Formula One Grand Prix 2
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1
« Re: Vykon - TO LUKAS99
FENIX/MIKI: A ja se Vam to rikal :)))) Nesmeju se zlomyslne, spis mam radost ze nejsem zas tak spatnej:)))))) MIKI, az sundas tech 10HP, tak budes dosahovat cca 335/6 km pred brzdenim do prvni sikany. Ten cas je Fenixi stejne dobrej, budu muset trenovat :)))))))) ale aspon je to ted realnejsi pro porovnani... -
« Re: Vykon - TO FENIX/MIKI
No jo kucíííí - vono to už jede jenom 338 :-))). Abych řekl pravdu tak jsem s tím výkonem trošku laboroval, ale pak jsem tam dal těch 800HP jak je standartně a asi to tam zůstalo nějak zažrané. Dám tam teda taky těch 780/790. O chvilku se ozvu. -
« Re: Better again !!!
TO FENIX: 375 na rovince je trosku moc. Ja jsem to jezdil na zkousku vcera za 1:45.xxx... Mozna by jste se meli podivat do Gp2editu, je tam nastaveni sily jednotlivych aut. Podle me to mate nastaveny na nerealne vysokou hodnotu, ktera naprosto neodpovida. 375 se z toho da snad dostat jenom za vyuziti slip-streamu, i kdyz o tom pochybuju, jel jsem max. 360 za zadkem jine formule. Zkouknu to standartni nastaveni co tam mame. Jinak z Baraky se da stahnout carset99, kterej Vam ty vykony jednotlivych aut upravy na standartni uroven. Podle me za normalnich podminek, ty casy co jste dosahli, jsou normalne nedosazitelny, ale muzu se plect. Nicmene 7s odstupu je trosku moc, nejsem zadnej zelenac. :))) -
« Re: Better again !!!
TO MIKI: Ta cervena je tam proto, ze mas auto nastaveny prilis nizko a ono pak skrta drevenou listou o zem. Pokud znas pravidla tak vis, ze ta lista po zavode nesmi byt tenci o vic jak 10mm, jinak nasleduje diskvalifikace. Timto narizenim se snazi snizit downforce u vozu, takze musi jezdit pomaleji.