Formula One Grand Prix 2

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• « 00 Reagovat !

foto

03.08.99  03:21

« Hungaroring

Proc neuvede jestli pisete cas z kvalifikace, practice nebo ze zavodu??? Jinak na starym SETUPu mam kvalifikaci 1:21.402 a kolo v zavode 1:24.820 S novym SETUPem zajizdim tak o 1 vterinu lip. Ale ted sem teprve u Francie :))) Takze v budoucnu...
  • « 00 Reagovat !

foto

02.08.99  17:18

« Re: TO Fenix

Pohoda Fenix o nic nejde - zítra dovalím ten setup na Německo a pomalu už začnem jezdit Hungaroring néé???
  • « 00 Reagovat !

foto

02.08.99  16:09

« Monaco GPRS2

Jezdil jsom pouze Monaco takže Ti mohu dát časy jen z něho
    Můj nejlepší čas z Austrálie 1.28.505 "(with aids)
    Jestli chceš vědět víc tak mi napiš na mail marek.volf@seznam.cz a můžeš se podívat na stránku: [odkaz] pod záložkou "championshipa tam jsou dosažené časy v módu "Time Attack", které zasílají jezdci z celého světa.
    Marek
  • « 00 Reagovat !

foto

02.08.99  13:47

« Re: Hungaroring

1:23,372
    a vy?
  • « 00 Reagovat !

foto

02.08.99  12:07

« Re: Hungaroring

1:24,168
    a vy?
  • 00 Reagovat !

foto

02.08.99  08:31

« TO MIKI

Ahoj Miki. Mail od tebe mi došel v pořádku, ale až dneska jsem to zjistil, protože jsem se tam kouknul až ráno. Setup ti pošlu hned zítra ráno, dneska tu bohužel nemám computer s GP2. Sorry.
  • 00 Reagovat !

foto

02.08.99  08:10

« Hungaroring

ČAFTE! JAZDÍTE UŽ HUNGARORING? AKÉ MÁTE ČASY? MôJ ČAS JE ZATIAĽ: 1:25,535 . A VAŠE?
  • 00 Reagovat !

foto

31.07.99  15:29

« 2 Lukas99:

Diky za ten tip na Gp2lap 1.07...Jak sem bez toho moh zit? :))) Je to super, akorat obcas se necham unest udaji a uz jedu v kacirku :))) Jinak ja ted jedu celej championat a ceka me Francie, takze novy cas z Nemecka budu mit tak na konci srpna...Mel sem zacit driv :o( Jinak tu pasaz "na stadionu" mam rad. Horsi je ta druha a treti sikana na okruhu, stale tam chybuju. Vypadnul mi nazev...
  • « 00 Reagovat !

foto

30.07.99  13:11

« Re: track pack 4.0

jste vsichni fajn, 99 lukase jsem si uz zaznamenal a postupu se budu na 100% drzet...akorat jsem zvedav na to, co mi udela grafika, nepujde.li svga, tak budu zklamany, mam notebooka pII 233 32RAM a obyc garf. kartu se snad 1 nebo 2 MGB, uvidime...?
    poradne parte a drzte jako ja palce Damonovi, jinak jsem odmalicka fanda Ferrari, ale bez sumaka, toho nesnasim!!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

30.07.99  10:07

« Re: Jazdil

Co se ti zdá lepší a taky by mě zajímaly nějaké dosažené časy. Jen pro zajímavost, jestli jsi pamatuješ nejlepší časy u obou na okruhu v Austrálii, tak je sem hoď !!! Dík
  • 00 Reagovat !

foto

30.07.99  09:59

« Jazdil

ano, jazdil som monago gp...co chces vediet ???
  • 00 Reagovat !

foto

30.07.99  09:16

« Monaco GP2

Ahoj všichni pařani, nechci vás rušit, ale jezdil jste někdo Monaco GrandPrix 2 ???
  • 00 Reagovat !

foto

30.07.99  08:53

« Bez nadpisu

OK a ty piš na shaqc@email.cz!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

30.07.99  08:47

« Re: GERMANY TO MIKI

OK - takže piš na mikin@seznam.cz
  • « 00 Reagovat !

foto

30.07.99  08:33

« Re: GERMANY TO MIKI

No klidně poslal, ale teď nejsem doma, jedu z notebooku přes mobil. Doma budu až v sobotu večer, takže potom. Ale je staženej z gp2.com a trochu upravenej. Každopádně napiš mail a já ti to pošlu. Třeba se ti bude někdy hodit. Jo a pošli mi i tvůj. Porovnáme. OK?
  • « 00 Reagovat !

foto

30.07.99  08:25

« Re: GERMANY TO FENIX

Říkám dělám moc chyb - chce to jezdit a jezdit. Hele Fenix neposlal bys ten Tvůj setup??? Na odzkoušení.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.07.99  08:22

« Re:

Já jsem taky ráno koukal, že je tam nějak málo čísel. Chudáci v Efjedničkujte..... Měli jsme tam přes 1800. Ach jo.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.07.99  08:17

No já největší chybu dělal v druhé šikaně. Vždycky jsem probrzdil a bylo to v pr.... Ale pak jsem to tam vychytal a časy šli dolů. Jenomže potom přišla ta nešťastná pasáž u nájezdu do depa. Tam mi to prve taky nešlo, ale kvůli chybě v šikaně to bylo jedno. Myslím, že tam pořád ztrácím min. 0,3 - 0,4s.
  • 00 Reagovat !

foto

30.07.99  08:15

« Bez nadpisu

Hele kucííí jsme nejfrekventovanější téma :))) - se jim to nějak vyresetovalo to počítadlo bo co.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.07.99  08:12

Oprava : Moc mi ta trať nesedí. :))
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…