Formula One Grand Prix 2
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1
« Re: GERMANY TO FENIX/MIKI
Ahoj kluci. Tak po včerejším celodenním tréninku, když už jsem si fakt připadal jako Salo, když si zvykal ve Fioranu, jsem dosáhl času 1:42,401s. Už to nestáhnu ani boha. Řekl bych, že setup je optimální, už je to jenom ve mě. Buď jsem špatnej řidič, nebo mi to prostě nesedí. Neřekl bych, že dělám někde chybu, ale ta poslední pasáž u tribuny je pro mě utrpení. Pochlubte se, ať vím jak jsem špatnej. :-)) -
« track pack 4.0
nazdar hosi, tady Jirka
nestacim cist mam dost prace v praci, ale mam drobnost pro vas, potom co se premuvovala pg2.com na alfu ci co ja tam za boha nemuzu najit od matti laitinena ten track pack s tratema odpovidajicima letosni sezone, hodte mi prosim nekdo helpa kde to tam je...?
dikes moc
a jeste jednou me desi od vas co ze dela ta zatacka na A1, jak se tedy nejlepa jede, kdo uz to vi a napovi?
mejte se jak chcete
« LFRS
Doufám, že to tady vysvětlím a pak na tento příspěvek budu ostatní odkazovat.
Nejdřív si musíš vybrat třídu, ve které budeš závodit. Rozlišuje se volant nebo klávesnice, délka závodu, obtížnost. Pro každou třídu je povinný setup celé hry, který se vkládá pomocí GP2EDIT. Dále je povinný GP2LAP pro sledování regulérnosti závodění a nastavení. V nižších třídách je i poviný setup auta a pomoc F1-F7.
Přihlášku do závodů provádí šéf týmu tzn. že se s nějakým týmem domluvíš, nebo založíš tým nový. No a už se jezdí. Termíny závodů jsou vždy mimo termíny skutečné F1, což se mi zdá rozumné. Termínem se myslí dokdy nejpozději musíš vyplnit výsledkový formulář tvého závodu. Pokud dojedeš v celkové výsledkobé listině tvé třídy do 5. místa nebo tě přímo vyzvou, takm´musíš zaslat kontrolované uložené soubory během hry. Ukládá se nejrychlejší kvalifikační kolo, nejrychlejší kolo závodu a celý závod (vždy po projetí cílové čáry). Nesmí se provádět Reload (odstartovat závod-uložení hry po ujetí několika kol-pokračování hry-havárie-načtení předchozí situace-pokračování závodu), múže se ale uložit a vracet rozjetá kvalifikace a jezdit do zblbnutí kvalifikace až budeš spokojen s časem kval. kola. Dále se sleduje prům. hodnota PO, která nesmí převýšit 95%. Např jezdím na PC 133, Ram 32 a grafiku jsem musel vypnout doslova celou, abych se vlezl do limitu. Jestliže je PO větší než 100 % tak totiž dochází ke zkreslování podmínek. -
« www.lfrs.com
Hoši fakt se nechcete zapojit do závodění? Jedině tak se dá něco srovnávat. Fígl totiž není jen ve výkonu, ale i v tom jak silně má vůz reagovat na změnu směru (Grip factor). Sezóna začne někdy na podzim, tak o tom pouvažujte. Takhle je do hodně nesrovnatelné. www.lfrs.com