Formula One Grand Prix 2
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1
-
« Re: VITEJ VOLNY CASE
Juuu to bude volneho casu na chlastanie:-)))) Za sezonou GP3 mi moc luto nie je, tesia ma len dve umiestnenia na bedni a dalsie tri v TOP 6, ale boli chvile ked som myslel ze nedojazdim(Hock, Hungaros) Teraz skusim instalnut GP3 2000, gpxpatch 2.01, trackpack 2001 a zacat sezonu.....ak ma to nebude bavit bude nasledovat shift+del:-)))) A preorientujem sa na motokary, tam mam co zlepsovat:-))) -
« Vitezstvi
Tak jsem prave vyhral zavod v Suzuce (uz podruhe ;-) ). Ale tentokrat asi od pateho kola na desti, takze od 14. jsem jel na intermediate a porazil jsem vsechny o 1 kolo!
... startoval jsem z devate pozice (kvalifikace taky na desti a v jedinem kole jsem udelal chybu v Casiu :-( ), ale behem prvniho kola uz jsem byl na treti pozici a o dve kola pozdeji uz na prvni...
Sakra, ty zavody jsou prece jen zabavnejsi nez hotlapovani, radsi to GP3 snad skutecne smazu, nebo zacnu ztracet cas timhle :-)
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!
Jinak me jmeno se nepoanglictuje :-) a prijmeni je Ratteburg (proc tam tolik lidi pise to n ???) :-)