Formula One Grand Prix 2

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• « 00 Reagovat !

foto

29.07.99  11:16

« Re: Vykon - TO LUKAS99

No miki!!! Snaž se trochu. Doufám, že doma to bude lepší a zítra dodáš kvalitní časy! :-))) Vůbec mi to nejede, nemůžu se dostat po 1:44s. Někde dělám chybu. Asi poladím převody!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

29.07.99  11:12

Jo přesne tak - 334 před první šikanou - kurnik to vůbec nejede :)))). Zatím jedno kolo 1:47 :((.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.07.99  11:09

No jo no, měl jsi pravdu. Ale to nevadí, pořád jsem rychlejší :-))).Malé, nepatrné zlepšení. New time : 1:43,878
  • « 00 Reagovat !

foto

29.07.99  10:58

FENIX/MIKI: A ja se Vam to rikal :)))) Nesmeju se zlomyslne, spis mam radost ze nejsem zas tak spatnej:)))))) MIKI, az sundas tech 10HP, tak budes dosahovat cca 335/6 km pred brzdenim do prvni sikany. Ten cas je Fenixi stejne dobrej, budu muset trenovat :)))))))) ale aspon je to ted realnejsi pro porovnani...
  • « 00 Reagovat !

foto

29.07.99  10:38

1:43,992s- safra, ta zatracená SACHSina, půjde to dolů!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

29.07.99  10:36

« Re: Vykon - TO FENIX/MIKI

No jo kucíííí - vono to už jede jenom 338 :-))). Abych řekl pravdu tak jsem s tím výkonem trošku laboroval, ale pak jsem tam dal těch 800HP jak je standartně a asi to tam zůstalo nějak zažrané. Dám tam teda taky těch 780/790. O chvilku se ozvu.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.07.99  10:33

Tak jsem tu. Nahral jsem setup z času 1:39,776s. První kolo: 1:45:663s, ale druhé: 1:44,119s. Asi jsi měl pravdu, ale opravdu nevím, čím to bylo. Já nic nenastavoval. Jinak se snaž. :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

29.07.99  10:27

Jsem moc zvedavej, jestli to neni v tom vykonu, tak jsem asi doooost mekej :))))))))))))
  • « 00 Reagovat !

foto

29.07.99  10:23

OK nastavil jsem závod: 780HP qual: 790HP. A jedu. OK?
  • 00 Reagovat !

foto

29.07.99  10:18

« Vykon - TO FENIX/MIKI

Kluci, tak jsem se koukal na ty vykony... Mame na Mageu nastaveno 780hp zavod, 790hp kvalifikace. Co vy?
  • « 00 Reagovat !

foto

29.07.99  10:17

« Re: Better again !!! To Lukas

OK v pohodě. Tak jsem se koukal, ale žádný změny tam nemám, ale zkouším to celé přeinstalovat, jestli se tam nevloudila chybka. Dám vědět, až zajedu nové kolo.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.07.99  10:14

FENIX: Promin, taky jsem zjistil ze tech 375 zminil MIKI. Jelikoz ty mas lepsi casy, tak asi jezdis jeste rychlejc :)))))))))))
  • « 00 Reagovat !

foto

29.07.99  10:07

No je to nějaké divné - říkám v tráninku jezdí Dc 1:35 a ja (Mika Hakkinen :)) 1:40. Dám tam ten carsetup99 a uvidíme.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.07.99  10:07

« Re: Better again !!!

To Lukas99 : Když už tak se pořádně podívej, kdo psal 375!!! No jinak. S výkonem jsem si nehrál, ale podívám se na to. Je možný, že tam mám chybu. Uznávám. Jinak jak víš, tak jsi mi sám radil, co a jak. Nevím kouknu a ozvu.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.07.99  10:03

Jo až tak jo - no abych řekl pravdu mě to po hodině ježdění practise přestane samotného bavit a proložím to nějakým závodem :))
  • « 00 Reagovat !

foto

29.07.99  10:01

TO FENIX: 375 na rovince je trosku moc. Ja jsem to jezdil na zkousku vcera za 1:45.xxx... Mozna by jste se meli podivat do Gp2editu, je tam nastaveni sily jednotlivych aut. Podle me to mate nastaveny na nerealne vysokou hodnotu, ktera naprosto neodpovida. 375 se z toho da snad dostat jenom za vyuziti slip-streamu, i kdyz o tom pochybuju, jel jsem max. 360 za zadkem jine formule. Zkouknu to standartni nastaveni co tam mame. Jinak z Baraky se da stahnout carset99, kterej Vam ty vykony jednotlivych aut upravy na standartni uroven. Podle me za normalnich podminek, ty casy co jste dosahli, jsou normalne nedosazitelny, ale muzu se plect. Nicmene 7s odstupu je trosku moc, nejsem zadnej zelenac. :)))
  • « 00 Reagovat !

foto

29.07.99  09:57

Hele, miki, já jezdím Practise. Trénink přijde až v pátek. Chci to jezdit jako oni, jenom si dávám trochu náskok. Last time : 1:39,994s. Slabý.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.07.99  09:56

TO MIKI: Ta cervena je tam proto, ze mas auto nastaveny prilis nizko a ono pak skrta drevenou listou o zem. Pokud znas pravidla tak vis, ze ta lista po zavode nesmi byt tenci o vic jak 10mm, jinak nasleduje diskvalifikace. Timto narizenim se snazi snizit downforce u vozu, takze musi jezdit pomaleji.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.07.99  09:54

Jo jo tam se musí o chlup dřív brzdit. Kolik Ti jezdí ostatní v treninku????
  • « 00 Reagovat !

foto

29.07.99  09:40

No jo, ale třeba se ti povede líp než doma. A potom budeš překvapen, protože se třeba dostaneš pod 1:38. To by šlo ne? Jinak opět žádné zlepšení, ale bylo to zapříčiněné jezdeckou chybou. Ta druhá šikana je pěkně blbá.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…