Formula One Grand Prix 2
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1
-
« Re: Pro Miga
Migu,
asi pisu pozde, ale stole se mi to take. Chvili jsem premyslel a pak mi cinklo. V zavodech F1 je maximalni pocet povolenych kol v merenem treninku 12, a kdyz najedes do trinacteho, vsechny se ti skrtnou.
Mimochodem, na [odkaz] je ted uplne novej track pack od matti laitinena, super detaily, a realnejsi nez trate od Microprose. Pet mega, ale stoji to za stahnuti.
Jo, sice je to pomalejsi, ale pri ozeleni par detailu...
Parte, jednou dame zavod. Je ale spousta trati ktere jsou upraveny, a rozdil pred a po upgradem je treba 3 sekundy. V Italii na puvodni trati mam rekord kolem 1:18, na nove trati 1:15....
Lukas -
« Re: Nové GP2 !!!!
Tak tohle slysim poprvy. Ja sem se nechal "napalit" (mozna) v roce 1997 reklamou ve Score a koupil sem od U.S.Action CD nazvane GP2 Datadisk. Bylo akorat plne editoru, setupu, ruznych verzi karoserie a prileb. Nejsem primo zklamanej, ale cekal sem neco jinyho...:) Jestli jeste neco vis napis vice. Ja sem na strankach Microprose nasel akorat zminku o GP3...!!!!!!!!!! -
« Co se deje? To uz nikdo nehraje GP????
Prave se mi v Suzuce v 33 kole z 53 rozbila pod mostem prevodovka = konec = sem totalne nasranej. Nemel sem v GPeditoru davat takovou poruchovost a takovou rychlost Hakkinenovi. Ted uz titul neziskam :(((((((((((((((((((((((((((((
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!