Formula One Grand Prix 2
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1
« Re: Suzuka
Kryso, já to jel na Hard dry a na 2 zastavky by to nebyl zase takovej problem, ale tema novejma pneumatikama v GP3 ziskas vic nez ztratis zastavkou v depu, i kdyz to taky zalezi na okruhu, a Suzuka ma docela rychly prijezd k depu, navic ty co jedou do cilove rovinky zdrzi Casio. -
« Re: Suzuka
Dobré :-)) Já dnes porazil vąechny o minutu a více ;-) Ale, zkus jet na dvě zastávky, jestli vůbec dojedeą do cíle. Podle mě je to naprosto nemoľné (aspoň se Soft Drys), já mám problémy i s těma třema, pokud se nesnaľím ty pneumatiky dost ąetřit...
Mmch, jak to vypadá s tím videem?
« Suzuka
tak jsem si dal dneska závod v Suzuce a dopadl supr. Všichni jeli na 2 zastávky tak jsem zkusil na 3 .Startoval jsem 22. - mokrá kvalifikace mi nějak nevyšla :-))) ale ten závod stál za to. Ještě 15 kol před koncem jsem jel do boxů, v tu chvíli narostla moje ztráta na vedoucího Šumiho na 29 vteřin - jenže jsem to každým kolem stahoval o dvě vteřiny a nakonec jsem Schumiho předjel v posledním kole c šikaně Casio :-))) měl problém s okolistou Irvinem, tak jsem toho využil :-))))