Formula One Grand Prix 2
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1
-
« AJAJAJAJ
Panove zjistil jsem nemilou vec. Kdyz vyhrajete nakej sampionat tak vam to vzdy da nakej ten cheat. CHEATy nepouzivejte, jinak se vam prepisou vase dosazeny cas !!!! ikdyz jsem byl asi o 25sekund pomalejsi tak mi to napsalo ze jsem s Minicooprem zajel BEST TIME...TAKZE POZOR. Jedinej cas za kterym si ted pevne stojim je
RZ c.9 z italie = 3:12.44 -
« Bez nadpisu
tak Collin ? to taky hraju , ale jen demo verzi :-))))),a v RZ v Australii mam za 2:32.3x.
Co tam mas ty , Gigi ? (jel jsem s Fordem focus,jina moznost ani neni..)
Svedsko mam pod 3 minuty , ale jen lehce , rekni cas , zkusim se ti priblizit .
A Anglii mam snad taky pod 3 min. -
« TO DIZZY
Cau paprdo :-) Ja jsem Collin McRae Rally 2 uz asi pred 14 dny dohral na Experta se ziskem maximalniho poctu bodu :-) Byly i takovy erzety kdy se mi povedlo ziskat na druheho pres 25 sekund !!!!!! (treba na ledu ve svedsku)...naopak nekdy to bylo dost vo hubu (treba ty RZ No.9 a 10, ktery na Experta jedes vlastne poprve v zivote)....Jediny co to chce je se poradne soustredit a NEDELAT CHYBY. Treba Tomino kdyz hrajem po siti, tak je obcas rychlejsi nez ja,...do ty doby nez to posere :-))) Ale jinak je to bezva, super hra, ktera je obcas trochu blbe naprogramovana - cuka se mi grafika a je jedno v jakym rozliseni....Proto jezdim konstantne na 1024x768 s max detaily...to je pak ale krasa :-)
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!