Formula One Grand Prix 2

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• 00 Reagovat !

foto

15.12.01  11:19

« Bez nadpisu

Nesnasim RAC rallye, nekde neni vubec videt na cestu, lze to hrat jen ve tme (jeste ze je zima).
  • « 00 Reagovat !

foto

15.12.01  11:17

« Re: AJAJAJAJ

No ty kody jsem nasel na netu, neni treba neco vyhravat :-). Ale me by to pak nebavilo, chci jezdit normalni rallye, to bych si mohl taky v GP3 zvednout vykon na 1000 koni :-)
  • 00 Reagovat !

foto

14.12.01  23:08

« AJAJAJAJ

Panove zjistil jsem nemilou vec. Kdyz vyhrajete nakej sampionat tak vam to vzdy da nakej ten cheat. CHEATy nepouzivejte, jinak se vam prepisou vase dosazeny cas !!!! ikdyz jsem byl asi o 25sekund pomalejsi tak mi to napsalo ze jsem s Minicooprem zajel BEST TIME...TAKZE POZOR. Jedinej cas za kterym si ted pevne stojim je
    RZ c.9 z italie = 3:12.44
  • 00 Reagovat !

foto

14.12.01  22:25

« Bez nadpisu

nee
  • 00 Reagovat !

foto

14.12.01  22:22

« Bez nadpisu

Pekne me stvou ty nesmyslny nazvy jezdcu. Neexistujou na to nejaky editory, jako na GP3 ? Nic jsem nenasel :-((
  • « 00 Reagovat !

foto

14.12.01  22:16

« Re: ALL

Kdyz si vezmu Pegeuota 206 Turbo, tak te prekonam v pohode :-)
  • 00 Reagovat !

foto

14.12.01  22:12

« ALL

Tak dobre. Zapnu CM2 a vypisu na moje stranky zatim dosazene casy ve vsech RZtach....Nektere budou slabe...jine neprekonatelne :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

14.12.01  21:59

« Re: CM2

Ja taky jezdim Peguotem, proste ze zasady :-). Taky ma nejlepsi zvuk. Ale tema bonusovejma autama by se meli dat zajet jeste mnohem lepsi casy, ma to vyssi vykony a nizsi hmotnosti...
  • 00 Reagovat !

foto

14.12.01  21:52

« CM2

Ja jezdim s Peugeotem 206 protoze mne Focus proste nesedi. Ikdyz mi sedi zase mnohem vic, nez vsechny ostatni auta :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

14.12.01  21:31

« Re:

Musis presne rict, jakou RZ
  • 00 Reagovat !

foto

14.12.01  21:13

« Bez nadpisu

tak Collin ? to taky hraju , ale jen demo verzi :-))))),a v RZ v Australii mam za 2:32.3x.
    Co tam mas ty , Gigi ? (jel jsem s Fordem focus,jina moznost ani neni..)
    Svedsko mam pod 3 minuty , ale jen lehce , rekni cas , zkusim se ti priblizit .
    A Anglii mam snad taky pod 3 min.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.12.01  10:24

« Re: DIZZY

Mimochodem, s jakym jezdis autem ? Je mezi nema nejakej znatelnej rozdil ?
  • « 00 Reagovat !

foto

14.12.01  10:22

« Re: DIZZY

CMR 2.0
  • 00 Reagovat !

foto

14.12.01  09:20

« DIZZY

a mas CMR 2 ????
  • « 00 Reagovat !

foto

14.12.01  09:18

« Re: TO DIZZY

klidek, ja to nemam jeste ani tyden
  • 00 Reagovat !

foto

14.12.01  08:33

« DIZZY

Kdyz se jeste nad tim zamyslim, tak by meli udelat obtiznosti
    ROKKIE
    INTERMEDIATE
    EXPERT
    a GIGI SPECIAL :-)
  • 00 Reagovat !

foto

14.12.01  08:32

« DIZZY

Jen jsem ti chtel rict, ze mi ta hra pripada i na Experta dost lehka.....
  • 00 Reagovat !

foto

14.12.01  08:30

« TO DIZZY

Cau paprdo :-) Ja jsem Collin McRae Rally 2 uz asi pred 14 dny dohral na Experta se ziskem maximalniho poctu bodu :-) Byly i takovy erzety kdy se mi povedlo ziskat na druheho pres 25 sekund !!!!!! (treba na ledu ve svedsku)...naopak nekdy to bylo dost vo hubu (treba ty RZ No.9 a 10, ktery na Experta jedes vlastne poprve v zivote)....Jediny co to chce je se poradne soustredit a NEDELAT CHYBY. Treba Tomino kdyz hrajem po siti, tak je obcas rychlejsi nez ja,...do ty doby nez to posere :-))) Ale jinak je to bezva, super hra, ktera je obcas trochu blbe naprogramovana - cuka se mi grafika a je jedno v jakym rozliseni....Proto jezdim konstantne na 1024x768 s max detaily...to je pak ale krasa :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

13.12.01  23:55

« Re: Re:

Cedulky? Uz nevim, hral jsem to naposled nekdy v srpnu. Ted mam v Linuxu uptime pres devet dnu a minim prekonat svuj dvoumesicni rekord ;-)), takze nejake windos hry jsou ted naprosto mimo ;)
  • « 00 Reagovat !

foto

13.12.01  19:35

« Re: Re:

Zkus Experta.... kolik uz jsi srazil cedulek ? :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…