Formula One Grand Prix 2
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1
-
« Re: 98 nebo 99?
Doporucuju jeste stahnout GP2edit 1.81, a jeho pomoci nainstalovat Season99 tak, ze kliknes na tu ikonku s modrou sipkou, vyberes ten soubor season99 a das export. Prepise to celou hru na aktualni tymy a jezdce, aktulni design apod - podle toho jsem to dělal a funguje to. -
« 98 nebo 99?
Ahoj všichni. Obracím se na vás s problémem, protože už jste mi jednou poradili. Mám TPack 98 a chtěl bych tam dodat auta jezdce (textury, tvary, jména a tak). Prosím poraďte!!! Jinak na A1 Ringu: základní setup - 1:15:053, po úpravách : 1:12:159 qual. time. Co vy? -
« GP2Lap a Trackeditor
Ahoj Lukas99. Diky za rychlou odpoved. Funguje ten GP2Lap taky jen pro jednoho hrace? Myslim teda tak, ze kdyz hraju sam, jestli mam vsechny ty vymozenosti = informace o casech ostatnich??? Jinak ten Trackeditor je nejakej divokej. Obcas mi totiz napise, ze tohle nemuzu, tamto musim a jestlize to stejne nefunguje, tak si mam pockat na dalsi verzi. Vymodelovat trat v 2D este chapu. Nastavujes tam rovinky, pomoci pomoleruu zatacky. Ale co dost nechapu je editace v 3D. Jak mam udelat aby se ted jelo do kopce a pak zase z kopce... Jedinej editor co sem kdy pouzil byl pro hru Duke 3D a ten byl oproti tomuhle primitivni...:) -
« Re: NET patch
Cau Migu, mluvime o dvou rozdilnych patchich... GP2Video slouzi k prehravani celeho zavodu jako replay. Tozn., ze je to vhodny predevsim pro Multiplayer race, aby ostatni videli co se s nima stalo po dobu co za ne jel pocitac. Tak se zabrani nejasnostem a dohadum. Naproti tomu Gp2Lap je utilitka, co umoznuje dvema lidem hrat GP2 proti sobe po siti. V readme.txt ktere je v tom zipu je krasne receno co udelat, je to jednoduchy. Puvodne GP2 jde hrat jen pres modem. Tohle umoznuje hrat pres IPX network. Ted to moc nepouzivam, ale je tam spousta dalsich vychytavek ktery te po dobu zavodu informujou o casech ostatnich, odstupech, neco jako tymove radio ci znameni z boxu... Ohledne toho track editoru, je to slozity vytvaret trate???? Muze to byt zajimavy :))))))))) -
Cau Lukas99. Moment, moment. GP2LAP? Mam dojem, ze mi tady zase neco unika...Ja spoustim GP2 pres utilitku GP2video. Co je zac tohle? No asi bych mel castejc chodit na GP2.com :))) Napis prosim vice. Diky. Jinak sem se v Trackeditoru pokousel vyrobit neco jako Masarykuv okruh v Brne a vyslo z toho neco, co se podoba taliri s nudlovou polivkou... -
MIGu, jestli mas delo, tak to vypinat nemusis :)))) Jam mam v praci celeron 300, jen 32RAM, SVGA to v GP2LAPu nestiha (kdyz mastim pres sit s kolegou). Jinak GP2lap ma dobry features. Je tam supr, jak to sleduje casy vsech jezdcu za dane kolo, vsechny rozestupy atd... Moc jsem si s tim zatim nehral... Jaky mas zkusenosi Ty??? Ted doufam ze to je ten patch, nevim jestli to nebyl jinej, ale myslim ze ne... -
« NET patch
Mig-21: Na adrese [odkaz] je utilitka GP2Lap. Mimo jiné obsahuje i NET patch pro SPX. Zkoušel jsem to a chodí to. Musíš ale mít síť aspoň na 100 Megabitech a stejně to není tak rychlý. Ale dá se to celkem v pohodě hrát. Zkoušel jsem to jen pod WIN95. Ještě to zkusím pod DOSem a dám vědět.
Jinak spousta utilit, patchů, editorů, setupů a tratí je na nejlepším webu GP2 [odkaz]
All F7: S vypnutou F7 se to dá hrát jen s volantem a pedálama, na klávesnici ani náhodou. Má to pak lepší akceleraci, ale s plynem musíte velmi s citem.
Kdyby jste měl někdo zájem si pokecat, pár zkušeností mám. Michal.Repka@quelle.cz -
« Re: setup to bdx
Ad antirollbar alias pricny stabilizator (jednim z mala aut s podelnym stabilizatorem je Citroen 2CV alias kachna, a kdo v tom nekdy jel, tak vi, ze u F1 by to pusobilo dost divne ;) - pusobi zejmena v zatackach stredne rychlych az rychlejsich a v podstate vaze vykyvy leveho a praveho kola. Typicka indikace je, kdyz auto v zatacce nedriftuje plynule ale spise odskakuje. Zvyseni pevnosti antirollbaru dela tu cast vozidla (predek/zadek) citlivejsi, u zadku ale snizuje grip. Pridani vzadu zpusobuje pretacivost, vzadu nedotacivost. To je asi tak vsechno co vim z hlavy. Vetsina veci je z te Barakovy stranky a z manualu k setupum od nejakeho francouze (nebo kanadana) - da se tam dostat pres zap.to/gp2
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!