Formula One Grand Prix 2

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• « 00 Reagovat !

foto

28.07.99  10:10

« Re: to miki

Aha ty jsi v práci, tak to jo. No Mika to jel minulej rok něco kolem 1:41s, takže třeba ho trumfneme.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.07.99  10:07

« Re: to miki

No jo v práci to moc nejde - večer doma potrénuju. S tou sezonou 99 je to přesně tak jak jsi napsal.
  • 00 Reagovat !

foto

28.07.99  10:05

« to miki

Makej, makej, chce to hodně trénovat. Trochu jsem se ještě snažil, takže popořadě: 1:43,003s, 1:43,114s a 1:42,995s. Nějak mi to zase nejede.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.07.99  10:00

« Re: Lukas99

Luky, to je v pohodě, teď už to chápu, jenom se mi nějak kousnul Inet a já nestačil regovat. jenom pro upřesnění. Mám nainstalovanej TPack 98 a přes gp2edit 1.81 exportnu season99.gp2, ok?
  • « 00 Reagovat !

foto

28.07.99  09:50

To je divny.... TPACK s tim nema nic spolecnyho, ten instaluje jen trate. Zkus znova stahnout Season99 a exportnout to pres ten editor, fakt je to desne jednoduchy. Traba jsi stahnul jinou sezonu, resp. vytvorenou nekym jinym. Pokud se nepletu, jedna staj je tam pridana, protoze gp2 je stavena pro 26 aut, nyni jezdi pouze 24, takze jedna muze byt prazdna. No treba nekdo pomuze lip jak ja :)))
  • « 00 Reagovat !

foto

28.07.99  09:50

« To fenix

No čoveče budu muset potrénovat - 1:49, ale jel jsem vlastně 3 kolo - musím se pořádně naučit tu trat - i když tato je docela lehká - furt samá rovinka :)))
  • « 00 Reagovat !

foto

28.07.99  09:45

TPack už mám, Melbourne i A1 tam jsou, ale objevily se mi tam týmy bez názvů a beze jmen jezdců.
  • 00 Reagovat !

foto

28.07.99  09:42

« TO MIG21

Aho Migu, ten GP2lap samozrejme funguje i kdyz hrajes sam proti pocitaci. Ten patch je pridava do menu moznost propojeni dvou pocitacu pres IPX. Jinak ty dalsi vychytavky fungujou zcela automticky :)))))) Uz jsi to prubnul???? Lukas
  • « 00 Reagovat !

foto

28.07.99  09:40

« Re: FENIX

Nazdarek, ja mel za to, ze ten TPACK 98 se ti uz podarilo nainstalovat... Ta sezona 99 je uplne primitivni, presne tak, jak napsal myslim MIKI. Pres gp2edit 1.81 natahnes pres tu modrou sipku soubor season99.gp2 kterej stahnes z gp2.cm, a kliknes Export. Celou hru to prepise vcetne formuli, vykonu, jezdcu.... Je to pozitek. Co se tyka toho TPACKU, tak jeste jednou ale jednoduseji. Tech pet souboru, kazdy asi 1MB, rozbalis do adresare TPACK98, ktery vytvoris v adresari GP2. Budes tam mit trate od 1 do 16, ty manualne prekopirujes do adresare Circuits, kterej taky musis mit vytvorenej pod GP2. Tohle vsechno muzes delat pouze za predpokladu ze mas plnou instalaci 59MB a patchnutou hru pomoci gp2nocd.exe, ktere odstranuje nutnost pouzivat CD. Kdyz manualne prekopirujes ty trate, spustis z adresare TPACK98 install.bat, a ono ti to prepise a vytvori novou grafiku pro ty trate. To je vse a muzes jezdit. Lukas
  • 00 Reagovat !

foto

28.07.99  09:34

« Bez nadpisu

Mám pocit, že jo, ale nikdy nezajedu stejný kolo s míň a nebo víc palivem. Mám ale pocit, že jo.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.07.99  09:31

« Re:

Jeden dotaz - já taky jezdím s mín palivem, ale nějak sem nevyzkoumal jestli to má vliv na čas.
  • 00 Reagovat !

foto

28.07.99  09:21

« Bez nadpisu

Nyní lepší setup, nové gumy, palivo na 4 kola :
    1. pokus : 1:43,421s a 2. pokus : 1:42,692s, ale ještě to půjde, zkusím to odpoledne.
  • 00 Reagovat !

foto

28.07.99  09:15

« Bez nadpisu

Původní můj setup byl lepší : 1:44,011s. Safra, safra.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.07.99  09:11

« Re:

Kurňa Fenix, že bych rebootl do 95 ať máme co porovnávat :-))
  • 00 Reagovat !

foto

28.07.99  09:09

« Bez nadpisu

Tak jenom letmý kolo : 1:43,548s. Nastavuji setup, beru míň paliva. A jedu!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

28.07.99  09:05

« Re: Hockenheim

Jo přesně to samí - já to pak jezdil tak, že jsem brzdil pozděj a jel to tak středem (přes ten pravý obrubník to vůbec nešlo)
  • « 00 Reagovat !

foto

28.07.99  09:00

Počkej chvíli zkusím něco zajet, ať máme přehled. Jo mimochodem, dělala ti na A1 problémy zatáčka Remus. Mě děsný, pořád mě házela do smyku.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.07.99  08:58

No právě taky nemám :))) a taky bych se něčeho chytnul, ale zítra nějaký čas vypotím - v noci potrénuju
  • « 00 Reagovat !

foto

28.07.99  08:55

Chystám se. Máš už nějaký čas, ať vím, jak se mám snažit. :-))
  • 00 Reagovat !

foto

28.07.99  08:52

« Hockenheim

Fenix už jsi jezdil Hockenheim?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…