Formula One Grand Prix 2
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1
-
« Heuréka
Tak konečně jsem našel spřízněné duše !!! Jinak jsem autorem toho provokativního mailu v tématu o řádek níž, asi jsem toto téma přehlédl (bylo by dobré ho zrušit). Ale k věci.
Na konci léta jsem objevil na adrese LFRS.com závodění na internetu. Přihlásil jsem se do týmu (URT-Gusra) a závodím. Jsou tam pevně stanovená pravidla, abych řek pravdu, od té doby jezdím jen tyto závody, je to jak opravdová sezóna F1. Celkově je přihlášeno zhruba 500 lidí v různých kategoriích. Ještě s jedním kolegou jsme jediní, kteří jsou z ČR, proto na Vás apeluji, neváhejte a podpořte zastoupení naší země ve světě. Informace o všech časech ,tratích a výsledcích naleznete na výše uvedené adrese.
Takže doufám pánové, že se nás tam objeví víc. Takhle už to není hra ale opravdové soutěžení.
brobenek@mst.cz -
« Re: Pro _Toma
Gratuluju k tomu prekonani...:). Mam ted taky novy setupy, ale neni nejak cas je vyzkouset. Jinak ten cas ti byl vymazanej, protoze mas na kazdou kvalifikaci 12 kol, jakmile ujedes jen o metr vice si diskvalifikovany. Taky sem prisel o nekolik kvalifikaci, nez se mi rozsvitilo... -
« Ať žije GP
Překvapuje mě, jak malo lidí tu píše, podle
mě jde o nejlepší hru s F1.
Asi rok jsem hrál GP1, a když vyšla GP2 tak jsem z toho měl druhý vánoce. Jinak nejradši mám Monako
v practise pod 1:18.1, je zajimavý, že brácha má totálně jiný nastavení vozu a zajel o necelou setinu jinej best čas jak já.
Lidi fakt pište! -
« Pro Miga
Cau Migu!
Tak sem te konecne prekonal, muj cas v kanade [kvalifikace] je 1:21:920. No, ale je fakt, ze to nebylo s mym setupem, ale s nejakym stazenym z internetu. Ale urcite by ten cas sel zlepsit.
Mam jeste jeden dotaz:
Nevite nekdo, proc mi byly skrtnuty casy z kvalifikace? Jel sem kvalifikaci, na display sem mel laps to go 1 kdyz sem vyjizdel z boxu. Kdyz sem projel cilem, napsalo mi to TIMES DISQUALIFIED!. Krome toho ze sem jednou dostal cernou vlajku za riznuti sikany [pak to do me nekdo napalil] se nic nestalo. Bylo to v patecni kvalifikaci. -
« GP3
Nojo to je dalsi vec, ktera by nemela chybet v GP3. Protoze hrat jen po kabelu ve 2 je prima, ale predstavte si to po siti (rychlost, lepsi konkurence). Neverim, ze by to slo ve 22 lidech na 22 pocitacich, ale pri ty predstave se vznasim 2m nad zemi.
Jinak to "G" neudava okamzite casove rozdily na jezdce vpredu a vzadu, ale ukazou se hodnoty jake byly pri poslednim prujezdu cilovou carou. -
« GP2 po kabelu
Jo, to je pravda, jestli uz vas omrzely GP2, zkuste si to zahrat proti kamosovi po kabelu. Je to super. V lete sem byl u kamose na chate (meli sme tam pocitace) a jeden den sme hráli 19 hodin (ten prvni). Je to jeste lepsi nez hrat jen proti pocitaci, protoze kazdej chce bejt lepsi nez ten druhej. To sou pak dobry souboje.
Ale je blby, ze GP2 nepodporujou IPX. -
« Podpora pro GP2
Informativne uvadim par adres, kde je mozno ziskat informace a podpurne programky pro GP2:
[odkaz] - drive asi nejlepsi server
[odkaz] - uprava trati
[odkaz] - pekna stranka se spoustou setupu
[odkaz] - zajimave stripky ke GP3
[odkaz] - podle meho nazoru nejlepe zpracovana problematika setupu
Tip pro GP - za jizdy ziskat okamzite odstupy "G" (poku zrovna nejedete zavadeci kolo.
Zdravim -
« Re: Re:Tipy a triky
GP2 smazime s kamosem po kabelu. Ja mam P130, on mel 486/120. Behalo to silene pomalu. Ted si koupil PII/266 a je to naprosto plynuly. Ma to v SVGA s plnejma detailama a rika, ze vytizeni je hluboko pod 100%. Takze jestli chcete neco zazit, tak vrele doporucuju PII. Vasek -
« Re:Tipy a triky
Cau Migu,
u F1GP sem Alt+D neznal, ale tam to ani nebylo treba (slapalo mi to dobre na 486/66 Mhz). Ted mam P166MMX, (de pretaktovat na 200) ale nejde mi to na plny detaily. Na VGA by to slo dobre, ale kdo jednou zkusi SVGA tak se k VGA proste nemuze vratit. Tak musim mit par detailu vypnutych. Ale stejne je to SUPER.
Tom -
« Kanada
Migu, ses fakt dobrej, vcera jsem zajel 7 kol v kanade a nemoh sem se dostat pod 1:23:034. Moje rekordy na okruzich jsou vetsinou v practise, protoze v kvalifikaci se mi do nejrychlejsiho kola dost casto priplete nejaky pomaly moula. Ale v kvalifikaci je vykonnejsi motor.
Napis tvuj nejrychlejsi cas v Imole, Monze, Hockenheimu a Monaku. -
« Tipy a triky pro GP2
Znate nekdo nejaky tipy nebo triky k GP2?
Neco sem napisu:
1. Jestli mate pri startu vytizeni procesoru vic nez 100 procent tak na startu vypnete objekty [Alt+D] po jednom kole je zase zapnete. Vytizenost procesoru je mnohem vetsi kdyz je na obrazovce hodne aut.
Uz nemam cas tak zase priste.
Tom
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!
Migu, diky za info je to fakt, taky sem myslel ze to bude neco takovyho.
Zavodeni na internetu me docela zajima, ale nevim jak budu mit v pristim roce cas.
Tak lidi, za kolik mate Italii nebo San marino?
Zatim se mejte. Tom