Formula One Grand Prix 2

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• « 00 Reagovat !

foto

30.07.99  08:11

« Re: GERMANY TO FENIX

Nazdárek, je to mizérie 1:45,380. Mam na to zajet 1:44, ale v každém kole udělám nějakou chybičku a je to v pytli. Moc ta trat nesedí.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.07.99  07:45

« Re: track pack 4.0

Doporučuji stáhnout GP2EDIT v. 1.81 a k tomu Season99. Postup instalaci popsal níže Lukas99, ale v podstatě jde o to, abys k těm tratím měl i výkony, stáje, parametry, jezdce ze sezony 1999! Hodně štěstí.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.07.99  07:37

DíKY MOC Fenixi JSeM BLOUD SLEPEJ, mam to stazeny a v nedeli to prubnu co a jak...
  • « 00 Reagovat !

foto

30.07.99  07:11

« Re: GERMANY TO FENIX/MIKI

Ahoj kluci. Tak po včerejším celodenním tréninku, když už jsem si fakt připadal jako Salo, když si zvykal ve Fioranu, jsem dosáhl času 1:42,401s. Už to nestáhnu ani boha. Řekl bych, že setup je optimální, už je to jenom ve mě. Buď jsem špatnej řidič, nebo mi to prostě nesedí. Neřekl bych, že dělám někde chybu, ale ta poslední pasáž u tribuny je pro mě utrpení. Pochlubte se, ať vím jak jsem špatnej. :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

30.07.99  06:03

« Re: LFRS

To je tím, že máě moc nastavenou grafiku, musel bys to omezit. Pokud poštíš gp2.exe přes gp2lap tak ti to spočítá průměr PO v souboru gp2lap.log
  • « 00 Reagovat !

foto

30.07.99  01:38

« LFRS

Moc me lakalo a laka. Ale problem je v tom, ze sem casto mimo comp a GP2 hraju hodne nepravidelne. A pak taky ty procenta vykonu procesoru. Standartne sem tak 80-100, ale obcas mi to (hlavne pri velky nehode a hustym kouri) vyleti i na 200!!! Takze sem OUT.
  • 00 Reagovat !

foto

30.07.99  01:35

« GP Nemecka

Teda kdyz sem cet o casech pod 1:40, tak sem si rikal, ze sem totalni salat. Ja jel nejrychlejc 355km/h v zavesu a cas v treninku mam 1:43.281. Na zavod se me radsi neptejte. Hockenheim patri mezi moje neoblibene a spis tady nedojizdim...:)))
  • « 00 Reagovat !

foto

29.07.99  15:54

« GERMANY TO FENIX/MIKI

Mam to za 1:45:110, ale udelal jsem chybu a ztratil 0.5s, takze realne mam na to zajet 1:44:600 bez uprav auta...
  • « 00 Reagovat !

foto

29.07.99  14:50

No TPack tam najdeš v Downloads - Tracks - a nahoře nad tratěma je položka Track Packs. Tam to je.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.07.99  14:39

« track pack 4.0

nazdar hosi, tady Jirka
    nestacim cist mam dost prace v praci, ale mam drobnost pro vas, potom co se premuvovala pg2.com na alfu ci co ja tam za boha nemuzu najit od matti laitinena ten track pack s tratema odpovidajicima letosni sezone, hodte mi prosim nekdo helpa kde to tam je...?
    dikes moc
    a jeste jednou me desi od vas co ze dela ta zatacka na A1, jak se tedy nejlepa jede, kdo uz to vi a napovi?
    mejte se jak chcete
  • « 00 Reagovat !

foto

29.07.99  13:26

« LFRS

Doufám, že to tady vysvětlím a pak na tento příspěvek budu ostatní odkazovat.
    Nejdřív si musíš vybrat třídu, ve které budeš závodit. Rozlišuje se volant nebo klávesnice, délka závodu, obtížnost. Pro každou třídu je povinný setup celé hry, který se vkládá pomocí GP2EDIT. Dále je povinný GP2LAP pro sledování regulérnosti závodění a nastavení. V nižších třídách je i poviný setup auta a pomoc F1-F7.
    Přihlášku do závodů provádí šéf týmu tzn. že se s nějakým týmem domluvíš, nebo založíš tým nový. No a už se jezdí. Termíny závodů jsou vždy mimo termíny skutečné F1, což se mi zdá rozumné. Termínem se myslí dokdy nejpozději musíš vyplnit výsledkový formulář tvého závodu. Pokud dojedeš v celkové výsledkobé listině tvé třídy do 5. místa nebo tě přímo vyzvou, takm´musíš zaslat kontrolované uložené soubory během hry. Ukládá se nejrychlejší kvalifikační kolo, nejrychlejší kolo závodu a celý závod (vždy po projetí cílové čáry). Nesmí se provádět Reload (odstartovat závod-uložení hry po ujetí několika kol-pokračování hry-havárie-načtení předchozí situace-pokračování závodu), múže se ale uložit a vracet rozjetá kvalifikace a jezdit do zblbnutí kvalifikace až budeš spokojen s časem kval. kola. Dále se sleduje prům. hodnota PO, která nesmí převýšit 95%. Např jezdím na PC 133, Ram 32 a grafiku jsem musel vypnout doslova celou, abych se vlezl do limitu. Jestliže je PO větší než 100 % tak totiž dochází ke zkreslování podmínek.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.07.99  13:12

« Re: Vykon - TO miki

Já jsem zase "poladil"!!! Zase jezdím časy jak Minardi, ach jo!!! Musím zamakat, ráno uvidíme, saláti!! :-)))) Zatím poslední : 1:45,638s
  • « 00 Reagovat !

foto

29.07.99  13:07

« Re: Vykon - TO Fenix

No doufám že to doma trošku poladím - zítra ráno dodám kvalitní časy (teda doufám :o)).
  • « 00 Reagovat !

foto

29.07.99  12:53

« Re: Better again !!! to fenix

ok
    uź som si ich prečítal
    to je tak ke´d najprv píśem aź potom čítam
  • « 00 Reagovat !

foto

29.07.99  12:38

« Re: Better again !!! to zajomar

Přečti si příspěvky dole!!! Potom pochopíš!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

29.07.99  12:35

« Re: Better again !!!

NEMOHLI BY STE MI TÝ ČO MÁTE ČAS POD 1:40 POSLAŤ VÁŠ SETUP NA NEMECKO?
    MNE TO NEJDE POD 1:41 ANI ZA NIČ
    E-MAIL: zajomar@hotmail.com
    dík
  • « 00 Reagovat !

foto

29.07.99  12:31

« Re: Better again !!! to zajomar

ČAF MIKI
    ČO S TÝM ROBÍŠ ŽE TI TO IDE 375KM/H?
    MNE TO NEDÁ VIAC AKO 334KM/H
    PRESTAVOVAL SI VÝKON MOTORU?
  • « 00 Reagovat !

foto

29.07.99  12:27

« to Robenek

No já bych celkem chtěl. Včera jsem se tam koukal, ale právě sezona skončila. Máš nějaká podrobnější informace? Jak to tam probíhá. Koukal jsem, že je tam několik skupin a tak.
  • 00 Reagovat !

foto

29.07.99  12:22

« www.lfrs.com

Hoši fakt se nechcete zapojit do závodění? Jedině tak se dá něco srovnávat. Fígl totiž není jen ve výkonu, ale i v tom jak silně má vůz reagovat na změnu směru (Grip factor). Sezóna začne někdy na podzim, tak o tom pouvažujte. Takhle je do hodně nesrovnatelné. www.lfrs.com
  • « 00 Reagovat !

foto

29.07.99  11:29

« Re: Vykon - TO LUKAS99

Tak ja taky zkusim :))))))0
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…