Formula One Grand Prix 2
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1
-
« Re: Hungaroing - to sparhawk
A kolik zajíždíš? Jde o to, mít nastaveno 780HP, všechny "AIDS" vypnutý - maximálně automat, dobře nastavený auto, aby a) sedělo v zatáčkách !!! tzn. neodskakovalo, b) bylo rychlý na rovinkách, c) jezdit, jezdit, jezdit, jezdit, jezdit.... Setup ti možná pošlu, ale už dlužím jeden Mikimu, tak uvidím. -
« Re: Hungaroring
Já ti dám musí umět. :-))) Jediný, co mě těší je to, že vím, co jsem udělal za chybu. V jedný zatáčce jsem zbytečně probrzdil a pracně jsem to doháněl ve třetím sektoru. Na druhým jsem byl +0,079 a na třetím už -0,125. Takže když to sečtu, tak budu lepší než ty. Hahááá :-))) -
Ahoj Miki. Dobrý dobrý, ale jak dlouho jsem musel trénovat!!! Je to hrůza, moje holka mě asi nechá, jestli takhle budu pokračovat :-))) No, ale jinak koukám, že jsem zatím nejrychlejší, že jo? Ale vo chlup. Taky nevím, jak tam budou předjíždět. Počítám, že rozhodne kvalifikace. Co myslíš? -
Zdar Migu, juknul jsme na tvoje 3w a nekterymi cisla jsou zajimava, nejvic pocet ujetych kol a porovnani pilotu staji mezi sebou...pro me osobne je barevne reseni ne dost ok, napr odkaz na home jsem nemohl vubec rozlustit, pouze jsme rikal za tam nemoze byt nic jineho :-)
jak stahujete setupy z gp2.com? tam je pouze jedno hotlap a jinak nic vic
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!