Dizzy: Spust si mimochodem civclienta s parametry -tileset trident (nebo mozna dve pomlcky misto jedne), je to podstatne lepsi!
  • « 00 Reagovat !

foto

14.10.01  13:34

Ja jsem jel taky kvuli tomu, abych vyhral, ale prestalo me to bavit prilis brzo :-))

Pritom Suzuka je velice pekna trat, jedna z mych nejoblibenejsich...

No nic, mazete GP3?
  • « 00 Reagovat !

foto

14.10.01  10:30

« Freeciv

Jde nekde sehnat manual? Nebot vubec nechapu, jak to ovladat!
  • « 00 Reagovat !

foto

14.10.01  09:59

Dizzy, to je od tebe hezký, že jsi jel jenom proto abys vyhrál :-)))))))
  • « 00 Reagovat !

foto

14.10.01  09:47

Ja jsem rad, ted budu mit plno volnyho casu :-). Uz me to nebavilo, Suzuku jsem jel jen kvuli tomu, abych vyhral. Druhy nebo desaty misto by pro me melo asi stejnou cenu. Takhle jsem aspon udelal historicky double ANALOG-DIGITAL :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

14.10.01  09:42

Tak sorry Kryso, celou dobu jsem si myslel, ze mlzis, ty jsi rikal pravdu, cimz jsi me zcela zamlzil :-)). Viteznej cas jsem zajel uz 2.10. a to jsem jeste pred tim jezdil analog.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.10.01  21:45

konec sezóny: po této sezóně mi to je úplně jedno,že je konec, ale po sezóně FM 2001-GP2 mi to bylo líto.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.10.01  21:44

« Re: Kryso, ty mas tak rad ty americky tymy, co rikas tomuhle

dik,ale ty výkony na konci této sezóny, nedivil bych se moc, kdyby ho vykopli. Ale už jsem přišel na to, komu bych fandil, byl by to Fernando Alonso. Myslim, že objev této sezóny neni Montoza nebo Raikkonen, ale Alonso. To co dokáže s Minardi, to jsou divy. Škoda, že Minardi nebude mít příští rok něco lepšího než je Asiatech, je to bídnej motor.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.10.01  16:32

A co intermezzo? :-))

Ta prestavka pred Japonskem byla na houby, posledni tyden uz jsem se vubec nedokazal dokopat k tomu, abych neco jel...
  • 00 Reagovat !

foto

13.10.01  12:01

« VITEJ VOLNY CASE

konec
  • « 00 Reagovat !

foto

13.10.01  10:55

Neboj, Vesrstappen na 99% pristi sezonu pojede.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.10.01  00:00

« Re: Re:

Chacha, tak vterinu pridej. Hotlap jsem zajel asi po pul hodine, jen tak rekreacni jizda, cas 33.725. Mozna lepsi, ale uz jsem zapomnel, jestli je podle pravidel ten lepsi ci horsi, tak jsem radsi poslal ten horsi :-)) Puvodne jsem se na to chtel kvuli "nefunkcnimu" inetu vys* uplne, ale nakonec jsem to poslal...

Jestli vas to bavi, tak si to hotlapovani uzijte, kdybyste nekdo chteli znovu jezdit GP2, tak se ozvete ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

13.10.01  00:00

Fandi nekomu v motokarach, Josi :-))))
  • « 00 Reagovat !

foto

12.10.01  23:53

« Re: DIGITAL vs. ANALOG

A kdopak nam to vede kanadske bodovani ? Neni to opet DANIEL BRANDA ??? :-) Je to on ! :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

12.10.01  23:51

Nejvice jsem se tesil na souboj MARTINEK vs. HUDLER, tedy 118 kg, 198 cm vs. 75 kg, 179 cm :-))). Tipoval jsem to na 5+do konce na Martinkove strane a 2+1 na Hudlerove strane. Bohuzel, ani sekundu se neobjevili na ledu oba dva zaroven :-). Nakonec Martinek dal gola a nebyl venku ani jednou, naopak Hudler ma jen jednu asisteci a 4 trestne minuty :-)))). Jdu SPAT :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

12.10.01  23:43

« Re:

Krysu tipuju tak na 32.92x :-(. Vsichni mlzite, pochybuju, ze jste kolem 33.5. Ja zajel 33.080 tak po 6-8 hodinach
  • 00 Reagovat !

foto

12.10.01  23:42

« Bez nadpisu

Digital jen 33.027 :-((((, analog 32.339, jeste ze to tu mam na papirku, jinak bych si to nepamatoval :-)). Ale nikomu to nerikejte !!!! :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

12.10.01  23:39

Jsem vozralej jak prase, co kdybych poslal hotlapy ??? Problem je v tom, ze nedokazu posoudit, jestli je regulerni :-))) Tak kdo vsechno je POD 33 ?? Prdim na Suzuku, hlavni je hokej :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

12.10.01  23:37

59:12 MILAN ANTOS 3:2
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…