Formula One Grand Prix 2

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• « 00 Reagovat !

foto

29.07.99  09:30

« Re: Better again !!!

Ale já se nevztekám :)). Akorát musím ladit setup bo jsem na jiném poči.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.07.99  09:16

OK, snaž se. Ale hlavně v klidu, protože se vztekem toho moc nenaděláš. :-))) Ale půjde to ještě dolu, bylo to druhý kolo s upraveným setupem, takže až se rozjedu, tak to půjde.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.07.99  09:09

Čoveče Ty mě štveš :-)) - jdu do 95 a zajedu si pár kol.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.07.99  09:05

Díky, nemusíš. Chachááá. >1 : 39 , 776s
  • « 00 Reagovat !

foto

29.07.99  08:57

No já jezdil se setupem co jsem stáhnul od Baraky a jenom jsem prodloužil jednotlivé stupně řazení - ale jedno je divné, po jednom odjetém kole mám červenou barvu na té formulce co je vedle volantu a je to čárka uprostřed vozu nad zadní nápravou - je to něco blbě nastavené ale nevím co. Jestli chceš můžu ti ten setup poslat.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.07.99  08:29

No patlal jsem se s tím, setupy a tak. Nejdříve mi to jelo jako kráva, dostal jsem se z toho času ze včera na 1:40,985, ale potom jsem si to "poladil" a nebyl jsem schopnej jet pod 1:42s. Tak jsem si s tím pohrál, trochu jsem poházel převody a začal jsem jezdit pod 1:41s. Potom jsem mírně dolaďoval, ale pod 1:40 ani boha. Zkouším nastavení brzd a dám vědět. Jestli máš nějaký typ, tak to můžeme zkombinovat.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.07.99  07:52

Tak to sis pěkně mákl - já měl v jednom kole na druhém mezičasu 0,5 vteřiny dolů oproti tomu času co jsem psal, ale v Sachs * mě to hodilo na trávu - kurňa to jsem nadaval.Pak už jsem se pod 1:40 nemohl dostat, ale ono to půjde.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.07.99  07:43

Hi guys. Poslední čas : zajeto v 1:24 AM, po třech hodinách usilovného tréninku a snahy dostat se pod 1:40,000s z toho vyšel čas 1:40,003s. Myslím, že se asi zabiju. to zajomar: už jsem to psal asi dvakrát, ale jezdím s volantem. Tu maximálku nevím, většinou mám oči podlité krví, takže na přístrojovou desku nevidím!!! :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

29.07.99  07:31

« Re: Better again !!! to zajomar

Jezdím na klávesnici a na rovinkách mám 375.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.07.99  07:21

Nazdarek Fenix, tak jsem to zajel 1:40,061 ale půjde to ještě níž - počítám 1:38 (DC to jezdí v tréninku za 1:35 - nechápu).
  • « 00 Reagovat !

foto

29.07.99  07:19

ČAF FENIX
    TEN TVOJ ČAS SI ZAJAZDIL S VOLANTOM ALEBO NA KLÁVESNICI?
    JA MÁM 1:42,154 NA KLÁVESNICI ALE ANI ZA NIČ SA MI NEDARÍ LEPŠÍ ČAS
    AKÚ MÁŠ MAX. RÝCHLOSŤ NA ROVINKÁCH?
  • 00 Reagovat !

foto

28.07.99  15:16

« Better again !!!

Practice time : 1:42,426s. Ale jde to ztuha!!! :-)))
  • 00 Reagovat !

foto

28.07.99  14:57

« Remus

Myslim, ze kdyz my mame problemy v RemusKurve na A1, tak se nemame za co stydet. Problemy v ni ma i David Coulthard ;-). Jinak ja jsem si stahl WinTrackManager - muzete pouzivat nekolik ruznych trackpacku a velice jednoduse je stridat. Ja pouzivam ten 98, akorat jsem z neho dal pryc Buenos Aires a misto neho jsem dodal Sepang - at to je tak jak to ma letos byt. A taky si obcas strihnu Motegi - oval je oval ;-).
  • « 00 Reagovat !

foto

28.07.99  11:02

« Re: to miki

Jasně taky se měj, a trénuj. Ahoj.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.07.99  10:57

Oklej Fenix - zejtra ráno tu budu a napíšu časy. Zatím se měj
  • « 00 Reagovat !

foto

28.07.99  10:37

Ach jo, nechám toho, ale jenom pro teď. Nějak se mi nedařilo. Furt jsem lítal z tratě. Budu se muset víc soustředit. Ještě si seženu helmu a bude to:-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

28.07.99  10:28

No jo to byla bomba :))). Čas dobrý - zapíšu si ho a budu jezdit a jezdit a jezdit a jezdit a jezdit a jezdit a jezdit a jezdit :-)))))
  • 00 Reagovat !

foto

28.07.99  10:23

« Better !!!

Practice time : 1:42,559s, ale je to totálně na hraně.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.07.99  10:16

Jo s volantem a přemýšlel jsem, že si nechám vyrobit takovej malej kokpit. Nějakou Reccaro sedačku a pod. Co myslíš, to by šlo, ne?
  • « 00 Reagovat !

foto

28.07.99  10:13

Jo jo - snad jo - musíme makat :)). Ty jezdíš s volantem, že jo??
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…