Formula One Grand Prix 2

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• 00 Reagovat !

foto

02.11.01  10:34

« dizzy carset..

tak potom som objavil nekompatibilnost sutazneho carsetu... je to gp3 masterom... ak je to tak ako vravis...
  • 00 Reagovat !

foto

02.11.01  10:03

« Bez nadpisu

ale poruchovost mam dost velkou - 8500. Bavi me dojizdet s horicim autem do boxu a pak dohanet zbytek :-). V prumeru mam 1 poruchu na 2 zavody. Jen ta prevodovka me stve, s tim jde dojet jen velmi tezce. Ale jde to, musi se vyuzit souperu :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

02.11.01  09:57

« Re: DIZZY JEREZ

Vykon mam asi o 5 nizsi, nez ma Ferrari, Schumak ma performace tusim 169xx. Ale ten Jerez byl nejak vyjimecne lehkej, v Adelaide jsem dojel asi 12. Ale mel jsem tam poruchu, best lap jsem mel asi o 7 desetin lepsi.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.11.01  09:56

« Re:

Gp3Master prave zpusobuje, ze je carset nekompatibilni. Zaskrt jsem si tam, abych videl, kolik ma CC paliva a uz to byl nekompatibilni carset
  • 00 Reagovat !

foto

02.11.01  09:35

« Bez nadpisu

inak jazdim Mount panorama v sucastnosti ale akosi to ide tazko lebo zvycajne mam zapnutu F1 ku Ale ked ju mam na tej trati tak vo dvoch sikanach je tam znizena rychlost na 40 Km... a ked som to skusal odstranit cez GP master... akosi to neslo. Takze tuto trat jazdim bez F1 a je to tazke. :-() )))
  • 00 Reagovat !

foto

02.11.01  09:32

« DIZZY JEREZ

NO VELA ZALEZI NA performace.txt. Na tom co maju ostatny. , Ja co jazdim tak jazdim na minardi vykon bhp 2 najmensi. Len poruchovost mam znizenu na 5 percent...pre istotu.inak mam bhp od 780 do 825 ci ako. A snazim sa porazit superov bud lepsou taktikou 1 zastavka v boxoch , alebo nastavenim auta, Iste nie vzdy sa to podari. Nebavi ma ak si sadnem do najsilnejsieho auta a ostatne auta vidim len na starte a zvysok zavodu si jazdim sam. :-(((
  • « 00 Reagovat !

foto

02.11.01  08:52

« Re: Soutez

to jezdite porad dokola Suzuku ? :-))). Ja vyhral v Jerezu naprosto s prehledem, best lap o 2s lepsi nez ostatni, MS a MH dostali minutu, zbytek kola. Loadoval jsem jen 3x, kdybych se obcas netoulal po okoli, tak by dostali kolo vsichni.
  • 00 Reagovat !

foto

02.11.01  07:59

« Bez nadpisu

mal som na mysli textury
  • 00 Reagovat !

foto

02.11.01  07:58

« Bez nadpisu

[odkaz] je tam dost carsetu, resp.vyzorov auta.
  • 00 Reagovat !

foto

01.11.01  23:02

« Soutez

Mmch, s Cicem ted soutezime o nejlepsi cas v Suzuce. Pravidla jsou jednoducha - start z posledniho mista a moc neukladat ;-) To se samozrejme neda kontrolovat, ale to je jedno...

Carset je skoro nezajimavy, az na vykon vlastniho vozu - ten je stejny jako soutezni (tedy 820 koni).

No, zatim vedu ja s 1:27:33.029, nejlepsi cas 1:36.052, Cico ma o 14 vterin vic...

Tak jezdete ;-)

PS: Kupodivu je to mene casove narocne nez hotlapovani :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

01.11.01  22:57

« Re: Jerez

Ja pouzil nejaky default setup, uz nevim z ceho, ale zadni kridlo na jedna snad nebylo...
  • « 00 Reagovat !

foto

01.11.01  13:46

Protoze v GP3 se musi davat do zadu nejaky kridlo, narozdil od GP2 :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

31.10.01  09:12

« Re: textury monopostu do GP3

Diky vsem za radu.
    Jirka
  • « 00 Reagovat !

foto

31.10.01  02:21

Heh, Jerez me hodne bavil v GP2, ale v GP3 mi to prijde spis jako motokarova trat - vsechno hrozne pomale - v podstate rozdil podobny Montrealu v GP3 oproti GP2.

Mozna je skoda, ze ty trate pro GP3 udelali az moc realisticky ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

30.10.01  21:19

« Jerez

Mokrou kvalifikaci jsem vyhral suverene, v suchem zavode dost ujizdim, navic se mi gumy nicej mene nez pocitaci :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

30.10.01  21:03

nebo www.grandprix3.com. Nejdriv si stahni GP3Edit a pak muzes stahovat a instalovat textury. Na vytvareni zapomen, to je moc narocne. Ke stahnuti je hrozna spousta textur :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

30.10.01  18:12

Podivej se treba na www.alphaf1.com/gp3/ a hledej GP3edit
  • 00 Reagovat !

foto

30.10.01  15:52

« textury monopostu do GP3

Ahoj vsem,
    potreboval bych prosim poradit. Nevite nekdo, jak
    se daji zmenit textury u monopostu v GP3. Myslim tim, ze bych si rad nejake vytvoril.
    Predem dik.
    Jirka
  • « 00 Reagovat !

foto

30.10.01  13:34

« Re: Carset

tech 17.5xx bylo na souteznim carsetu, mel jsem zavod se Speedem, protoze mi nechtel verit, ze umim jezdit i bez F8. Dal jsem mu vice nez sekundu :-)
  • 00 Reagovat !

foto

30.10.01  12:59

« Carset

Heh, napada me - co takhle sjednotit carset, abychom ty casy apod. mohli navzajem porovnavat?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…