Formula One Grand Prix 2

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• 00 Reagovat !

foto

16.05.99  19:09

« GP Monaco

Když v tom Sportkokteilu jezdili v Monaku, tak jsem to zkusil. Sice nic moc, ale pořád lepší než 2,03 nebo co tam jezdili. V kvalifikaci 1:23.568, v závodě něco přes 1:24.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.02.99  00:00

« Re: GP2 editor

neco sem pocet na Mageu, nakonec sem dal default a pohoda, ale takovejch 900HP dela divy...:)
  • « 00 Reagovat !

foto

03.02.99  13:04

« Re: GP2 editor

zeptej se baraky, ten je na to odbornik. My to nemenime abychom mohli porovnavat casy s tem nejlepsima na internetu. Ale zmenit to jde. Protoze na zavody davame o neco vetsi vykon pocitacem rizenejm autum.
  • 00 Reagovat !

foto

02.02.99  11:57

« GP2 editor

Chci se jen zeptat, jestlize nekdo pouzivate GP2Editor, kolik HP (koni) motoru mate nastaveno, ja sem jen ze srandy zadal nejakejch 850 a auto mi vali jako nikdy a casy se zlepsuji. Problem je, ze to zmeni vykon jen u hracova auta a ne u computeru...:(
  • « 00 Reagovat !

foto

29.01.99  15:37

« Re: Pro Miga

Migu,
    asi pisu pozde, ale stole se mi to take. Chvili jsem premyslel a pak mi cinklo. V zavodech F1 je maximalni pocet povolenych kol v merenem treninku 12, a kdyz najedes do trinacteho, vsechny se ti skrtnou.
    Mimochodem, na [odkaz] je ted uplne novej track pack od matti laitinena, super detaily, a realnejsi nez trate od Microprose. Pet mega, ale stoji to za stahnuti.
    Jo, sice je to pomalejsi, ale pri ozeleni par detailu...
    Parte, jednou dame zavod. Je ale spousta trati ktere jsou upraveny, a rozdil pred a po upgradem je treba 3 sekundy. V Italii na puvodni trati mam rekord kolem 1:18, na nove trati 1:15....
    Lukas
  • « 00 Reagovat !

foto

28.01.99  02:36

« Re: GP2

Odpusteno...:o))))))))) Jdu se tam hned mrknout.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.01.99  09:14

my jsme zacinali kdyz na auto.cz nebyly žádný diskuzní fóra. Kdyz tak jsme na madeu pod gamesama, GP2. Výsledky a hotlapy na stazeni jsou na [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

26.01.99  01:30

Jezsisi Bugr na Mageu, proc si nedal vedet drive, tohle mam nejradsi, kdyz nekdo prijde az s krizkem po funuse.............
  • 00 Reagovat !

foto

25.01.99  10:17

« GP2

pred tydnem jsme na Mageu dokoncili soutez hotlapu, skoda, ze jste se nekdo neprihlasil.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.01.99  00:00

« Re: Doplňky GP2

Podle ty reklamy co sem zhlidnul, tak jednu polovinu lze sehnat zadarmo na netu a tu druhou si lze vyrobit v editorech svepomoci :))))))
  • 00 Reagovat !

foto

20.01.99  07:15

« Doplňky GP2

www.instantaccess.com
    PERFECT GRAND PRIX TRACK PACK
    TRACK PACK 98
  • « 00 Reagovat !

foto

19.01.99  20:31

« Re: Nové GP2 !!!!

Tak tohle slysim poprvy. Ja sem se nechal "napalit" (mozna) v roce 1997 reklamou ve Score a koupil sem od U.S.Action CD nazvane GP2 Datadisk. Bylo akorat plne editoru, setupu, ruznych verzi karoserie a prileb. Nejsem primo zklamanej, ale cekal sem neco jinyho...:) Jestli jeste neco vis napis vice. Ja sem na strankach Microprose nasel akorat zminku o GP3...!!!!!!!!!!
  • 00 Reagovat !

foto

18.01.99  07:11

« Nové GP2 !!!!

Nevíte někdo něco o nové GP2 doplňku od Microprose - GP2 power plus package ?????
  • 00 Reagovat !

foto

15.01.99  01:50

« Co se deje? To uz nikdo nehraje GP????

Prave se mi v Suzuce v 33 kole z 53 rozbila pod mostem prevodovka = konec = sem totalne nasranej. Nemel sem v GPeditoru davat takovou poruchovost a takovou rychlost Hakkinenovi. Ted uz titul neziskam :(((((((((((((((((((((((((((((
  • 00 Reagovat !

foto

09.01.99  03:26

« Robenek: precti si mail...

• « 00 Reagovat !

foto

06.01.99  10:12

« Re: LFRS

Byl sem se tam mrknout, ale udelal sem si v tom akorat zmatek. Asi nestaci moje anglictina nebo IQ. Muzes mi napsat tak trochu help, co mam delat abych se mohl ucastnit??? mig21@email.cz
  • 00 Reagovat !

foto

05.01.99  07:02

« LFRS

No pánové, pánové... S takovým přístupem k LFRS tam nikdo nepřibude. Zatím se mi ozvali pouze 2 jezdci bez další odezvy. Asi je to hodně náročné. Co takhle založit 1. český tým ????
    Tak to zkuste.
    brobenek@mst.cz
  • 00 Reagovat !

foto

05.01.99  02:37

« GP Monaco

Uz ste to nekdo hral, jak se Vam to libilo???
    Ja sem docela nadsenej. I kdyz chovani vozu mi vice vyhovuje v GP2. Ale ta grafika, ta grafika...
  • 00 Reagovat !

foto

04.01.99  15:46

« GP2

Cau lidi,

budte trochu aktivnejsi nebo zmizi tema.

LFRS je dobry, ale ja ted vubec nemam cas. To je spatny. Asi to zkusim ale az v dalsi sezone.
  • 00 Reagovat !

foto

24.12.98  02:17

« LFRS.com

Tak se tam du mrknout. Nevim teda jak to budu stihat. Jedu uz jeden sampionat na netu v jiny hre. Ted mam kupu novej setupu a nestiham vubec testovat, achjo. Zase sem zapomel si vzit svoje vytiskly casy ke compu. Priste _Tome. :)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…