Formula One Grand Prix 2
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1
-
« Monaco GPRS2
Jezdil jsom pouze Monaco takže Ti mohu dát časy jen z něho
Můj nejlepší čas z Austrálie 1.28.505 "(with aids)
Jestli chceš vědět víc tak mi napiš na mail marek.volf@seznam.cz a můžeš se podívat na stránku: [odkaz] pod záložkou "championshipa tam jsou dosažené časy v módu "Time Attack", které zasílají jezdci z celého světa.
Marek -
« 2 Lukas99:
Diky za ten tip na Gp2lap 1.07...Jak sem bez toho moh zit? :))) Je to super, akorat obcas se necham unest udaji a uz jedu v kacirku :))) Jinak ja ted jedu celej championat a ceka me Francie, takze novy cas z Nemecka budu mit tak na konci srpna...Mel sem zacit driv :o( Jinak tu pasaz "na stadionu" mam rad. Horsi je ta druha a treti sikana na okruhu, stale tam chybuju. Vypadnul mi nazev... -
« Re: track pack 4.0
jste vsichni fajn, 99 lukase jsem si uz zaznamenal a postupu se budu na 100% drzet...akorat jsem zvedav na to, co mi udela grafika, nepujde.li svga, tak budu zklamany, mam notebooka pII 233 32RAM a obyc garf. kartu se snad 1 nebo 2 MGB, uvidime...?
poradne parte a drzte jako ja palce Damonovi, jinak jsem odmalicka fanda Ferrari, ale bez sumaka, toho nesnasim!!!! -
« Re: GERMANY TO MIKI
No klidně poslal, ale teď nejsem doma, jedu z notebooku přes mobil. Doma budu až v sobotu večer, takže potom. Ale je staženej z gp2.com a trochu upravenej. Každopádně napiš mail a já ti to pošlu. Třeba se ti bude někdy hodit. Jo a pošli mi i tvůj. Porovnáme. OK? -
« Re: GERMANY TO FENIX
No já největší chybu dělal v druhé šikaně. Vždycky jsem probrzdil a bylo to v pr.... Ale pak jsem to tam vychytal a časy šli dolů. Jenomže potom přišla ta nešťastná pasáž u nájezdu do depa. Tam mi to prve taky nešlo, ale kvůli chybě v šikaně to bylo jedno. Myslím, že tam pořád ztrácím min. 0,3 - 0,4s.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!