Formula One Grand Prix 2
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1
« Re: alex
Aha.... a co kvalifikace kdyz mam defaultne palivo na pet kol, je to stejny? Uz jsem si vyzkousel ze v zavode by to melo fungovat ale nechtel jsem se zdrzovat kdyz jsem za buhvico dostal v Brands Hatch stop & go a stejne jsem byl posledni :-((( A v Moste me zase sestrelil Raikkonen :-( -
« Re: alex
Hranatyma zavorkama? Mi fungovalo normalne A a Z (nahoru, dolu) a (vlevo/snizovani vpravo/zvysovani).
Alex: Co se tyce mechaniku apod., tak doporucuju si s tim nehrat, je to prace jako svine a nestoji to za to ;-) ... jinak by to mel umet taky GP2Edit, krome car a pilot sekci tam urcite nekde najdes team nebo Misc, to si ted nevzpomenu... -
« Re: alex
KVR: jo mas pravdu, v GP1 to s pneumatikami tak bylo.... Asi jsem natvrdlej ale na to tankovani jsem jeste neprisel..... Export carsetu z GP2 Editu jsem uz vyzkousel a funguje, akorat jsem nastavil zajimavy vykony kdy je rozdil mezi prvnim a poslednim v kvalifikaci 50 sekund :-)))) A nevim jak mam zeditovat barvy kokpitu a kombinez mechaniku.... mate s tim nekdo zkusenosti? Opet predem diky -
« PC - alex
No ja som svoju gp 3 ku rozbehol na takom stroji, musel som sa pohrat s grafikou ale to potom slo... Inak potom som si doplnil ram tusim na 64 a pentium 2 , xy ?? Mhz... Je to vytazenost procesoru na takych 74-112 percent podla grafiky.. vacsinou pri tych spodnych hraniciach, v kazdom pripade je gp3 ka lepsia ako 2 ka.Myslim ze by sa ti oplatilo poskusat ci nepofici... -
« Re: alex
A,Z a jsou prece defaultni klavesy pro ovladani auta.... takze to mas kryso nastaveny jinak, kdyz je pouzivas v obxech? Nebo to opravdu funguje tak jak rikas a auto se ovlada az kdyz mezerou odklepnu (coz znam z GP1) a vydam ze z5 na trat? Kurna nemuzu to vyzkouset jsem v praci :-))) -
« Re: alex
P166 MhZ s 32 MB RAM GP3 fakt nezvladne :-)))) Tim GP2.com jsem myslel [odkaz] - GrandPrix2.com. Jo co pouzvate za GP2 Edit? Ja mam starej 1.82. Kryso diky ale zatim mi neni jasny to tankovani, mam nastaveny automaticky zavadeni do boxu, ale napr. pri kvalifikacich prijedu do boxu k mechanikum, zvednou me a ted nevim co dal.... Zatim diky za odpovedi, ty dalsi weby vyzkousim, diky