Formula One Grand Prix 2

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• « 00 Reagovat !

foto

09.11.01  11:05

« Re: alex

Taxem to zkousel, sice se dostanu ackem, zetkem a mezerou na volbu paliva ale potom uz A a Z nefunguje, takze si nemuzu vybrat kolik chci stavy v nadrzi...... mluvim o kvalifikaci
  • « 00 Reagovat !

foto

08.11.01  15:43

Aha.... a co kvalifikace kdyz mam defaultne palivo na pet kol, je to stejny? Uz jsem si vyzkousel ze v zavode by to melo fungovat ale nechtel jsem se zdrzovat kdyz jsem za buhvico dostal v Brands Hatch stop & go a stejne jsem byl posledni :-((( A v Moste me zase sestrelil Raikkonen :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

07.11.01  19:33

Ovlada se to A a Z, ale ten kurzor jsou hranaty zavorky [,]
  • « 00 Reagovat !

foto

07.11.01  15:28

Jo neco takovyho tam je..... Sakra ten grandprix2.com me s......... ten jejich debilni downolad souboru jsem fuckt jeste nevidel. A na ty druhy strance odkazy na carsety bohuzel nefunguji..... Ja se na to vys....
  • « 00 Reagovat !

foto

07.11.01  13:57

Hranatyma zavorkama? Mi fungovalo normalne A a Z (nahoru, dolu) a (vlevo/snizovani vpravo/zvysovani).
    Alex: Co se tyce mechaniku apod., tak doporucuju si s tim nehrat, je to prace jako svine a nestoji to za to ;-) ... jinak by to mel umet taky GP2Edit, krome car a pilot sekci tam urcite nekde najdes team nebo Misc, to si ted nevzpomenu...
  • « 00 Reagovat !

foto

07.11.01  13:44

Jupiiiiiii stahl jsem si Most :-) Virtualni VC Ceske republiky muze zacit :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

07.11.01  13:43

aha, zavorkama! To je ovladani ze by se z toho jeden po..... Diky
  • « 00 Reagovat !

foto

07.11.01  12:24

najedes si zavorkama [] na fuel load, zmacknes mezeru (tusim, ze v zavode se mezera mackat nemusi), pak se ti tam objevi napr. , kde 8 je mnozstvi paliva. Pomoci vlevo, pravo tedy si to muzes upravit a potrvrdis mezerou.
  • 00 Reagovat !

foto

07.11.01  11:37

« gp verzia 2.00

neviem neskusal som to ,mam piratsku verziu gp 3 ky , zial., Ale terazky som objavil na grandprix3.com e uvedenu verziu {2.00} a zaujima ma ...
  • « 00 Reagovat !

foto

07.11.01  10:32

KVR: jo mas pravdu, v GP1 to s pneumatikami tak bylo.... Asi jsem natvrdlej ale na to tankovani jsem jeste neprisel..... Export carsetu z GP2 Editu jsem uz vyzkousel a funguje, akorat jsem nastavil zajimavy vykony kdy je rozdil mezi prvnim a poslednim v kvalifikaci 50 sekund :-)))) A nevim jak mam zeditovat barvy kokpitu a kombinez mechaniku.... mate s tim nekdo zkusenosti? Opet predem diky
  • « 00 Reagovat !

foto

07.11.01  10:26

« Re: GP 3 verzia 2.00

neni to nahodou GP3 2000 ?
  • 00 Reagovat !

foto

07.11.01  10:10

« GP 3 verzia 2.00

Vyskusal ju uz niekto ?? Co vie oproti verzii 1.13 ??
  • 00 Reagovat !

foto

06.11.01  11:52

« textury marracai

su na marracai.webpark.sk...ak by to niekoho zaujimalo... textury este nie su konecne :-((
  • « 00 Reagovat !

foto

06.11.01  09:54

V GP1 byli pneumatiky ? Sakra, proc to v GP2 zrusili ? :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

06.11.01  08:32

No, ja uz dlouho gp2edit nepouzil, ale 1.82 mohla byt jedna z tech poslednich verzi...

Na to tankovani uz si asi predpokladam prisel, mmch i v gp1 byl vyber pneumatik pres , akorat se to asi nemuselo odklapavat tou mezerou...
  • « 00 Reagovat !

foto

06.11.01  07:57

« Re: Soutez

Hodnoty performance sa budem snazit urobit podla vykonnosti v sutazi, takze ich este nemam, ale texturu Motorbaru mi poslat mozes:-))
  • « 00 Reagovat !

foto

05.11.01  19:35

Benzin si volim , tedy vlevo vpravo. V GP3 se jeste daji volit pneumatiky.
  • 00 Reagovat !

foto

05.11.01  13:04

« PC - alex

No ja som svoju gp 3 ku rozbehol na takom stroji, musel som sa pohrat s grafikou ale to potom slo... Inak potom som si doplnil ram tusim na 64 a pentium 2 , xy ?? Mhz... Je to vytazenost procesoru na takych 74-112 percent podla grafiky.. vacsinou pri tych spodnych hraniciach, v kazdom pripade je gp3 ka lepsia ako 2 ka.Myslim ze by sa ti oplatilo poskusat ci nepofici...
  • « 00 Reagovat !

foto

05.11.01  12:54

A,Z a jsou prece defaultni klavesy pro ovladani auta.... takze to mas kryso nastaveny jinak, kdyz je pouzivas v obxech? Nebo to opravdu funguje tak jak rikas a auto se ovlada az kdyz mezerou odklepnu (coz znam z GP1) a vydam ze z5 na trat? Kurna nemuzu to vyzkouset jsem v praci :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

05.11.01  12:47

P166 MhZ s 32 MB RAM GP3 fakt nezvladne :-)))) Tim GP2.com jsem myslel [odkaz] - GrandPrix2.com. Jo co pouzvate za GP2 Edit? Ja mam starej 1.82. Kryso diky ale zatim mi neni jasny to tankovani, mam nastaveny automaticky zavadeni do boxu, ale napr. pri kvalifikacich prijedu do boxu k mechanikum, zvednou me a ted nevim co dal.... Zatim diky za odpovedi, ty dalsi weby vyzkousim, diky
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…