Formula One Grand Prix 2

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• « 00 Reagovat !

foto

05.11.01  12:04

« Re: Jsem rookie

Hmm, gp2.com moc neznam, zkus treba adresu www.alphaf1.com/gp2/ nebo www.grandprix2.com (ci .de). Jestli jeste existuji, ale snad jo.

Export gp2-filu je jednoduchy, staci v tom gp2edit kliknout na export to game :-)

Ad tankovani - zajedes do boxu ;-), az si nastavis pocet zastavek ci paliva a mezerou odklepnes. Pak te pusti zpatky na trat...
  • 00 Reagovat !

foto

05.11.01  11:30

« alex

nechaj gp 2 ku ,ak ti to zvladne PC tak si zozen gp3 ku...
  • « 00 Reagovat !

foto

05.11.01  11:15

« Re: Soutez

Motorbar ti muzu poslat. Jakej ma vykon v porovnani s ostatnimi ? :-)
  • 00 Reagovat !

foto

05.11.01  10:58

« Jsem rookie

Caues chlapi, konecne se mi povedlo sehnat GP2 ale jsem uplnej rookie - kdysi jsem hraval GP1. Muzete mi nekdo poradit s tak banalnimi vecmi jako je vymena pneumatik a tankovani paliva v boxech (v GP1 fungovalo automaticky) resp. load jinych carsetu vytvorenych napr. v GP2 Editu - tedy pripona gp2? Zkousel jsem to ale vubec nevim jak na to.... Diky za pomoc. (P.S. pokud byste nekdo meli nejake hezke carsety hlavne ze starsich sezon a okruhy, muzete mi je poslat na a.d.cobra@seznam.cz. Zatim nejak nemam cas se prokousat registraci na GP2.com resp tim debilnim stahovacim webem kam vedou linky, vetsi * jsem fuckt jeste nevidel.... jako kdyby se nedal zip stahnout normalne.....
  • 00 Reagovat !

foto

05.11.01  08:03

« TEXTURY

INAK ked mi ucastnici sutaze gp 3 zaslu textury (ty digitalny) rad ich uverejnim na stranke e.mail je gabrielgp3@hotmail.com
  • 00 Reagovat !

foto

05.11.01  07:30

« ten williams

ten williams je maxardi
  • 00 Reagovat !

foto

05.11.01  07:29

« cico

no nie ze by ocot , ale ked das e mail tak ti hodim textury marracai . inak cierno zlte, s logom slovnaftu... aste vo vystavbe. Zaklad tvori minardi z roku 198??... celkom to ujde.Ku koncu tyzdna to budem mat asi hotove , tak to hodim na stranku marracai.webpark.sk... terazky je tam jedna textura , ale ta nie je hodna nic..
  • « 00 Reagovat !

foto

05.11.01  00:00

Hmm, jestli shanis jen textury, tak zkus stranky Williamsackeho tymu (nebo aspon barvy maji Williamsi), kdysi jeden z tamnich pilotu shanel textury vsech tymu...
  • « 00 Reagovat !

foto

04.11.01  19:22

No ja som mal zamer vytvorit carset z timov digitalu v sutazi, textury mam vsak zatial iba CiBo a Italdesign, chcelo by to aj ten zvysok:-))))
  • « 00 Reagovat !

foto

04.11.01  16:31

já už jsem si vás všechny dal tak do carsetu a hodláým jezdit celej šampionát. Výkonnost mám tak 16400-16600, samozřejmě podle výsledků GP3 soutěže. sobě jsem si dal 16500.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.11.01  16:29

já se schválně podívám na ten svůj výsledek ze Suzuky.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.11.01  16:07

« Re:

Hehe, to je zrovna mimochodem pripad trate, ktera je divacky hodne zajimava, ale pro GP3-jezdce neuveritelne nudna ;-) Mozna se na nej nekdy mrknu, docela me zajima, co s nim provedli...
  • « 00 Reagovat !

foto

04.11.01  16:07

No jo, tu Suzuku uz znas taky nazpamet :-) Navic myslim, ze v Suzuce dost rozhoduje strategie - idealni jsou tu tri zastavky a kdyz se stroj obcas zblazni a jede jen na jednu, tak to nedopada dobre.

Mimochodem, zkus si zajet Imolu, tam bych rekl, ze se da jet na tri i na dve a neni v tom tak velky rozdil, s dobrym setupem se tam pneumatiky opotrebovavaji velice pomalu a rozdil mezi zacatkem a koncem je treba jen 1.5 vteriny na kolo, mozna i mene.
  • 00 Reagovat !

foto

04.11.01  15:06

« Bez nadpisu

koukam, ze vysel novy, zkraceny Hockenheim
  • « 00 Reagovat !

foto

03.11.01  17:19

Vidim ze Krysik ma predvcerom prekonal, hmmm 14 sekund je slusny naskok:-))) Mame rovnaky carset,ja som dokonca jazdil za Italdesign vedla Kvr(prepisal som Marthyho), takze performance je rovnaka u neho aj u mna, v tom zavode som mal bestlap 1:36.311, ale posral som v 45. kole Casio, pred 130R som mal od bestlapu -0.400....
    Mmch, ja som v zavode nalozil PC pilotovi Krysovi(dosiel 2. za mnou 1:15 min.) a v kole bol so mnou uz len Couldak a Montoya ostatni -1 lap a viac.....
  • « 00 Reagovat !

foto

02.11.01  12:37

« Re: dizzy carset..

no, muze tam byt i neco dalsiho. Ale videl jsi, ze by v navodu souteze byla nejaka zminka o GP3Masterovi ? Helpy si muzes v pohode nastavit i GP3Editem, ale musis tam dat primo EXPORT
  • « 00 Reagovat !

foto

02.11.01  12:36

Da se jet bez savovani, GPxPatch uklada informaci o tom, zdali to bylo zapocato ze sejvu.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.11.01  11:28

« Re:

Ja se poruchuju o mantinely. Ale s ulomenym zadnim kolem se jede taky dost blbe :-( :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

02.11.01  11:23

Jasne, docela pekna trat, ne? ;-) No, ja ted asi prejdu na Imolu :-)

Naposled jsem dal vsem kolo (+k tomu jeste asi 50 vterin) vsem ostatnim. Ale je pravda, ze Schumi, Marthy, Ralf, Hak, Mont a Coul nedojeli. Barrichello byl treti za Heidfeldem, chytre zvolil jednu zastavku :-( Az na Ralfa a Coul vsichni technika, za ty dva jsem zodpovedny ja, kdyz jsem Ralfa po vyjezdu z boxu sejmul ve 130R (jel tam moooc pomalu) a do nej po navratu na trat vrazil jeste Coulthard.

3x loadovani je k nicemu, ale uznavam, ze kdyz clovek jede poprve, tak je to plne chyb a je to asi treba...
  • 00 Reagovat !

foto

02.11.01  10:34

« Bez nadpisu

ale ako inak vylucit F4 ku ... ak nie GP3 masterom...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…