Formula One Grand Prix 2

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• 00 Reagovat !

foto

19.10.01  09:36

« Radotin

Mimochodem, Dizzy, dival jsem se jeste na ten tvuj Radotin a jsem v podstate spokojen :-) az na jeden komplex - ten za boudou, chtelo by to protahnout tu zatacku vic doprava potom tu vracecku na cilovou rovinku mit o dost sirsi, ve skutecnosti se do jejiho vnitrku vlezou dve 270ccm-kary vedle sebe.

Jinak me jmeno se nepoanglictuje :-) a prijmeni je Ratteburg (proc tam tolik lidi pise to n ???) :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

19.10.01  09:29

« Re: VYSLEDKY

Nic moc, ja jsem byl takhle devaty :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

19.10.01  09:20

« Re: VYSLEDKY

12. cas je ostuda, ne ? :-) Tim by sis pohorsil reputaci :-))
  • 00 Reagovat !

foto

19.10.01  08:44

« VYSLEDKY

Tak jsem zjistil, ze kdybych vylozene sral na Japonsko a zajel jen 7 kol vcetne tvoreni setupu, tak bych mel 12 cas. Celkem slusny co :-) ???
  • 00 Reagovat !

foto

18.10.01  15:46

« Kobdzey

Proc jsi neodeslal Suzuku ? Cas pod 34 by stacil na slusne misto :-)
  • 00 Reagovat !

foto

18.10.01  11:35

« Benetton

Heh, doporucuju k precteni, docela dobre:

[odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto

17.10.01  13:16

« soutez

kdo prvni me najde na fotce www.hc-slavia.cz/foto/playoff01.jpg, dostane lizatko :-) (mozna :-) )
  • « 00 Reagovat !

foto

17.10.01  09:33

« Re: VITEJ VOLNY CASE

Ja uz ne, ze bych se preorientoval na GP3? :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

16.10.01  19:24

« Re: GP3 2000

ne, hraju jen na hokejce.cz
  • « 00 Reagovat !

foto

16.10.01  19:04

Dizzy, hraješ na superlize NHL?
  • « 00 Reagovat !

foto

16.10.01  11:28

Nekdo to ma urcite :-). Treba Miki, ten je z Prahy.
  • 00 Reagovat !

foto

16.10.01  10:09

« GP3 2000

Chtelo by to nekde sehnat GP3 2000...nema to nekdo ???
  • « 00 Reagovat !

foto

15.10.01  20:25

Juuu to bude volneho casu na chlastanie:-)))) Za sezonou GP3 mi moc luto nie je, tesia ma len dve umiestnenia na bedni a dalsie tri v TOP 6, ale boli chvile ked som myslel ze nedojazdim(Hock, Hungaros) Teraz skusim instalnut GP3 2000, gpxpatch 2.01, trackpack 2001 a zacat sezonu.....ak ma to nebude bavit bude nasledovat shift+del:-)))) A preorientujem sa na motokary, tam mam co zlepsovat:-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

15.10.01  19:25

Ja jezdim na tom Marthyho carsetu, je docela gut. Az na detaily, viz forum...
  • 00 Reagovat !

foto

15.10.01  19:24

« Vitezstvi

Tak jsem prave vyhral zavod v Suzuce (uz podruhe ;-) ). Ale tentokrat asi od pateho kola na desti, takze od 14. jsem jel na intermediate a porazil jsem vsechny o 1 kolo!

... startoval jsem z devate pozice (kvalifikace taky na desti a v jedinem kole jsem udelal chybu v Casiu :-( ), ale behem prvniho kola uz jsem byl na treti pozici a o dve kola pozdeji uz na prvni...

Sakra, ty zavody jsou prece jen zabavnejsi nez hotlapovani, radsi to GP3 snad skutecne smazu, nebo zacnu ztracet cas timhle :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

15.10.01  19:22

« Re:

vyhoda by byla, ze bych mohl kontrolovat hotlapy :-)
  • 00 Reagovat !

foto

15.10.01  19:21

« Bez nadpisu

A neudelame soutez GP2 ? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

15.10.01  18:12

GP3 určitě nemažu, právě jsem si vytvořil carset pro další sezónu, a budu jezdit volantem. Nevíte náhodou, jestli někdo neplánuje další soutěž?
  • « 00 Reagovat !

foto

15.10.01  07:28

vsak jsem Krysovi v mlzeni pomahal, priznej, ze jsem te zmatl :-))))
  • « 00 Reagovat !

foto

14.10.01  15:25

« Re: Freeciv

a co to dela ? ;-). Ted hraju za 2 hrace, Cechy a Svedy. Nejak se mi tam pripletli Arabove a spolecne jsem je vyhladil :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…