Formula One Grand Prix 2
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1
-
« Re: Better again !!!
No já jezdil se setupem co jsem stáhnul od Baraky a jenom jsem prodloužil jednotlivé stupně řazení - ale jedno je divné, po jednom odjetém kole mám červenou barvu na té formulce co je vedle volantu a je to čárka uprostřed vozu nad zadní nápravou - je to něco blbě nastavené ale nevím co. Jestli chceš můžu ti ten setup poslat.« Re: Better again !!!
No patlal jsem se s tím, setupy a tak. Nejdříve mi to jelo jako kráva, dostal jsem se z toho času ze včera na 1:40,985, ale potom jsem si to "poladil" a nebyl jsem schopnej jet pod 1:42s. Tak jsem si s tím pohrál, trochu jsem poházel převody a začal jsem jezdit pod 1:41s. Potom jsem mírně dolaďoval, ale pod 1:40 ani boha. Zkouším nastavení brzd a dám vědět. Jestli máš nějaký typ, tak to můžeme zkombinovat.« Re: Better again !!!
Hi guys. Poslední čas : zajeto v 1:24 AM, po třech hodinách usilovného tréninku a snahy dostat se pod 1:40,000s z toho vyšel čas 1:40,003s. Myslím, že se asi zabiju. to zajomar: už jsem to psal asi dvakrát, ale jezdím s volantem. Tu maximálku nevím, většinou mám oči podlité krví, takže na přístrojovou desku nevidím!!! :-)))« Remus
Myslim, ze kdyz my mame problemy v RemusKurve na A1, tak se nemame za co stydet. Problemy v ni ma i David Coulthard ;-). Jinak ja jsem si stahl WinTrackManager - muzete pouzivat nekolik ruznych trackpacku a velice jednoduse je stridat. Ja pouzivam ten 98, akorat jsem z neho dal pryc Buenos Aires a misto neho jsem dodal Sepang - at to je tak jak to ma letos byt. A taky si obcas strihnu Motegi - oval je oval ;-).Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!