Formula One Grand Prix 2

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• « 00 Reagovat !

foto

04.08.99  11:37

« Re: Hungaroing - to Fenix

Hele ty nemáš ani F7 aktivní nebo jak to máš nastavený???
  • « 00 Reagovat !

foto

04.08.99  11:35

« Re: Hungaroring - To Fenix

No jo čoveče a kolik já probrzdil zatáček to ani nepočítám :-))).
  • « 00 Reagovat !

foto

04.08.99  11:01

« Re: Hungaroing - to sparhawk

A kolik zajíždíš? Jde o to, mít nastaveno 780HP, všechny "AIDS" vypnutý - maximálně automat, dobře nastavený auto, aby a) sedělo v zatáčkách !!! tzn. neodskakovalo, b) bylo rychlý na rovinkách, c) jezdit, jezdit, jezdit, jezdit, jezdit.... Setup ti možná pošlu, ale už dlužím jeden Mikimu, tak uvidím.
  • 00 Reagovat !

foto

04.08.99  10:57

« Hungaroing

Jak to děláte nevím, ale já se na takovej čas nemůžu vůbec dostat - neposlal by mi někdo setup?
    na jan.sparhawk@seznam.cz? - prosím
  • « 00 Reagovat !

foto

04.08.99  10:19

« Re: Hungaroring

Já ti dám musí umět. :-))) Jediný, co mě těší je to, že vím, co jsem udělal za chybu. V jedný zatáčce jsem zbytečně probrzdil a pracně jsem to doháněl ve třetím sektoru. Na druhým jsem byl +0,079 a na třetím už -0,125. Takže když to sečtu, tak budu lepší než ty. Hahááá :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

04.08.99  09:50

No jo to se musí umět :)))). No podle mě se to dá zajet pod 1:22 velice ztěžka - to by muselo bejt bez chybičky nebo poladit setup.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.08.99  09:25

TY DĚ..O!!!! :-)))))))) No to snad není pravda ! Ale počkej zejtra. Teď si opíšu čas a uvidíš. Bohužel dneska asi nebudu mít čas na ježdění, ale na pokec snad jo.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.08.99  08:56

Nazdárek Fenix - čas je to pěknej, ale tentokrát Tě musím zklamat - 1:22.598
  • « 00 Reagovat !

foto

04.08.99  07:05

Opět jsem dlouho trénoval a přineslo to své ovoce. Practise : 1:22,622s. Hezkej čas, ne??? :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

03.08.99  15:38

1:22,901 practise
    uf
  • « 00 Reagovat !

foto

03.08.99  11:28

« Re: to Fenix

No tak jsem tady - dneska pohoda ale zítra zase a to bude asi horší - no co se dá dělat(leda nastřílet umělé :))). Tak nic jdu jezdit Hungaroš at se dostanu pod 1:22
  • « 00 Reagovat !

foto

03.08.99  09:12

« Re: to miki

Užij si to! :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

03.08.99  09:10

« Re: to Fenix

To neva to už nespěchá. Nic valím k zubařce, doufám že přežiju a pak se ozvu. Zatím.
  • 00 Reagovat !

foto

03.08.99  09:03

« to miki

OK taky ti ho pošlu. Buď dneska odpoledne nebo při nejhorším ti přijde zítra ráno. Bohužel to dřív nestihnu.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.08.99  08:58

Kvalifikace a práce v boxech. Posílám ti ten setup na Hockenheim.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.08.99  08:56

Hele Migu kolik tam máš výkon motoru??? Zdá se mi to trošku rychlé ty Tvoje časy ( nebo ty moje jsou pomalé :)))
  • « 00 Reagovat !

foto

03.08.99  08:56

Ahoj Miki. Dobrý dobrý, ale jak dlouho jsem musel trénovat!!! Je to hrůza, moje holka mě asi nechá, jestli takhle budu pokračovat :-))) No, ale jinak koukám, že jsem zatím nejrychlejší, že jo? Ale vo chlup. Taky nevím, jak tam budou předjíždět. Počítám, že rozhodne kvalifikace. Co myslíš?
  • « 00 Reagovat !

foto

03.08.99  08:50

Čauky Fenix - ten čas je podle mě dobrý. Včera jsem poprvé jezdil Hungároš a po 3 hodinách jsem zajel čas - 1:23.127 (practise). Do pytle tam se nedá nikde snad předjíždět - samá zákruta.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.08.99  08:09

Zdar Migu, juknul jsme na tvoje 3w a nekterymi cisla jsou zajimava, nejvic pocet ujetych kol a porovnani pilotu staji mezi sebou...pro me osobne je barevne reseni ne dost ok, napr odkaz na home jsem nemohl vubec rozlustit, pouze jsme rikal za tam nemoze byt nic jineho :-)
    jak stahujete setupy z gp2.com? tam je pouze jedno hotlap a jinak nic vic
  • « 00 Reagovat !

foto

03.08.99  07:07

Tak Hungaroring nebude moje nejsilnější trať. Moc mi nesedí, ale asi je to tím, že jí nemám zatím dostatečně najetou. Nějak se nemohu vejít do zatáček :-))). No ale zatím 1:22,994s. Sice po urputném boji, ale pod 1:23s nakonec. Je to v practise.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…