Formula One Grand Prix 2
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1
-
« Jsem rookie
Caues chlapi, konecne se mi povedlo sehnat GP2 ale jsem uplnej rookie - kdysi jsem hraval GP1. Muzete mi nekdo poradit s tak banalnimi vecmi jako je vymena pneumatik a tankovani paliva v boxech (v GP1 fungovalo automaticky) resp. load jinych carsetu vytvorenych napr. v GP2 Editu - tedy pripona gp2? Zkousel jsem to ale vubec nevim jak na to.... Diky za pomoc. (P.S. pokud byste nekdo meli nejake hezke carsety hlavne ze starsich sezon a okruhy, muzete mi je poslat na a.d.cobra@seznam.cz. Zatim nejak nemam cas se prokousat registraci na GP2.com resp tim debilnim stahovacim webem kam vedou linky, vetsi * jsem fuckt jeste nevidel.... jako kdyby se nedal zip stahnout normalne..... -
« cico
no nie ze by ocot , ale ked das e mail tak ti hodim textury marracai . inak cierno zlte, s logom slovnaftu... aste vo vystavbe. Zaklad tvori minardi z roku 198??... celkom to ujde.Ku koncu tyzdna to budem mat asi hotove , tak to hodim na stranku marracai.webpark.sk... terazky je tam jedna textura , ale ta nie je hodna nic.. -
« Re: Soutez
No jo, tu Suzuku uz znas taky nazpamet :-) Navic myslim, ze v Suzuce dost rozhoduje strategie - idealni jsou tu tri zastavky a kdyz se stroj obcas zblazni a jede jen na jednu, tak to nedopada dobre.
Mimochodem, zkus si zajet Imolu, tam bych rekl, ze se da jet na tri i na dve a neni v tom tak velky rozdil, s dobrym setupem se tam pneumatiky opotrebovavaji velice pomalu a rozdil mezi zacatkem a koncem je treba jen 1.5 vteriny na kolo, mozna i mene. -
Vidim ze Krysik ma predvcerom prekonal, hmmm 14 sekund je slusny naskok:-))) Mame rovnaky carset,ja som dokonca jazdil za Italdesign vedla Kvr(prepisal som Marthyho), takze performance je rovnaka u neho aj u mna, v tom zavode som mal bestlap 1:36.311, ale posral som v 45. kole Casio, pred 130R som mal od bestlapu -0.400....
Mmch, ja som v zavode nalozil PC pilotovi Krysovi(dosiel 2. za mnou 1:15 min.) a v kole bol so mnou uz len Couldak a Montoya ostatni -1 lap a viac..... -
Jasne, docela pekna trat, ne? ;-) No, ja ted asi prejdu na Imolu :-)
Naposled jsem dal vsem kolo (+k tomu jeste asi 50 vterin) vsem ostatnim. Ale je pravda, ze Schumi, Marthy, Ralf, Hak, Mont a Coul nedojeli. Barrichello byl treti za Heidfeldem, chytre zvolil jednu zastavku :-( Az na Ralfa a Coul vsichni technika, za ty dva jsem zodpovedny ja, kdyz jsem Ralfa po vyjezdu z boxu sejmul ve 130R (jel tam moooc pomalu) a do nej po navratu na trat vrazil jeste Coulthard.
3x loadovani je k nicemu, ale uznavam, ze kdyz clovek jede poprve, tak je to plne chyb a je to asi treba...
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!
Export gp2-filu je jednoduchy, staci v tom gp2edit kliknout na export to game :-)
Ad tankovani - zajedes do boxu ;-), az si nastavis pocet zastavek ci paliva a mezerou odklepnes. Pak te pusti zpatky na trat...