Formula One Grand Prix 2

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• « 00 Reagovat !

foto

30.10.01  12:58

« Re: estoril

17.5xx na volantu
  • 00 Reagovat !

foto

30.10.01  12:46

« estoril

a aky cas si zasiel na estorile ?? digital ci analog ??
  • 00 Reagovat !

foto

30.10.01  12:30

« Bez nadpisu

tak uz opravili ten link na Estoril, to jsem teda zvedavej. Necekal jsem na to a vcera jsem zacal Jerez. Bohuzel pri 2. volnem treninku mi spadlo GP3 diky ICQ, takze jsem prisel o setup :-(.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.10.01  09:43

« Re: Suzuka

HARD DRY je uplne nanic. Je to pomalejsi a nici se to jeste vic nez Soft, protoze to vic klouze. Potvrdil mi to i Jaguar.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.10.01  09:12

Jo, na Hard to asi jde...

Sakra, ja jel na Hard Monzu, na jednu zastavku, ale s vyplou F7, poslednich 7 kol (pred zastavkou ci koncem) jsem mel hodne velke problemy ten vuz udrzet...
  • 00 Reagovat !

foto

30.10.01  08:28

« performance.txt

ja mam od 840 do 788 bhp. je to celkom realne , jednak casy a jednak poradie, a jednak zoznam tych ktori nedokoncia zavod. Co sa tyka full race ak idem tak max 23-27 kol a rovnako pravujem aj zastavky v depach cez gp3master
  • « 00 Reagovat !

foto

29.10.01  20:30

to mas dobrou raketu:-)) ja dal Asiatechu 810 na ktery nikdy nebude ve skutecnosti mit :-))) a nejlepsi Ferrari s Williamsem maji 820 a 825
  • « 00 Reagovat !

foto

29.10.01  20:27

Kryso, já to jel na Hard dry a na 2 zastavky by to nebyl zase takovej problem, ale tema novejma pneumatikama v GP3 ziskas vic nez ztratis zastavkou v depu, i kdyz to taky zalezi na okruhu, a Suzuka ma docela rychly prijezd k depu, navic ty co jedou do cilove rovinky zdrzi Casio.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.10.01  19:33

« Re: estoril - dizzy

ted jsem to stahnul, podivam se na to
  • « 00 Reagovat !

foto

29.10.01  11:22

Heh, ja mam takovy kompromis - Williams 865 a ja 820 :-))
  • 00 Reagovat !

foto

29.10.01  07:41

« estoril - dizzy

co ty dizzy na ten carset??
  • « 00 Reagovat !

foto

28.10.01  19:50

S tim tvojim vykonem by to bylo na vode bez F7 docela srandovni :-))))
  • « 00 Reagovat !

foto

28.10.01  19:47

To ja mam 820, Williams tusim 828.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.10.01  18:16

Zabudol som dodat, vykon mam 865BHP ako Wiliams-BMW aby som nebol znevyhodneny:-)
  • « 00 Reagovat !

foto

28.10.01  18:13

Tak ja som sa dnes v Suzuke vymlatil v 32. kole, urval som prednu napravu.... siel som na 3 zastavky, ale je to o hubu... qual 1.-1:34,2, bestlap v zavode 1:35,6....a * z toho...
  • « 00 Reagovat !

foto

28.10.01  13:48

na mokru se nicej jeste vic
  • « 00 Reagovat !

foto

28.10.01  01:47

« Re:

Hmm, Link currently not working...

Estoril stejne saje!
  • « 00 Reagovat !

foto

28.10.01  01:46

Dobré :-)) Já dnes porazil vąechny o minutu a více ;-) Ale, zkus jet na dvě zastávky, jestli vůbec dojedeą do cíle. Podle mě je to naprosto nemoľné (aspoň se Soft Drys), já mám problémy i s těma třema, pokud se nesnaľím ty pneumatiky dost ąetřit...

Mmch, jak to vypadá s tím videem?
  • 00 Reagovat !

foto

28.10.01  00:00

« Suzuka

tak jsem si dal dneska závod v Suzuce a dopadl supr. Všichni jeli na 2 zastávky tak jsem zkusil na 3 .Startoval jsem 22. - mokrá kvalifikace mi nějak nevyšla :-))) ale ten závod stál za to. Ještě 15 kol před koncem jsem jel do boxů, v tu chvíli narostla moje ztráta na vedoucího Šumiho na 29 vteřin - jenže jsem to každým kolem stahoval o dvě vteřiny a nakonec jsem Schumiho předjel v posledním kole c šikaně Casio :-))) měl problém s okolistou Irvinem, tak jsem toho využil :-))))
  • 00 Reagovat !

foto

27.10.01  13:31

« Bez nadpisu

Tak koukam na novy Estoril. Ma to pres mega, tak to bude asi pekne udelane. Skoda, ze jsme nepockali tyden.. :-(
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…