Formula One Grand Prix 2

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• « 00 Reagovat !

foto

24.10.01  00:00

« Re: Re:

Jo, ale zazil jsem ho v soutezi. Bylo lepsi v prvni zatacce nebrzdit a sejmout Schumachera, nez snazit se dojet aspon posledni :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

23.10.01  21:35

Co se ti na nem nelibi ? :-), takova hezka vyvrtka... Tys ho prece nezazil v soutezi :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

23.10.01  09:50

Estoril *!
  • « 00 Reagovat !

foto

23.10.01  09:44

« Re: Dotaz pro vsechny fandy simulatoru formuli na PC

GP3 2000
  • 00 Reagovat !

foto

22.10.01  20:32

« Dotaz pro vsechny fandy simulatoru formuli na PC

Jaky simulator formuli by jste mi doporucili v soucasne dobe? GP3? Je neco lepsiho? Dik za odpoved...
  • « 00 Reagovat !

foto

20.10.01  14:41

taky bych si moc rad zajel originalni trate, jako Aida, Jerez, Estoril, Adelaide.... mimochodem, prave jedu Adelaide v GP3 :-). Je to skvele udelana trat. Akorat se mi pri zavode porouchal plyn takovym zpusobem, ze se mi zasekl naplno pochopitelne ze jsem se nekolikrat vytriskal, pak jsem prisel na to, ze si tam musim dat 6 a brzdit drive, takze kdyz jsem se dostal pod 100 km/h, tak uz mela brzda vyssi ucinek nez plyn. Asi po pulhodine savovani jsem do dovezl do boxu :-). Skoda, ze jsem byl 2 kola pred tim v boxech pro intermediate gumy :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

20.10.01  14:25

« Re:

Ja bych si klidne GP2 zajel, ale problem je spis v tom, ze uz se mi tolik nechce jezdit digital, kdyz mam volant.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.10.01  14:24

« Re:

jaka podminka ? To jsi asi spatne pochopil. Muze zacit kdokoli kdykoli, jako treba Olivier Panis v Madarsku.
  • 00 Reagovat !

foto

19.10.01  22:42

« Bez nadpisu

ja jsem hotlap do Gp3 neposlal proto , ze by beztak nebyl uznan,protoze
    tam je podminka u casti vetsiny zavodu,ale tesi me faft,ze bych v Japonsku
    dojel 13.,tesne pred Angelem . A to jsem se jeste mohl asi tak o dve tri desetiny zlepsit.
    Nicmene mam navrh,ze bychom mohli oprasit Gp2,co vy na to ?
    Mozna by se nemusela jet cela sezona,mozna by i kalendar mohl byt prispusoben
    nasemu casu .Docela mi to chybi. Na druhy strane ,karting je za gp2 skvela
    nahrada :-),a taky drazsi,ikdyz,jak se to vezme..:-)
  • « 00 Reagovat !

foto

19.10.01  19:32

« Re: Radotin

mimochodem, s salou je tam asi vic lidi :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

19.10.01  19:32

to jsem tam napsal carting ? to jsem ale vul :-)

Ne, salu mi tam nemam, sebral mi ji tam kamarad :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

19.10.01  13:19

« Re: soutez

Ten s tou salou? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

19.10.01  13:14

No jo :-) Mimochodem jsem si vzpomnel jeste na jednu vec - motokary se ctou kart a stejne tak se i pisou. CART je neco jineho ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

19.10.01  12:17

Mimochodem, nediv se, ze jsem tam napsal Rat, jsi tak na ICQ :-), za to n sorry :-). Stejne se to nikam ven nedostalo :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

19.10.01  11:05

To se tezko posuzuje, zbytek se mi zdal relativne v pohode, ale jezdim to asi trosku jinak, nez je cc-lina :-) A navic i ta formule jezdi trosku jinak nez motokara...
  • « 00 Reagovat !

foto

19.10.01  10:35

No rozsirim to tam.. a co jine zatacky ? Az to budu priste zkracovat, tak bych to rad udelal uz kompletne presne :-). Ale chtelo by to, abych tam taky zasel, uz jsem tam 3 mesice nebyl :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

19.10.01  10:34

Jo, presne ty myslim.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.10.01  10:03

vlastne ty asi myslis dve kary v depu.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.10.01  10:02

a videl jsi, kolik se na ty moji trati vejde formuli vedle sebe ? Tam minimalne 4 :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

19.10.01  10:01

Bud rad, ze jsem te tam napsal :-). Stejne mi z grandprix3.com slusne napsali, at si ji strcim nekam dokud neudelam scenery a opravim CC line :-(
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…